Φυλακη η Ερρικα;;Ξερουμε τον λογο; Και εμενα μου ειπε οτι θα λειψει μερικες ημερες ..Ζωντανά
Φυλής
- 54β: κλειστό
- 56: κλειστό
- 66α: Σάρα
- 66δ: Άννα Κου
- 72
- ισόγειο: Βανέσσα
- υπόγειο: Σοφία, Αλεξάνδρα (από 84β, 72 υπόγειο κλπ). Η Έρρικα είναι στην φυλακή. Η τσατσά μου είπε ότι είναι διακοπές σε ένα νησί και ίσως γυρίσει σε 10 μέρες
- 74
- δεξιά: Ντιάνα μπανάνα
- αριστερά: Έμμυ Τζαμάικα
- 59
- ισόγειο: Νάταλι
- όροφος: Βιολέτα, Ιζαμπέλα λατίνες, Αλίσια καυλοΡομούνα
- 61: Ντανιέλα
- 65α: Εμμανουέλα
- 65β: Αννίτα
- 84α: Φολίνα
- 84β: Μόνικα
- 86α: Ντιάνα
- 86β: Έμμυ
- 67: Σάμμυ (από Φ7 υπόγειο)
- 69α: κλειστό
- 69β: Βίκυ, Βιολέτα,
- 71β: Σαμάνθα, Τζέσικα, Λίντα
- 71α: Πατρίσια, Αντρέα, Σουζάνα
- 105
- αριστερά: Κάρολαϊν, Ντανιέλα, Λούνα
- δεξιά: κλειστό
- 109α: Ελένα
- 109β: Αλιόνα, Αλίνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ἐν τούτῳ πηδα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2025
- Κριτικές
- 8
- Like
- 928
- Πόντοι
- 361
Φώκαιας 25 πάνω μια Κατερίνα καινούργια, με ελεύθερο Κολομβίας.Φώκαιας 19 Καίτη με ελεύθερο τσιμπο τίμια για όσους την ξέρουν.Ησυχία στον οίκο, Φώκαιας 67 Αννίτα ψαρομουνα,μαζί με Φιόνα? Κάτι τέτοιο,ωραία η άτακτη μικρή με ελεύθερο τσιμπο και αυτή,είναι καλή την έχω πάρει σέβεται το καυλι, φυλής 65 κάτω η Τζούλι σε απλό ( έχει φτιάξει παρά πολύ σε εμφάνιση ομολογώ να πω μπράβο της,την είχα πάρει πέρυσι με πολύ καλές εντυπώσεις)86α ανοιχτό λογικά Ντιάνα η Ειρήνη (δεν ανέβηκα) 69α λογικά Νικόλ η Κωλαρα (ούτε εκεί ανέβηκα),κάτω 86β μια Λάνα Μολδαβία με freeboyki κ αυτή φαίνεται τίμια δεν την έχω πάρει, ησυχία στα κεντρικά δεν είχανε πέσει κατουρα ακόμα παλευοταν η κατάσταση. Να βάλετε αντηλιακό τσουρουφλαει έξω, καλαγαμησα
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.208
- Πόντοι
- 3.236
Την είδα σε στόρυ που ανέβασε φυλακισμένη πιατσόβια. Ίσως δεν είχε άδεια παραμονής. Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό και πόσο θα κρατήσειΦυλακη η Ερρικα;;Ξερουμε τον λογο; Και εμενα μου ειπε οτι θα λειψει μερικες ημερες ..![]()
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 13.971
- Πόντοι
- 2.886
παίδες κανένα νέο από μαρίνα από Φωκαίας 17?
Έφυγαν αυτή και η Αλεξάνδρα με τα γυαλιά και η Σύλβια,
προφανώς λόγω λήξης 3μηνης βίζας, και θα επιστρέψουν
αφού περάσουν από την αναχώρηση τους τουλάχιστον 3 μήνες,
αν αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Αθήνα και να μην
πάνε σε άλλη χώρα
Μεταξουργιωτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2026
- Like
- 149
- Πόντοι
- 0
Η Αλεξάνδρα είπε απο Σεπτέμβρη θα ξαναέρθειΈφυγαν αυτή και η Αλεξάνδρα με τα γυαλιά και η Σύλβια,
προφανώς λόγω λήξης 3μηνης βίζας, και θα επιστρέψουν
αφού περάσουν από την αναχώρηση τους τουλάχιστον 3 μήνες,
αν αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Αθήνα και να μην
πάνε σε άλλη χώρα
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 628
- Like
- 101.902
- Πόντοι
- 125.067
Mολις ξυπνησα ....και εχω καυλες ! Ποια να γαμησω σημερα ? Λεω να παω στη Ουρανία. Καιρο εχω να τη μαρκαλεψω...

Mολις ξυπνησα ....και εχω καυλες ! Ποια να γαμησω σημερα ? Λεω να παω στη Ουρανία. Καιρο εχω να τη μαρκαλεψω...![]()
Εκτός από τα ουράνια, πού στη γη μπορούμε να βρούμε κι εμείς οι καυλωμένοι την Ουρανία;
Kostas_xaritos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2026
- Like
- 223
- Πόντοι
- 20
Άρα αξίζει από υπηρεσίες ;Καλημέρα.
Χθες κατέβηκα μια βόλτα και πέρασα από την Αγκύρας 9 για να δω την Όλγα. Η εμπειρία ήταν ακριβώς όπως την περιγράφουν οι περισσότεροι. Είναι από τα κορίτσια που προσπαθούν πραγματικά να κάνουν καλά τη δουλειά τους και πέρασα πολύ όμορφα.
Μαζί της ήταν και μια κοπέλα, η Βικτώρια, η οποία προσωπικά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Βέβαια, είχα πάει στοχευμένα για την Όλγα.
Θέλω επίσης να ρωτήσω όσους γνωρίζουν: τι έχει γίνει με την Όλγα που εργαζόταν στην Ιωαννίνων 5; Συνεχίζει να δουλεύει εκεί ή έχει μεταφερθεί σε κάποιο άλλο μαγαζί;
Οι πιπινολατρες μπορουν να τρεξουν στην Τζενιφερ το λατινακι ,στο Φιλλιπιδου 11 οροφο.Μικρο,μπασμενο,πετιτ,μετρια ομορφουλικο.Κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο σωμα και 69 και στροβιλισμους και τουμπες.Το φερνεις βολτα οπως θες.Μαζι της ηταν μια κωλαρου Βικτωρια μελαχρινη με ιδιο προγραμμα και η Καριολινα η γνωστη.Καθοταν στο κουζινακι σε πλατικη καρεκλα γυφτου χαλαρη με μισοανοιγμενα τα μπουτια της και το μουνακι της μισανοιγε.Και ετσι οπως την ειδα σε υγιει και απλετο φως ,χαλαρη στην γυφτικη καρεκλα πολυ την εκανα χαζι.
Καλησπέρα φιλαράκι και να έχεις μια όμορφη Κυριακή μήπως την ρώτησες αν δουλεύεις εκεί μόνο πρωί?? Γιατί στις κριτικές την έχει και πρωί και απόγευμα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΚαλημέρα Μύστες!
Πάρα πολύ ωραία μισάωρη συνέδρια με την Μάντυ στο Ι20Γ.
Τρελή Καβάλα ...
(η αγαπημένη της στάση)
Πουτσοσκαμπιλα στην μαπα.... (τα ζήτησε)
Χύσιμο στην πλάτη ...(την ρώτησα πρώτα!!!)
Αυτό το κορίτσι έχει πολύ πάθος, για ζωή και σεξ! Ένα κινούμενο ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!
Gracias Mandy!!!
Επιστροφή του Κολομβιανου, παντα χαμογελαστού, θωρηκτού "Καταλίνα" στην αλυσίδα...
Για τους λάτρεις του είδους...
AnaCobra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.214
- Πόντοι
- 726
10:00-23:00 ...και όποιος αντέξει....Καλησπέρα φιλαράκι και να έχεις μια όμορφη Κυριακή μήπως την ρώτησες αν δουλεύεις εκεί μόνο πρωί?? Γιατί στις κριτικές την έχει και πρωί και απόγευμα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά φίλε. Αυτήν την Άννα Καμί μήπως γνωρίζεις και γιαυτην τπτα?10:00-23:00 ...και όποιος αντέξει....
ΟιΤι αυγά ήταν?
Είχε λαϊκή εκεί κοντά?
Δώσε μας κάποιο στοιχείο μπας και βρούμε τους δράστες.
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 677
- Πόντοι
- 81
Λογικα εισαι συχνός πελάτης τπυ συγκεκριμένου οίκου. Εχεις πετύχει τελευταία την πετιτ βυζαρου Τανια?Καλησπέρα ξέρουμε αν το δίδυμου 27 είναι ανοιχτό και αν ναι ποια κοπέλα εργάζεται σήμερα?αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει ευχαριστώ
Όχι εγώ αποκλειστικά με τη ιβανσ έχω παρτίδες και νταλαβεριΛογικα εισαι συχνός πελάτης τπυ συγκεκριμένου οίκου. Εχεις πετύχει τελευταία την πετιτ βυζαρου Τανια?
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.886
- Πόντοι
- 201
ΚλειστάΚαλησπέρα ξέρουμε αν το δίδυμου 27 είναι ανοιχτό και αν ναι ποια κοπέλα εργάζεται σήμερα?αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει ευχαριστώ
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 677
- Πόντοι
- 81
Απλα ρωταω αν τελευταία την εχεις πετυχει εκειΌχι εγώ αποκλειστικά με τη ιβανσ έχω παρτίδες και νταλαβερι
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.886
- Πόντοι
- 201
Ιβανκα κλειστό
Ιωάννα λειβαδιωτισσα απών
Τατιάνα απών
Μαντι απών
Επιχείρηση έλαβε τέλος
Τατιάνα απών
Μαντι απών
Επιχείρηση έλαβε τέλος
Ιβανκα κλειστό
Τατιάνα απών
Μαντι απών
Επιχείρηση έλαβε τέλος
Φωκαίας έκανες επίσκεψη;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 26.014
- Πόντοι
- 8.296
Κυριακή Δευτέρα έχει ρεπόΛογικα εισαι συχνός πελάτης τπυ συγκεκριμένου οίκου. Εχεις πετύχει τελευταία την πετιτ βυζαρου Τανια?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις