Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (31 μέλη και 286 επισκέπτες)

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
602
Πόντοι
81
Ζωντανά

Φυλής
  • 54β: κλειστό
  • 56: κλειστό
  • 66α: Σάρα
  • 66δ: Άννα Κου
  • 72
    • ισόγειο: Βανέσσα
    • υπόγειο: Σοφία, Αλεξάνδρα (από 84β, 72 υπόγειο κλπ). Η Έρρικα είναι στην φυλακή. Η τσατσά μου είπε ότι είναι διακοπές σε ένα νησί και ίσως γυρίσει σε 10 μέρες :glasses:
  • 74
    • δεξιά: Ντιάνα μπανάνα
    • αριστερά: Έμμυ Τζαμάικα
  • 59
    • ισόγειο: Νάταλι
    • όροφος: Βιολέτα, Ιζαμπέλα λατίνες, Αλίσια καυλοΡομούνα
  • 61: Ντανιέλα
  • 65α: Εμμανουέλα
  • 65β: Αννίτα
  • 84α: Φολίνα
  • 84β: Μόνικα
  • 86α: Ντιάνα
  • 86β: Έμμυ
  • 67: Σάμμυ (από Φ7 υπόγειο)
  • 69α: κλειστό
  • 69β: Βίκυ, Βιολέτα,
  • 71β: Σαμάνθα, Τζέσικα, Λίντα
  • 71α: Πατρίσια, Αντρέα, Σουζάνα
  • 105
    • αριστερά: Κάρολαϊν, Ντανιέλα, Λούνα
    • δεξιά: κλειστό
  • 109α: Ελένα
  • 109β: Αλιόνα, Αλίνα
Φυλακη η Ερρικα;;Ξερουμε τον λογο; Και εμενα μου ειπε οτι θα λειψει μερικες ημερες ..:think:

Ἐν τούτῳ πηδα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Κριτικές
8
Like
928
Πόντοι
361
Φώκαιας 25 πάνω μια Κατερίνα καινούργια, με ελεύθερο Κολομβίας.Φώκαιας 19 Καίτη με ελεύθερο τσιμπο τίμια για όσους την ξέρουν.Ησυχία στον οίκο, Φώκαιας 67 Αννίτα ψαρομουνα,μαζί με Φιόνα? Κάτι τέτοιο,ωραία η άτακτη μικρή με ελεύθερο τσιμπο και αυτή,είναι καλή την έχω πάρει σέβεται το καυλι, φυλής 65 κάτω η Τζούλι σε απλό ( έχει φτιάξει παρά πολύ σε εμφάνιση ομολογώ να πω μπράβο της,την είχα πάρει πέρυσι με πολύ καλές εντυπώσεις)86α ανοιχτό λογικά Ντιάνα η Ειρήνη (δεν ανέβηκα) 69α λογικά Νικόλ η Κωλαρα (ούτε εκεί ανέβηκα),κάτω 86β μια Λάνα Μολδαβία με freeboyki κ αυτή φαίνεται τίμια δεν την έχω πάρει, ησυχία στα κεντρικά δεν είχανε πέσει κατουρα ακόμα παλευοταν η κατάσταση. Να βάλετε αντηλιακό τσουρουφλαει έξω, καλαγαμησα

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
9
Like
13.208
Πόντοι
3.236
Φυλακη η Ερρικα;;Ξερουμε τον λογο; Και εμενα μου ειπε οτι θα λειψει μερικες ημερες ..:think:
Την είδα σε στόρυ που ανέβασε φυλακισμένη πιατσόβια. Ίσως δεν είχε άδεια παραμονής. Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό και πόσο θα κρατήσει

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.971
Πόντοι
2.886
παίδες κανένα νέο από μαρίνα από Φωκαίας 17?

Έφυγαν αυτή και η Αλεξάνδρα με τα γυαλιά και η Σύλβια,
προφανώς λόγω λήξης 3μηνης βίζας, και θα επιστρέψουν
αφού περάσουν από την αναχώρηση τους τουλάχιστον 3 μήνες,
αν αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Αθήνα και να μην
πάνε σε άλλη χώρα

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
149
Πόντοι
0
Έφυγαν αυτή και η Αλεξάνδρα με τα γυαλιά και η Σύλβια,
προφανώς λόγω λήξης 3μηνης βίζας, και θα επιστρέψουν
αφού περάσουν από την αναχώρηση τους τουλάχιστον 3 μήνες,
αν αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Αθήνα και να μην
πάνε σε άλλη χώρα
Η Αλεξάνδρα είπε απο Σεπτέμβρη θα ξαναέρθει

