Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.208
- Πόντοι
- 3.236
Έλεγε πάντως ουρλιάζοντας δεν θα δουλεύω εγώ για 5€ . Η λογική λέει αν ζητησε το αφεντικό να κατέβει το παράβολο στα 10 η κοπέλα θα πάρει γύρο στο 5€ η τσατσά 2€ και τα υπόλοιπα το αφεντικό .με λίγα λόγια κυνηγάει το διμπαλο αυτήΠηγε και Μονικα στα 15? Ειχα την εντυπωση πως ηταν 10.
ΝαιΗ Μάντυ δουλεύει απογευματινή βάρδια στο Ιάσωνος 20Γ;

Να αλλάξει επάγγελμα..
![]()
Η γνωστή μπαούλα!Πήγα σήμερα Παολα Κολωνού 48Α ι Β καλά ήταν πρωινή βάρδια πάντα πιπα τελειωτικό στόμα 10ευροπουλα μιλάμε πένα
Σάββατο βράδυ κατά τις 01:00.
Φυλ 71 πάνω - Τρέϊσι.
Φυλ 72 υπόγειο - Αλίσα.
Φυλ 72 ισόγειο - Καμίλ και Σάνι.
Φυλ 66δ - Άννα.
Φωκ 13 αριστερά - Αλεξάνδρα, Καμίλα, Μισέλ.
Φωκ 13 δεξιά - Στέλλα, Εύα.
Φωκ 17α - Μάργκω.
Φωκ 17β - Έλενα.
Φωκ 27α υπογειο - Μέλανι, Βιολέτα.
Φωκ 27β σκαλάκια - Εμμανουέλα.
Πολύ ωραία ενημέρωση..να ρωτήσω η Ντιάνα μπανάνα είναι μία Ρουμάνα πετιτ?Ζωντανά
Φυλής
- 54β: κλειστό
- 56: κλειστό
- 66α: Σάρα
- 66δ: Άννα Κου
- 72
- ισόγειο: Βανέσσα
- υπόγειο: Σοφία, Αλεξάνδρα (από 84β, 72 υπόγειο κλπ). Η Έρρικα είναι στην φυλακή. Η τσατσά μου είπε ότι είναι διακοπές σε ένα νησί και ίσως γυρίσει σε 10 μέρες
- 74
- δεξιά: Ντιάνα μπανάνα
- αριστερά: Έμμυ Τζαμάικα
- 59
- ισόγειο: Νάταλι
- όροφος: Βιολέτα, Ιζαμπέλα λατίνες, Αλίσια καυλοΡομούνα
- 61: Ντανιέλα
- 65α: Εμμανουέλα
- 65β: Αννίτα
- 84α: Φολίνα
- 84β: Μόνικα
- 86α: Ντιάνα
- 86β: Έμμυ
- 67: Σάμμυ (από Φ7 υπόγειο)
- 69α: κλειστό
- 69β: Βίκυ, Βιολέτα,
- 71β: Σαμάνθα, Τζέσικα, Λίντα
- 71α: Πατρίσια, Αντρέα, Σουζάνα
- 105
- αριστερά: Κάρολαϊν, Ντανιέλα, Λούνα
- δεξιά: κλειστό
- 109α: Ελένα
- 109β: Αλιόνα, Αλίνα
Θα μπορούσες να δώσεις μία περιγραφή Βαλέριας; Εθνικότητα, εμφάνιση και tatoo αν έχει;
Αυτή, αν και δε θα την έλεγα πετίτΠολύ ωραία ενημέρωση..να ρωτήσω η Ντιάνα μπανάνα είναι μία Ρουμάνα πετιτ?
Μελαχρινή λατίνα, early - mid 20s, λεπτό - κανονικό σώμα, μάλλον πεσμένα βυζιά, όμορφο πρόσωπο, μεγάλο τατου στο αριστερό χέρι. Εγώ προτιμώ την ΡούμπιΘα μπορούσες να δώσεις μία περιγραφή Βαλέριας; Εθνικότητα, εμφάνιση και tatoo αν έχει;
Αδερφέ καλημέρα. Δεν την έχω δει αλλά από την στιγμή που κινητά σε ρυθμούς pse λέω να την επισκεφτώ . Ελπίζω να μην φάω φόλαΚαλημέρα Μύστες!
Πάρα πολύ ωραία μισάωρη συνέδρια με την Μάντυ στο Ι20Γ.
Τρελή Καβάλα ...
(η αγαπημένη της στάση)
Πουτσοσκαμπιλα στην μαπα.... (τα ζήτησε)
Χύσιμο στην πλάτη ...(την ρώτησα πρώτα!!!)
Αυτό το κορίτσι έχει πολύ πάθος, για ζωή και σεξ! Ένα κινούμενο ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!
Gracias Mandy!!!
Επιστροφή του Κολομβιανου, παντα χαμογελαστού, θωρηκτού "Καταλίνα" στην αλυσίδα...
Για τους λάτρεις του είδους...
Καλημέρα αδελφέ!Αδερφέ καλημέρα. Δεν την έχω δει αλλά από την στιγμή που κινητά σε ρυθμούς pse λέω να την επισκεφτώ . Ελπίζω να μην φάω φόλα
Και υποτιθεται, κατα τα λεγομενα της Σονιας παντα, οτι τηςΦωκαίας 13 τωρα πρωί η θεία Σόνια, άρα το Ειρηνάκι απόγευμα. Χτες γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Ήταν και η Αννούλα μαζί της.
Ααα Γεια σου! Και να εχουν και ηχητικη καταγραφη στο κινητο τους
Ρε σεις, "δουλεύετε" όπως ο Μητσαρας για όλους και αφήστε την γκρίνια!
Η μία μου βρωμάει, η άλλη μου μυρίζει...
Porca Mizeria!
Σταματήστε να ρωτάτε και αρχίστε να γράφετε ότι ξέρετε...
Οι απαντήσεις εμπεριέχουν όλες τις ερωτήσεις!!!

Ελα ρε μπρο....τοσους μηνες στο νημα εχουν γραφτει απειρες αραδες για την μετακομιση της Βανεσσας απο Ι20β οροφος στο Ι37ισογειο βραδυνη βαρδιαΞέρει κανείς αν εργάζεται ακόμα η πετιτ γυφτορουμανα Βανέσσα από το ι20β και που;
Ευχαριστώ