Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τί σχέση έχουν όλα αυτά με το συγκεκριμένο thread? Μήπως κάποιος mod να τα μεταφέρει αλλού ή να τα διαγράψει για να μη γεμίζουνε άσκοπα σελίδες?
Το ποτοό βέβαια μας καταχρέωσε είχε 30 ευρώ και 2-3 κερασματα που εκανα μου εφυγαν συνολικα 150 ευρω.
Στο ρασπουτιν δεν έχω πάει. Τι παίζει? Πνατως για να εισαι ανετος εσυ και η συνειδηση σου πρεπει να κουβαλας πανω απο 200 πανω σου για να εχεις καβάτζα ;)Προχθές Πεμπτη βρέθηκα κατά τύχη στο περίφημο πολυχώρο του Grand Ritorno.. επι της Μιχαλακοπούλου. Επαιζαν καλα μωράκια και ο χορός φθηνά 12 ευρώ γι αυτό πήρα μια σουπερ ξανθούλα.Το ποτοό βέβαια μας καταχρέωσε είχε 30 ευρώ και 2-3 κερασματα που εκανα μου εφυγαν συνολικα 150 ευρω.
Στο ρασπουτιν δεν έχω πάει. Τι παίζει? Πνατως για να εισαι ανετος εσυ και η συνειδηση σου πρεπει να κουβαλας πανω απο 200 πανω σου για να εχεις καβάτζα ;)
Αφήνουν μεγάλα κενά![]()
Παίζει να πήγε διακοπές?![]()
Για πείτε μετά την ανανέωση ποια μωρά αξίζουν για χορό-πριβέ.
Θα ανέβω τη Τρίτη και θέλω να είμαι διαβασμένος.
Πάντως μετά την αναχώρηση των Μισέλ και Νικίτα (όπως καταλάβατε είμαι φαν των βυζαρούδων)
κάτι δε μου πάει καλά.

Το μόνο που αξίζει να αναφέρω από τη χθεσινή μου επίσκεψη είναι ότι Michele is back![]()
Κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο. Πολύς κόσμος μέτριες κοπέλες, ίσως είναι και θέμα γούστου αλλά να φανταστείτε ότι κάθησα μόνο 1,5 ώρα και πήρα 2 χορούς από Μ. Μου έκανε εντύπωση ότι οι κοπέλες δεν έρχονται στα τραπέζια όπως παλιά, και ότι η περίφημη ανανέωση του μαγαζιού μάλλον στα λόγια έμεινε καθώς δεν είδα παρά ελάχιστες διαφορές με πριν. Ποτό πελάτη 11, χορός απλός 12, πριβέ 50. Πάντως δε νομίζω ότι θα πήγαινα σύντομα, μάλλον από Σεπτέμβριο γιατί μου φαίνεται ότι κάποιες έχουν πάει διακοπές. Αυτά.