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.902
Πόντοι
125.067
Mολις ξυπνησα ....και εχω καυλες ! Ποια να γαμησω σημερα ? Λεω να παω στη Ουρανία. Καιρο εχω να τη μαρκαλεψω...:zfuck::zfuck:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.417
Πόντοι
446
Mολις ξυπνησα ....και εχω καυλες ! Ποια να γαμησω σημερα ? Λεω να παω στη Ουρανία. Καιρο εχω να τη μαρκαλεψω...:zfuck::zfuck:

Εκτός από τα ουράνια, πού στη γη μπορούμε να βρούμε κι εμείς οι καυλωμένοι την Ουρανία;

Kostas_xaritos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
223
Πόντοι
20
Καλημέρα.
Χθες κατέβηκα μια βόλτα και πέρασα από την Αγκύρας 9 για να δω την Όλγα. Η εμπειρία ήταν ακριβώς όπως την περιγράφουν οι περισσότεροι. Είναι από τα κορίτσια που προσπαθούν πραγματικά να κάνουν καλά τη δουλειά τους και πέρασα πολύ όμορφα.
Μαζί της ήταν και μια κοπέλα, η Βικτώρια, η οποία προσωπικά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Βέβαια, είχα πάει στοχευμένα για την Όλγα.
Θέλω επίσης να ρωτήσω όσους γνωρίζουν: τι έχει γίνει με την Όλγα που εργαζόταν στην Ιωαννίνων 5; Συνεχίζει να δουλεύει εκεί ή έχει μεταφερθεί σε κάποιο άλλο μαγαζί;
Άρα αξίζει από υπηρεσίες ;

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
128
Πόντοι
1
Οι πιπινολατρες μπορουν να τρεξουν στην Τζενιφερ το λατινακι ,στο Φιλλιπιδου 11 οροφο.Μικρο,μπασμενο,πετιτ,μετρια ομορφουλικο.Κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο σωμα και 69 και στροβιλισμους και τουμπες.Το φερνεις βολτα οπως θες.Μαζι της ηταν μια κωλαρου Βικτωρια μελαχρινη με ιδιο προγραμμα και η Καριολινα η γνωστη.Καθοταν στο κουζινακι σε πλατικη καρεκλα γυφτου χαλαρη με μισοανοιγμενα τα μπουτια της και το μουνακι της μισανοιγε.Και ετσι οπως την ειδα σε υγιει και απλετο φως ,χαλαρη στην γυφτικη καρεκλα πολυ την εκανα χαζι.

Καλημέρα Μύστες!:hi:

Πάρα πολύ ωραία μισάωρη συνέδρια με την Μάντυ στο Ι20Γ.
Τρελή Καβάλα ...:zfuck:
(η αγαπημένη της στάση)
Πουτσοσκαμπιλα στην μαπα.... (τα ζήτησε)
Χύσιμο στην πλάτη ...(την ρώτησα πρώτα!!!)
Αυτό το κορίτσι έχει πολύ πάθος, για ζωή και σεξ! Ένα κινούμενο ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!:glasses:
Gracias Mandy!!!:thumbsup:

Επιστροφή του Κολομβιανου, παντα χαμογελαστού, θωρηκτού "Καταλίνα" στην αλυσίδα...
Για τους λάτρεις του είδους...
Καλησπέρα φιλαράκι και να έχεις μια όμορφη Κυριακή μήπως την ρώτησες αν δουλεύεις εκεί μόνο πρωί?? Γιατί στις κριτικές την έχει και πρωί και απόγευμα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.214
Πόντοι
726
Καλησπέρα φιλαράκι και να έχεις μια όμορφη Κυριακή μήπως την ρώτησες αν δουλεύεις εκεί μόνο πρωί?? Γιατί στις κριτικές την έχει και πρωί και απόγευμα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
10:00-23:00 ...και όποιος αντέξει....

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
456
Πόντοι
21
Καλησπέρα ξέρουμε αν το δίδυμου 27 είναι ανοιχτό και αν ναι ποια κοπέλα εργάζεται σήμερα?αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει ευχαριστώ

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
677
Πόντοι
81
Καλησπέρα ξέρουμε αν το δίδυμου 27 είναι ανοιχτό και αν ναι ποια κοπέλα εργάζεται σήμερα?αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει ευχαριστώ
Λογικα εισαι συχνός πελάτης τπυ συγκεκριμένου οίκου. Εχεις πετύχει τελευταία την πετιτ βυζαρου Τανια?

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
456
Πόντοι
21
Λογικα εισαι συχνός πελάτης τπυ συγκεκριμένου οίκου. Εχεις πετύχει τελευταία την πετιτ βυζαρου Τανια?
Όχι εγώ αποκλειστικά με τη ιβανσ έχω παρτίδες και νταλαβερι

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.886
Πόντοι
201
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.014
Πόντοι
8.296
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom