pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Τυπε θα παρεμεριζες το κουτρουμπουχλι και θα πεταγες την αγιαστουρα εξω...
Τυπε θα παρεμεριζες το κουτρουμπουχλι και θα πεταγες την αγιαστουρα εξω...
που και που ;) ;)Κιμπουμπου πας φιλε?
Ναυτικος εχεις κανει?εδω στο νησι ολοι οι ναυτικατζες μπακαρντι κολα πινουν...Εγω το καλοκαιρι που πινω μπακαρντι το πινω με χυμους...με περτοκαλι μου αρεσει ιδιαιτερα...
μακρια απο τα γλετζε κλαμπ, και της μαλακιες τα ντρεντομπουζουκτσιδικα...
ζητω τα κλαμπ με blues μουσικη...
Ε Ξ Α Ρ Χ Ε Ι Α
ενα απο τα μαγαζια που προτιμω ;)που και που ;) ;)
εχω κοψει τα πατησια.... ;)
που και που ;) ;)
εχω κοψει τα πατησια.... ;)
Θεικο. Το μοναδικο μαγαζι στην Ευρωπη που σου φερνει 4 διαφορετικους μεζεδες και τους αντικαθιστα πριν τελειωσει το ποτο σου...Κιμπουμπου πας φιλε?
Τυπε για τον μεζε πας?..Θεικο. Το μοναδικο μαγαζι στην Ευρωπη που σου φερνει 4 διαφορετικους μεζεδες και τους αντικαθιστα πριν τελειωσει το ποτο σου...
+ Ολα τ άλλα...
μια φορα απο τα πολλα λουκανικακια που εφαγα με πηγεΘεικο. Το μοναδικο μαγαζι στην Ευρωπη που σου φερνει 4 διαφορετικους μεζεδες και τους αντικαθιστα πριν τελειωσει το ποτο σου...
+ Ολα τ άλλα...
Για να πω την αληθεια το προτιμω απο ενα μαγαζι που σου φερνει μαζι με 2 ποτα (9+9=18 ευρω πχ μπουρναζι), 6 πατατακια μετρημενα στο μπωλ...Τυπε για τον μεζε πας?..
Παω να βαλω και εγω ενα σκατσ ...Πω ρε....από το Νοέμβρη είχα να πιω....μου ανοίξατε την όρεξη με το θέμα...
Για να πω την αληθεια το προτιμω απο ενα μαγαζι που σου φερνει μαζι με 2 ποτα (9+9=18 ευρω πχ μπουρναζι), 6 πατατακια μετρημενα στο μπωλ...
οχι απλα παω που και που για εξοδο ;) ;)Εξάρχεια μένεις;;;;
Για να πω την αληθεια το προτιμω απο ενα μαγαζι που σου φερνει μαζι με 2 ποτα (9+9=18 ευρω πχ μπουρναζι), 6 πατατακια μετρημενα στο μπωλ...
Προτιμώ 3 μήνες γυναικεία !!!!!!! διαιτα παρά ένα ποτό χωρίς μεζε...Σκέτο ρε....καλύτερα.......χωρίς πατατάκια και αηδίες./...
Kιθαρα παες κανενα μπαρακι που σου αρεσει..Σκέτο ρε....καλύτερα.......χωρίς πατατάκια και αηδίες./...
Kιθαρα παες κανενα μπαρακι που σου αρεσει..
ελα ρε,σε ειχα για ποιο κλασσικο τυπο..ammos beach bar...Άλιμος
τυπε το χειμωνα κανα rebound η dark sun πας?εσυ που εισαι και εναλλακτικος τυποςammos beach bar...Άλιμος
Παω να βαλω και εγω ενα σκατσ ...