sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε ειμαι σκωτζεζος σε αυτα....ο απολυτος αμερικανιζει....προταση: Jack Daniels ;)
Τυπε ειμαι σκωτζεζος σε αυτα....ο απολυτος αμερικανιζει....προταση: Jack Daniels ;)
τυπε το χειμωνα κανα rebound η dark sun πας?εσυ που εισαι και εναλλακτικος τυπος
Το χειμώνα πάω καμιά φορά στην Αίγλη της περιοχής μου,που είναι και κοντά....γίνετε μπαράκι τα βράδια.....
Μπουρναζιωτης εισαιΤο χειμώνα πάω καμιά φορά στην Αίγλη της περιοχής μου,που είναι και κοντά....γίνετε μπαράκι τα βράδια.....
Μπουρναζιωτης εισαι
στην ελλαδα?Ρε παιδιά παίζει κάνα μπαράκι με 20χρονα που να θελουν μονο να πηδηχτουν (όχι σχεσεις και μαλακιες)...
Τυπε υπαρχει και εναλακτικη λυση,τα 20χρονα που συχναζουν σε κατι γκει μπαρ στο ΓκαζιΡε παιδιά παίζει κάνα μπαράκι με 20χρονα που να θελουν μονο να πηδηχτουν (όχι σχεσεις και μαλακιες)...
Το χειμώνα πάω καμιά φορά στην Αίγλη της περιοχής μου,που είναι και κοντά....γίνετε μπαράκι τα βράδια.....
Πόσο συχνά βγαίνετε έξω για ποτό; Αν δε βγαινετε ποιος ο λόγος; Οικονομικός, μπούχτισμα, μωρά στο σπίτι;
Τυπε υπαρχει και εναλακτικη λυση,τα 20χρονα που συχναζουν σε κατι γκει μπαρ στο Γκαζι
Μαγκες κατι 18-19 αλλο πραγμα με τα γοβακια ,αν ηταν αποκριες και μασκε παρτυ,θα ντυνομουνα παπας με πετραχηλι και θα χανομουν μεσα στο πληθος
Και θα ελεγεΤυπε θα παρεμεριζες το κουτρουμπουχλι και θα πεταγες την αγιαστουρα εξω...
Πολυ σωστο αυτο......Για να πω την αληθεια το προτιμω απο ενα μαγαζι που σου φερνει μαζι με 2 ποτα (9+9=18 ευρω πχ μπουρναζι), 6 πατατακια μετρημενα στο μπωλ...
Με δυο παιδια εννοεις παντρεμενος....Ποτάκι ε?
last year που έλεγε και μία παλιά διαφήμιση.
Με δύο παιδιά πλέον ούτε για κατούρημα....
κανένα studiaki στο πεταχτό μετά τη δουλειά.....και πολύ μου είναι....
Με δυο παιδια εννοεις παντρεμενος....
Δεν μπορω να εχω αποψη επι αυτου αν και εγω φανταζομαι διαφορετικα την ολη φαση
Δεν μπορω να κρινω τιποτα εφοσον δεν γνωριζω απο τετοιες καταστασεις......
Τελικα ολοι ''δικιο'' εχουν μαλλον αναλογα την περισταση....
Ομως πιστευω πολυ στην υπευθυνοτητα και στον σεβασμο στις σχεσεις
Ομως για ενα ποτο αραια και που δεν νομιζω οτι ειναι κακο να πηγαινει κανεις ακομη και παντρεμενος
Απολυτα κατανοητο αυτο γιατι αυξανουν οι υποχρεωσεις κατακορυφα.....Το να πηγαίνεις για ποτό ακόμα και παντρεμένος σαφώς και δεν είναι κακό. Κάθε άλλο θα έλεγα...Ίσως είναι απαραίτητο....
Το θέμα πλέον είναι ο χρόνος...ο οποίος δεν υπάρχει...