Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57K
  • Εμφανίσεις 12M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
1.044
Πόντοι
81
Πραγματικά υπάρχουν φορές που απορώ και με τον εαυτό μου και με τα γούστα πολλών εδώ μέσα.δεν θα αναφέρω όνομα γιατι η αηδία που ένιωσα μπορεί να με κάνει και υπερβολικό.Συνάντηση λοιπόν για μασαζ η εμφανιση της κυρίας από αδιάφορη έως άσχημη αλλά οκ για ένα μασαζ ξεκίνησα άντε και ένα καλαμάκι.
Το μασέζ ήταν ένα πασάλειμα και χάιδεμα το πολύ δέκα λεπτών το οποίο δεν κοστολογείται από εμένα ούτε 10€.
Ξεκίνησε η ίδια καλαμάκι με κλειστα τα ματια να προσπαθώ να τελειώσω αλλά δεν γινόταν λέω να προσπαθήσουμε μπας και το σώσει στο σεξ.
Στα 5 λεπτά έχει γεμίσει το κρεβάτι σκούρα υγρά που μυρίζουν σκατιλα το δωμάτιο όλο να μυρίζει έτσι και να προσπαθεί να με πείσει πως τελείωσε .Δεν θέλω να μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες μόνο στο ότι όλο αυτό το υπερθέαμα κόστισε 70€ μοναδική εμπειρία . Κι μετα απορώ γιατί κάτι γυναίκες στα τα κρύα τα νερα ζητάνε 200-300€
Όχι ρε παιδιά 70€ για αυτή την εμπειρία και για 30 λεπτά
70€ είναι δυο μεροκάματα
Δε βοηθαει ετσι και πολυ αυτη η ενημερωση. Θα μπορουσες να πεις σε PM ίσως?

anatolgami

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
5.079
Πόντοι
1.106
Πραγματικά υπάρχουν φορές που απορώ και με τον εαυτό μου και με τα γούστα πολλών εδώ μέσα.δεν θα αναφέρω όνομα γιατι η αηδία που ένιωσα μπορεί να με κάνει και υπερβολικό.Συνάντηση λοιπόν για μασαζ η εμφανιση της κυρίας από αδιάφορη έως άσχημη αλλά οκ για ένα μασαζ ξεκίνησα άντε και ένα καλαμάκι.
Το μασέζ ήταν ένα πασάλειμα και χάιδεμα το πολύ δέκα λεπτών το οποίο δεν κοστολογείται από εμένα ούτε 10€.
Ξεκίνησε η ίδια καλαμάκι με κλειστα τα ματια να προσπαθώ να τελειώσω αλλά δεν γινόταν λέω να προσπαθήσουμε μπας και το σώσει στο σεξ.
Στα 5 λεπτά έχει γεμίσει το κρεβάτι σκούρα υγρά που μυρίζουν σκατιλα το δωμάτιο όλο να μυρίζει έτσι και να προσπαθεί να με πείσει πως τελείωσε .Δεν θέλω να μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες μόνο στο ότι όλο αυτό το υπερθέαμα κόστισε 70€ μοναδική εμπειρία . Κι μετα απορώ γιατί κάτι γυναίκες στα τα κρύα τα νερα ζητάνε 200-300€
Όχι ρε παιδιά 70€ για αυτή την εμπειρία και για 30 λεπτά
70€ είναι δυο μεροκάματα
Για ποια λες?

drymo53

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2026
Like
253
Πόντοι
20
Τύπε με έπιασες επακριβώς... Να βρούμε μια που να το γουστάρει και συνεχίσει για την καύλα αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό στο νήμα... όλες μια φορά είναι ή δεν έχει αναφερθεί για δεύτερη
Δύσκολο 2ος γύρος .... σπανιες περιπτώσεις ενα και να καίει ( κυριολεκτικά με αυτά που χρεώνουν )

moremassage

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Δε βοηθαει ετσι και πολυ αυτη η ενημερωση. Θα μπορουσες να πεις σε PM ίσως?
Δυστυχώς καμία ενημέρωση δεν βοηθάει όταν υπάρχουν άλλοι που τις προτείνουν. Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με ανεξάρτητη που έκανε χαμό στε σχόλια και όταν κατάφερα να συναντηθώ μαζί της υπό φυσιολογικές συνθήκες ούτε τσάμπα δεν θα την πήδαγα και βρέθηκα να πληρώνω 120€ προ κοβιντ και να με ξεπετάει στο 30 λεπτό

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
719
Πόντοι
86
Δυστυχώς καμία ενημέρωση δεν βοηθάει όταν υπάρχουν άλλοι που τις προτείνουν. Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με ανεξάρτητη που έκανε χαμό στε σχόλια και όταν κατάφερα να συναντηθώ μαζί της υπό φυσιολογικές συνθήκες ούτε τσάμπα δεν θα την πήδαγα και βρέθηκα να πληρώνω 120€ προ κοβιντ και να με ξεπετάει στο 30 λεπτό
Όχι πες μας … να ξέρουμε κ τον μάγκα που την προτείνει….

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.783
Πόντοι
6.495
ΑΝΤΕ βρε καλόπαιδα ...θα βοηθήσω εγώ
MER- - - Ν ???????
μεγάλη σταρ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

tsontopoulos

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
108
Like
19.099
Πόντοι
36.900
Μόλις τελείωσα συνάντηση με μαριαννα από osmoses.

Κόστος για 1 ώρα 130.

Απίστευτα όμορφο πρόσωπο , τρομερές ματαρες , χείλια πιο φυσικά από τις φωτογραφίες αλλά έχει και μαγουλακια που αφαιρούν λίγο.

Στο σώμα έχει 2 υπέροχες βυζαρες , είναι μετρίου προς χαμηλό αναστήματος , και αν και παχουλή κοπέλα ( από το βίντεο σίγουρα 5-10 κιλάκια παραπάνω ) εμένα μου άρεσε.

Υπηρεσίες είχαν δίκιο οι προηγούμενοι .

Οχι φιλιά , όχι 69 , όχι cowgirl.

Χαρακτήρας φάνηκε αρκετά καλός.

Μιλάει καλά ελληνικά , ίσως καλύτερα και από εμένα , δνε είναι για φιλοσοφικές συναντήσεις, αλλά καλό σοσιαλ.

Έμεινε στον χώρο μου 42 λεπτά.

Άμα έδινε φιλιά , ήταν λίγο πιο χαμηλά στα κιλάκια και άφηνε 69 θα άξιζε φουλ.

Θα ξαναδώ λόγω καλών τρόπων σε γενικές γραμμές , και πανέμορφου μπούστου.

Μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεται.

Υπάρχουν σπρέι στο χώρο , αντιμικροβιακά , αντισηπτικά χίλια δυο που είναι για το στόμα, κάλλιστα μπορείς να ζητήσεις από τον παρτενέρ να κάνει χρήση , να κάνεις και εσύ και να έχεις έτσι υπηρεσίες που πλησιάζουν σε εσκορτ , και όχι υπηρεσίες που θυμίζουν άλλες καταστάσεις…

Επίσης να αναφέρω ότι είμαι μέγας λάτρης των πλαστικών.

Στο στήθος έχει γίνει πραγματικά άψογη δουλειά.

Δεν μετανιώνω το ραντεβού , αλλά σίγουρα θέλει δουλίτσα για να γίνει vfm.

Επίσης θετικό περνάει από μπάλες , αλλά στοματικό αδιάφορο .

Μασάζ δεν δοκίμασα , λίγο με έτριψε αλλά μόλις είδα τις βυζαρες έξω θόλωσα .

Τελευταία τροποποίηση:

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
1.044
Πόντοι
81
Δεν αρεσουν ολες σε ολους και καθε μια μπορει να εχει κακο mood μια ημερα, ανθρωποι ειναι και αυτες.
Τις σταθερες φολες που τις κραζουν περισσοτεροι απο 2 3 συναγωνιστες αυτες να φοβασαι

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.023
Πόντοι
8.296

tsontopoulos

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
108
Like
19.099
Πόντοι
36.900

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.783
Πόντοι
6.495
Δεν αρεσουν ολες σε ολους και καθε μια μπορει να εχει κακο mood μια ημερα, ανθρωποι ειναι και αυτες.
Τις σταθερες φολες που τις κραζουν περισσοτεροι απο 2 3 συναγωνιστες αυτες να φοβασαι
φθάνει το κακό mood ...να μην τις κάνει να αποφευγουν το ντους/ το αφρολουτρο/τα σαπούνια κ.λ.π

τι να το κανεις αν σ αρεσει κ.λ.π...και σε χτυπήσει κωλίλα η μουνίλα ;;
ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ !!

moremassage

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Σίγουρα δεν αρέσουν όλες σε όλους αλλά υπάρχει και η αντικειμενικότητα. Η άσχημη είναι άσχημη πως να το κάνουμε και η όμορφη όμορφη και οι δυο περιπτώσεις μπορούν υπό συνθήκες να φτάσουν στο μέτριο. Κακό mood ? Ας ακυρώσουν τα ραντεβού εκείνης της ημέρες δεν χρειάζεσαι να μην έχουν διάθεση αλλά να θέλουν να τα αρπάξουν. Εάν παίρνουν αυτά που ζητάνε θα πρέπει να ειναι τουλάχιστον τυπικές

moremassage

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Παρόλα αυτά άλλο πράγμα η εμφάνιση, άλλο η κοροϊδία του να κάνει και καλά μασαζ για να μην δηλώνει κάποια βίζιτα και να την συντείνουν ως μασέζ με έξτρα και άλλο πράγμα η υγιεινή
Τώρα εμένα μου έτυχαν και τα τρεις μαζί οκ συμβαίνουν. Προς γνώση και συμμόρφωση άλλη φορά θα ψάχνω καλύτερα

denexomiala

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
312
Πόντοι
21
Για καρολίνα από adore ξέρουμε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για καρολίνα από jadore ξέρουμε;
Έκανα καταδρομική με Καρολίνα μόλις. Το κορίτσι όντως είναι λίγο ντίβα, όπως αναφέρθηκε αλλά της έκανα πλάκα και ανταποκρίθηκε καλά. Γενικά μιλήσαμε νορμάλ αφού έσπασε ο πάγος. Στα του αγώνα, διάλεξα Nuru 90€, το οποίο ήταν body2body με baby oil. Δεν ήταν Nuru. Όμως το κορίτσι έκανε προσπάθεια, άφησε να βάλω δάχτυλα στο μουνάκι και να χαϊδεύω βυζι και κωλο. Βυζι 2 φτιαγμένο και κωλος φτιαγμένος σφιχτός. Ωραίο σώμα, ωραίο προσωπο. Στα έξτρα 40€ χέρι 60€ πίπα με καπότα 100€ σεξ. Διάλεξα εκτόνωση με χέρι. Μετά το χύσιμο συνέχισε μασαζάκι προς το αθλητικό. Γενικά καλή εμπειρία, αλλά ακριβή για αυτό που πληρώνεις. Δεν ξέρω αν θα επέλεγα ξανά.

tsontopoulos

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
108
Like
19.099
Πόντοι
36.900
Θα ήταν καφρίλα στο jadore να στείλω μυνημα να δω όλα τα διαθεσιμα κορίτσια που έχουν ;

brin

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
44
Like
2.277
Πόντοι
2.471
Αριάδνη από deluxe. Πολλά κιλά παραπάνω από φώτο. Με ακριβό τιμοκαταλογο για το παρουσιαστικο της.
Πριν λίγο καιρό που την είδα αρκετά φιλότιμη στο μασάζ
Στα έξτρα συζητήσιμη
Πέρασα καλά με μασαζ χωρίς ρούχα μόνο εσώρουχα και τελείωμα χέρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom