Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57K
  • Εμφανίσεις 12M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Παραδόξως, υπάρχουν κοπέλες που εμφανίζονται για αρκετό καιρό, αλλά για τις οποίες δεν φαίνεται να υπάρχουν αναφορές:

Joy -> Βικυ
Σολ -> Αγγελινα, Στελλα, Μαριαννα, Ελενα, Ηοpe
Αρτ -> Ιννα (παιζει να ειναι Valeria απο Massaua..)
Your -> Καρολινα

Είναι όλες διαμάντια και όσοι της δοκίμασαν θέλουν να της κρατήσουν για πάρτι τους :wink: ???
και μια Eυτυχία από JOY στην ίδια λίστα με κάτι χείλη που μοιάζουν φτιαγμένα για έναν μόνο σκοπό... αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας βοηθήσει :) :)

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
7
Like
606
Πόντοι
301
Καλησπέρα στην παρέα !

Μαριαννα από osmoses ,με 120 θα ιδρώσουμε καθόλου ή θα πάμε κουβά ;

Χάλια. Μούρη παραμορφωμένη από τις πλαστικές με βυζί καραπλαστικό και αυτό. Σέρβις επιπέδου μπουρδέλο του 20ρικου και μασάζ μηδέν. Μόνο αν σου αρέσουν οι σούπερ πλαστικές γκόμενες ροφοί ίσως γουστάρεις.

Sasquatch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Κριτικές
8
Like
248
Πόντοι
280
Χάλια. Μούρη παραμορφωμένη από τις πλαστικές με βυζί καραπλαστικό και αυτό. Σέρβις επιπέδου μπουρδέλο του 20ρικου και μασάζ μηδέν. Μόνο αν σου αρέσουν οι σούπερ πλαστικές γκόμενες ροφοί ίσως γουστάρεις.
Βασικά είναι ξεπετα πρώτα από όλα...

tsontopoulos

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
108
Like
19.103
Πόντοι
36.900
Πόσο πάει για ένα μανίκι το κόστος ;

Δυστυχώς έχω τρέλα με τα πλαστικά …

Noir81

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2026
Like
22
Πόντοι
0
Λίγα της προηγούμενης εβδομάδας

+++ στη χριστιαννα του deluxe
Κοινωνικότατη , απλή ,άνετη , ωραίο αδύνατο βελούδινο σωμα προχωράει αν νιώσει οκ κ συζητήσιμη σε τιμές .

- - - στην μαριλενα του dm
Καμία σχέση οι photos ,δεν προχωράει βαρετή γκομενα ,βαρετό μασαζ .

- - - στην Άννα του senses καμία σχέση οι photos ,πιο παχουλή ,αλβανακι προχωράει από +30-40 για φραπέ ούτε καν ζήτησα .
Ωραιο βυζι όμως ηλικία 22-23 για οσους ενδιαφέρονται . Γνώση μασαζ =ξένη λέξη .
:hi:
Από την εμπειρία που έχω με τη Μαριλένα του DM, μπορώ να πω πως ενώ (σε μένα τουλάχιστον) δεν προχωρά, είναι πολύ ευγενική καλή στο μασάζ, από τις λίγες που έχει κάνει μαθήματα. Γενικότερα έχω πολύ καλή εντύπωση από τη συγκεκριμένη. Και εμφανισιακά πολύ ΟΚ.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.715
Πόντοι
746
Καλησπέρα παιδιά,

Την νατασα ΧΕ που την βρήκατε;δεν μου βγάζει κάτι στη χε εδώ κ μέρες

Επίσης χθες πήρα Ελλη από namaste καλή κοπελίτσα girl next door experience φοβερό φραπέ και καλαμάκι.
Πανέμορφο πρόσωπο αλλά έχει τα πιασίματα της πολλά πιασίματα.

60 μασάζ και 50 τα υπόλοιπα
Τι σου αρέσε ακριβώς από αυτή; Από τις φωτό δεν είδα κάτι ενδιαφέρον και έχω πολύ πεσμένα στάνταρ πίστεψε με. Μήπως απλά προωθείτε το γραφείο;

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
719
Πόντοι
86
Λίγα της προηγούμενης εβδομάδας

+++ στη χριστιαννα του deluxe
Κοινωνικότατη , απλή ,άνετη , ωραίο αδύνατο βελούδινο σωμα προχωράει αν νιώσει οκ κ συζητήσιμη σε τιμές .

- - - στην μαριλενα του dm
Καμία σχέση οι photos ,δεν προχωράει βαρετή γκομενα ,βαρετό μασαζ .

- - - στην Άννα του senses καμία σχέση οι photos ,πιο παχουλή ,αλβανακι προχωράει από +30-40 για φραπέ ούτε καν ζήτησα .
Ωραιο βυζι όμως ηλικία 22-23 για οσους ενδιαφέρονται . Γνώση μασαζ =ξένη λέξη .
:hi:
Χριστιαννα μέχρι που έφτασε??

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
408
Πόντοι
21
Αριάδνη από deluxe. Πολλά κιλά παραπάνω από φώτο. Με ακριβό τιμοκαταλογο για το παρουσιαστικο της.

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
602
Πόντοι
81
Κλαουντια απο σολ, εχει δοκιμασει κανεις;

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
446
Πόντοι
21
Μαριλένα Ντελούξ

Παλιά γνωστή...
45 με 50 θεωρώ ηλικία
Ευγενική αεράτη καθώς γνωστοί από παλιά
Δυνατό το μασάζ της σε σχέση με άλλα κορίτσια που απλά σε χαιδεύουν.
Β μέρος ακόμα πιο "δυνατό"...
Γούσταρε ,έτσι φάνηκε εκτός αν είναι θεατρίνα.πάντως το έκανε πολύ καλά. είχαμε και καιρό να τα πούμε κ πήγε μόνο του στο τι κάναμε
Ο νωόν νοείτω..
Χωρίς τιμοκατάλογο .απο μόνος μου σύνολο 120€.
Στάνταρ θα τη ξαναδώ.

Καλημέρα
φουλαρει αδερφε η φραπε κ καλαμακι;

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
446
Πόντοι
21
Εσυ τι κτλβες απο αυτό που ανέφερα?
αν καταλαβαινα δε θα σε ρωταγα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ τι κτλβες απο αυτό που ανέφερα?
δε λες ξεκαθαρα κατι απλα αναφερεις Β μερος πιο δυνατο..δε φουλαρουν ολες!

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
692
Πόντοι
81
αν καταλαβαινα δε θα σε ρωταγα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε λες ξεκαθαρα κατι απλα αναφερεις Β μερος πιο δυνατο..δε φουλαρουν ολες!
Φούλ.με άλλον φίλο έκανε χέρι.
Εγω τη γνώριζα απο παλιά οπότε ήξερα τι θα κάνω

blackpanther90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
3.058
Πόντοι
441
μαγκες καμια καλη προταση για μασαζ στο σπιτι στο παλαιο φαληρο;

Teras88

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2026
Like
6
Πόντοι
0
αδέλφια το τηλέφωνο της Νατάσας που το βρίσκουμε;

moremassage

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Πραγματικά υπάρχουν φορές που απορώ και με τον εαυτό μου και με τα γούστα πολλών εδώ μέσα.δεν θα αναφέρω όνομα γιατι η αηδία που ένιωσα μπορεί να με κάνει και υπερβολικό.Συνάντηση λοιπόν για μασαζ η εμφανιση της κυρίας από αδιάφορη έως άσχημη αλλά οκ για ένα μασαζ ξεκίνησα άντε και ένα καλαμάκι.
Το μασέζ ήταν ένα πασάλειμα και χάιδεμα το πολύ δέκα λεπτών το οποίο δεν κοστολογείται από εμένα ούτε 10€.
Ξεκίνησε η ίδια καλαμάκι με κλειστα τα ματια να προσπαθώ να τελειώσω αλλά δεν γινόταν λέω να προσπαθήσουμε μπας και το σώσει στο σεξ.
Στα 5 λεπτά έχει γεμίσει το κρεβάτι σκούρα υγρά που μυρίζουν σκατιλα το δωμάτιο όλο να μυρίζει έτσι και να προσπαθεί να με πείσει πως τελείωσε .Δεν θέλω να μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες μόνο στο ότι όλο αυτό το υπερθέαμα κόστισε 70€ μοναδική εμπειρία . Κι μετα απορώ γιατί κάτι γυναίκες στα τα κρύα τα νερα ζητάνε 200-300€
Όχι ρε παιδιά 70€ για αυτή την εμπειρία και για 30 λεπτά
70€ είναι δυο μεροκάματα

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
553
Πόντοι
81
Τι ζητάς συγνώμη ρε φιλαράκι
Για αυτό είναι το φόρουμ
Κάνεις μασαζ με 60 και μετά με αλλά 60 σεξ.
Όταν τελειώσεις τέλος εκτός άμα την έχεις καυλώσει και ψηθεί για 2ο γύρο.(Χωρίς λεφτά γιατί άμα είναι με λεφτά αστην να φύγει)
Τύπε με έπιασες επακριβώς... Να βρούμε μια που να το γουστάρει και συνεχίσει για την καύλα αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό στο νήμα... όλες μια φορά είναι ή δεν έχει αναφερθεί για δεύτερη

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
178
Πόντοι
1
Τύπε με έπιασες επακριβώς... Να βρούμε μια που να το γουστάρει και συνεχίσει για την καύλα αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό στο νήμα... όλες μια φορά είναι ή δεν έχει αναφερθεί για δεύτερη
Όλες πανε για το μεροκάματο και από την μια λογικο είναι.Η ζεν όταν τελείωσα την είδα ότι δικό ξενέρωσε λίγο αλλά δεν είχα όρεξη για 2ό οπότε ούτε ρωτησα ούτε κυνήγησα

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.785
Πόντοι
6.495
Πραγματικά υπάρχουν φορές που απορώ και με τον εαυτό μου και με τα γούστα πολλών εδώ μέσα.δεν θα αναφέρω όνομα γιατι η αηδία που ένιωσα μπορεί να με κάνει και υπερβολικό.Συνάντηση λοιπόν για μασαζ η εμφανιση της κυρίας από αδιάφορη έως άσχημη αλλά οκ για ένα μασαζ ξεκίνησα άντε και ένα καλαμάκι.
Το μασέζ ήταν ένα πασάλειμα και χάιδεμα το πολύ δέκα λεπτών το οποίο δεν κοστολογείται από εμένα ούτε 10€.
Ξεκίνησε η ίδια καλαμάκι με κλειστα τα ματια να προσπαθώ να τελειώσω αλλά δεν γινόταν λέω να προσπαθήσουμε μπας και το σώσει στο σεξ.
Στα 5 λεπτά έχει γεμίσει το κρεβάτι σκούρα υγρά που μυρίζουν σκατιλα το δωμάτιο όλο να μυρίζει έτσι και να προσπαθεί να με πείσει πως τελείωσε .Δεν θέλω να μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες μόνο στο ότι όλο αυτό το υπερθέαμα κόστισε 70€ μοναδική εμπειρία . Κι μετα απορώ γιατί κάτι γυναίκες στα τα κρύα τα νερα ζητάνε 200-300€
Όχι ρε παιδιά 70€ για αυτή την εμπειρία και για 30 λεπτά
70€ είναι δυο μεροκάματα
αδερφέ δε μας λές και την κούκλα
να αποφύγει κανείς τα αρώματα;;

denexomiala

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
312
Πόντοι
21
Καλημέρα, επειδή το στανταράκι μου είναι εκτός, έχει κάποιος συναγωνιστής να μου προτείνει ένα μασαζοκόριτσο για σήμερα, για αθλητικό ή nuru με εκτόνωση φραπέ; Είναι μεγάλο το νήμα και χάθηκα. Δεν μπορώ να καταλήξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom