Νέα

Απίστευτο ραντεβού με Ρουμάνα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eclipse30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eclipse30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνφορουμίτες,

Τις προάλλες μου συνέβη κάτι περίεργο (αλλά ομολογουμένως καλό) όπως αποδείχτηκε στην πορεία.

Τους τελευταίους μήνες έχω επαφή με μια κοπέλα από Ρουμανία, με την οποία ναι μεν υπήρχε ένα φλερτ , αλλά όχι τίποτα σεξουαλικού περιεχομένου.

Πριν μια εβδομάδα λοιπόν και ενώ συζητούσαμε περί της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και δημοσιονομικών μέτρων μου πετάει το εξής κουφό : "Θέλω να έρθω Ελλάδα και να βγούμε έξω για φαγητό".
Και εκεί έμεινα μαλάκας εγώ....

Τώρα ο λόγος που έμεινα παγωτό , είναι ότι την κοπέλα την γνώρισα σε ένα live strip site  :grin:
Αν θέλετε να το επισκεφθείτε πατήστε εδώ (είναι δωρεάν)

Για το ιστορικό τώρα, μου είχε ζητήσει το yahoo id μου, για να μιλάμε έξω από εκεί, αφού όμως της άνοιξα την κάμερα μου και με είδε, και έκτατε έχουμε καθημερινή επικοινωνία.

Πάμε στο real life ραντεβού τώρα:

Ήρθε αυθημερόν , και πήγα και την πηρά από το αεροδρόμιο (Θεσσαλονίκης) ,ήμουν λίγο αγχωμένος λόγο του τρόπου γνωριμίας που περιέγραψα παραπάνω αλλά σε πολύ λογικά πλαίσια. Πήγαμε για ένα πρωινό καφέ (όπου οι ελλεινίδες που βρισκόταν πλησίον του τραπεζιού μας, την κοίταζαν με βλήμα "ήρθες να μας πάρεις τον άντρα μωρη?" ), και μετά για μπιλιάρδο.
Το μεσημέρι πήγαμε Περαία για φαγητό , γελάσαμε , και όπου προς μεγάλη μου έκπληξη , πήγε τουαλέτα (και καλά) και πλήρωσε κρυφά το λογαριασμό με την αιτιολογία ότι εκείνη μου πρότεινε να με βγάλει έξω για φαγητό...!

Μετά πήγαμε πάλι για καφέ , όπου εκεί πέρα την είδα ότι κόμπλαρε πολύ λόγο ρομαντικού περιβάλλοντος... :2funny:

Mετα από εκεί, επιστροφή στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής όπου δεν άντεξα....κατά τον αποχαιρετισμό της αγγαλιάς έπεσε το φιλί  :-*(χωρίς γλώσσα) και
η γκόμενα έγινε πατζάρι...απίστευτο και όμως αληθινό!

Μετά μου τηλεφώνησε και δε με άφησε να φύγω μέχρι να περάσει από τη security και να μπει στο λεωφορείο , λέγοντας μου ότι ένιωσε σωματική έλξη όταν ένιωσε τη "θέρμη των χειλιών μου"....

Ε αυτό δεν το είχα ξανακούσει από γυναίκα! :huh:
Αν και δεν έγινε κάτι σεξουαλικό, μου χάρισε μια όμορφη μέρα και τις καλύτερες εντυπώσεις!

Εν αναμονή του 2ου ραντεβού λοιπόν... :grin:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
άντε καλή τύχη
δεν είναι οι ξένες αγάμητες σαν τις ελλεηνίδες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
208
Πόντοι
866
καλα ρε τυπε αυτη ηρθε απτην ρουμανια μονο και μονο για να παιξεται μπιλιαρδο?
δεν την πηγες να παιξεται τιποτα αλλο ρε δικε μου

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
έπαιξε και το μάτι της...
πήρε παραστάσεις να λεει στις φίλες της

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
101
Πόντοι
16
πρόσεχε φίλε,γενικά,όταν έχεις να κάνεις με γυναίκα,πρόσεχε ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
διαφημιση!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Αγαπητοί συνφορουμίτες,

Τις προάλλες μου συνέβη κάτι περίεργο (αλλά ομολογουμένως καλό) όπως αποδείχτηκε στην πορεία.

Τους τελευταίους μήνες έχω επαφή με μια κοπέλα από Ρουμανία, με την οποία ναι μεν υπήρχε ένα φλερτ , αλλά όχι τίποτα σεξουαλικού περιεχομένου.

Πριν μια εβδομάδα λοιπόν και ενώ συζητούσαμε περί της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και δημοσιονομικών μέτρων μου πετάει το εξής κουφό : "Θέλω να έρθω Ελλάδα και να βγούμε έξω για φαγητό".
Και εκεί έμεινα μαλάκας εγώ....

Τώρα ο λόγος που έμεινα παγωτό , είναι ότι την κοπέλα την γνώρισα σε ένα live strip site  :grin:
Αν θέλετε να το επισκεφθείτε πατήστε εδώ (είναι δωρεάν)

Για το ιστορικό τώρα, μου είχε ζητήσει το yahoo id μου, για να μιλάμε έξω από εκεί, αφού όμως της άνοιξα την κάμερα μου και με είδε, και έκτατε έχουμε καθημερινή επικοινωνία.

Πάμε στο real life ραντεβού τώρα:

Ήρθε αυθημερόν , και πήγα και την πηρά από το αεροδρόμιο (Θεσσαλονίκης) ,ήμουν λίγο αγχωμένος λόγο του τρόπου γνωριμίας που περιέγραψα παραπάνω αλλά σε πολύ λογικά πλαίσια. Πήγαμε για ένα πρωινό καφέ (όπου οι ελλεινίδες που βρισκόταν πλησίον του τραπεζιού μας, την κοίταζαν με βλήμα "ήρθες να μας πάρεις τον άντρα μωρη?" ), και μετά για μπιλιάρδο.
Το μεσημέρι πήγαμε Περαία για φαγητό , γελάσαμε , και όπου προς μεγάλη μου έκπληξη , πήγε τουαλέτα (και καλά) και πλήρωσε κρυφά το λογαριασμό με την αιτιολογία ότι εκείνη μου πρότεινε να με βγάλει έξω για φαγητό...!

Μετά πήγαμε πάλι για καφέ , όπου εκεί πέρα την είδα ότι κόμπλαρε πολύ λόγο ρομαντικού περιβάλλοντος... :2funny:

Mετα από εκεί, επιστροφή στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής όπου δεν άντεξα....κατά τον αποχαιρετισμό της αγγαλιάς έπεσε το φιλί  :-*(χωρίς γλώσσα) και
η γκόμενα έγινε πατζάρι...απίστευτο και όμως αληθινό!

Μετά μου τηλεφώνησε και δε με άφησε να φύγω μέχρι να περάσει από τη security και να μπει στο λεωφορείο , λέγοντας μου ότι ένιωσε σωματική έλξη όταν ένιωσε τη "θέρμη των χειλιών μου"....

Ε αυτό δεν το είχα ξανακούσει από γυναίκα! :huh:
Αν και δεν έγινε κάτι σεξουαλικό, μου χάρισε μια όμορφη μέρα και τις καλύτερες εντυπώσεις!

Εν αναμονή του 2ου ραντεβού λοιπόν... :grin:

Μάλλον χαρακτηριστικό παράδειγμα αντιμετώπισης ξένης σαν ελλεηνίδα :)
Και διαφήμιση..;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
λιγούρισα ξελιγούρισα η αίσθηση του συναγωνιστή ήταν καλή
κι αυτό μετράει

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εχει η Θεσσαλονικη περιοχη Περαία?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
16
ελα ντε αφτο λεω και γω
ακου να παω ρουμανια λεει και να παω για μπιλιαρδο αντι για νιμου

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
με την στεκα σου πρεπει να βαλεις τις μπαλες στις τρυπες της τυπε :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Διάλεξε στέκα, τύπε

scan0074a.jpg

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.086
Πόντοι
5.595
To θεματακι κανει 'μπαμ' απο μακρια οτι ειναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
Οχι οτι δεν μπορει να συμβει..

Αλλα κι εγω πιστευω οτι κανει διαφηιση ο φιλος και  οτι κατσει...

Παιδια προσοχη μην τα ξαναλεμε.. εχουμε σε αυτο το φορου απειρα παραδειγματα με ελληνες που την πατησαν απο ρουμανες καθως οπως και εγω ο ιδιος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom