και μια Eυτυχία από JOY στην ίδια λίστα με κάτι χείλη που μοιάζουν φτιαγμένα για έναν μόνο σκοπό... αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας βοηθήσειΠαραδόξως, υπάρχουν κοπέλες που εμφανίζονται για αρκετό καιρό, αλλά για τις οποίες δεν φαίνεται να υπάρχουν αναφορές:
Joy -> Βικυ
Σολ -> Αγγελινα, Στελλα, Μαριαννα, Ελενα, Ηοpe
Αρτ -> Ιννα (παιζει να ειναι Valeria απο Massaua..)
Your -> Καρολινα
Είναι όλες διαμάντια και όσοι της δοκίμασαν θέλουν να της κρατήσουν για πάρτι τους???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57K
- Εμφανίσεις 12M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)
xymor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 606
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα στην παρέα !
Μαριαννα από osmoses ,με 120 θα ιδρώσουμε καθόλου ή θα πάμε κουβά ;
Χάλια. Μούρη παραμορφωμένη από τις πλαστικές με βυζί καραπλαστικό και αυτό. Σέρβις επιπέδου μπουρδέλο του 20ρικου και μασάζ μηδέν. Μόνο αν σου αρέσουν οι σούπερ πλαστικές γκόμενες ροφοί ίσως γουστάρεις.
Βασικά είναι ξεπετα πρώτα από όλα...Χάλια. Μούρη παραμορφωμένη από τις πλαστικές με βυζί καραπλαστικό και αυτό. Σέρβις επιπέδου μπουρδέλο του 20ρικου και μασάζ μηδέν. Μόνο αν σου αρέσουν οι σούπερ πλαστικές γκόμενες ροφοί ίσως γουστάρεις.
tsontopoulos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 108
- Like
- 19.099
- Πόντοι
- 36.900
Πόσο πάει για ένα μανίκι το κόστος ;Χάλια. Μούρη παραμορφωμένη από τις πλαστικές με βυζί καραπλαστικό και αυτό. Σέρβις επιπέδου μπουρδέλο του 20ρικου και μασάζ μηδέν. Μόνο αν σου αρέσουν οι σούπερ πλαστικές γκόμενες ροφοί ίσως γουστάρεις.
Δυστυχώς έχω τρέλα με τα πλαστικά …
Από την εμπειρία που έχω με τη Μαριλένα του DM, μπορώ να πω πως ενώ (σε μένα τουλάχιστον) δεν προχωρά, είναι πολύ ευγενική καλή στο μασάζ, από τις λίγες που έχει κάνει μαθήματα. Γενικότερα έχω πολύ καλή εντύπωση από τη συγκεκριμένη. Και εμφανισιακά πολύ ΟΚ.Λίγα της προηγούμενης εβδομάδας
+++ στη χριστιαννα του deluxe
Κοινωνικότατη , απλή ,άνετη , ωραίο αδύνατο βελούδινο σωμα προχωράει αν νιώσει οκ κ συζητήσιμη σε τιμές .
- - - στην μαριλενα του dm
Καμία σχέση οι photos ,δεν προχωράει βαρετή γκομενα ,βαρετό μασαζ .
- - - στην Άννα του senses καμία σχέση οι photos ,πιο παχουλή ,αλβανακι προχωράει από +30-40 για φραπέ ούτε καν ζήτησα .
Ωραιο βυζι όμως ηλικία 22-23 για οσους ενδιαφέρονται . Γνώση μασαζ =ξένη λέξη .
![]()
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.715
- Πόντοι
- 746
Τι σου αρέσε ακριβώς από αυτή; Από τις φωτό δεν είδα κάτι ενδιαφέρον και έχω πολύ πεσμένα στάνταρ πίστεψε με. Μήπως απλά προωθείτε το γραφείο;Καλησπέρα παιδιά,
Την νατασα ΧΕ που την βρήκατε;δεν μου βγάζει κάτι στη χε εδώ κ μέρες
Επίσης χθες πήρα Ελλη από namaste καλή κοπελίτσα girl next door experience φοβερό φραπέ και καλαμάκι.
Πανέμορφο πρόσωπο αλλά έχει τα πιασίματα της πολλά πιασίματα.
60 μασάζ και 50 τα υπόλοιπα
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 719
- Πόντοι
- 86
Χριστιαννα μέχρι που έφτασε??Λίγα της προηγούμενης εβδομάδας
+++ στη χριστιαννα του deluxe
Κοινωνικότατη , απλή ,άνετη , ωραίο αδύνατο βελούδινο σωμα προχωράει αν νιώσει οκ κ συζητήσιμη σε τιμές .
- - - στην μαριλενα του dm
Καμία σχέση οι photos ,δεν προχωράει βαρετή γκομενα ,βαρετό μασαζ .
- - - στην Άννα του senses καμία σχέση οι photos ,πιο παχουλή ,αλβανακι προχωράει από +30-40 για φραπέ ούτε καν ζήτησα .
Ωραιο βυζι όμως ηλικία 22-23 για οσους ενδιαφέρονται . Γνώση μασαζ =ξένη λέξη .
![]()
φουλαρει αδερφε η φραπε κ καλαμακι;Μαριλένα Ντελούξ
Παλιά γνωστή...
45 με 50 θεωρώ ηλικία
Ευγενική αεράτη καθώς γνωστοί από παλιά
Δυνατό το μασάζ της σε σχέση με άλλα κορίτσια που απλά σε χαιδεύουν.
Β μέρος ακόμα πιο "δυνατό"...
Γούσταρε ,έτσι φάνηκε εκτός αν είναι θεατρίνα.πάντως το έκανε πολύ καλά. είχαμε και καιρό να τα πούμε κ πήγε μόνο του στο τι κάναμε
Ο νωόν νοείτω..
Χωρίς τιμοκατάλογο .απο μόνος μου σύνολο 120€.
Στάνταρ θα τη ξαναδώ.
Καλημέρα
Εσυ τι κτλβες απο αυτό που ανέφερα?φουλαρει αδερφε η φραπε κ καλαμακι;
αν καταλαβαινα δε θα σε ρωταγα.Εσυ τι κτλβες απο αυτό που ανέφερα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε λες ξεκαθαρα κατι απλα αναφερεις Β μερος πιο δυνατο..δε φουλαρουν ολες!Εσυ τι κτλβες απο αυτό που ανέφερα?
Φούλ.με άλλον φίλο έκανε χέρι.αν καταλαβαινα δε θα σε ρωταγα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε λες ξεκαθαρα κατι απλα αναφερεις Β μερος πιο δυνατο..δε φουλαρουν ολες!
Εγω τη γνώριζα απο παλιά οπότε ήξερα τι θα κάνω
blackpanther90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2025
- Like
- 3.058
- Πόντοι
- 441
μαγκες καμια καλη προταση για μασαζ στο σπιτι στο παλαιο φαληρο;
moremassage
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2023
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Πραγματικά υπάρχουν φορές που απορώ και με τον εαυτό μου και με τα γούστα πολλών εδώ μέσα.δεν θα αναφέρω όνομα γιατι η αηδία που ένιωσα μπορεί να με κάνει και υπερβολικό.Συνάντηση λοιπόν για μασαζ η εμφανιση της κυρίας από αδιάφορη έως άσχημη αλλά οκ για ένα μασαζ ξεκίνησα άντε και ένα καλαμάκι.
Το μασέζ ήταν ένα πασάλειμα και χάιδεμα το πολύ δέκα λεπτών το οποίο δεν κοστολογείται από εμένα ούτε 10€.
Ξεκίνησε η ίδια καλαμάκι με κλειστα τα ματια να προσπαθώ να τελειώσω αλλά δεν γινόταν λέω να προσπαθήσουμε μπας και το σώσει στο σεξ.
Στα 5 λεπτά έχει γεμίσει το κρεβάτι σκούρα υγρά που μυρίζουν σκατιλα το δωμάτιο όλο να μυρίζει έτσι και να προσπαθεί να με πείσει πως τελείωσε .Δεν θέλω να μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες μόνο στο ότι όλο αυτό το υπερθέαμα κόστισε 70€ μοναδική εμπειρία . Κι μετα απορώ γιατί κάτι γυναίκες στα τα κρύα τα νερα ζητάνε 200-300€
Όχι ρε παιδιά 70€ για αυτή την εμπειρία και για 30 λεπτά
70€ είναι δυο μεροκάματα
Το μασέζ ήταν ένα πασάλειμα και χάιδεμα το πολύ δέκα λεπτών το οποίο δεν κοστολογείται από εμένα ούτε 10€.
Ξεκίνησε η ίδια καλαμάκι με κλειστα τα ματια να προσπαθώ να τελειώσω αλλά δεν γινόταν λέω να προσπαθήσουμε μπας και το σώσει στο σεξ.
Στα 5 λεπτά έχει γεμίσει το κρεβάτι σκούρα υγρά που μυρίζουν σκατιλα το δωμάτιο όλο να μυρίζει έτσι και να προσπαθεί να με πείσει πως τελείωσε .Δεν θέλω να μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες μόνο στο ότι όλο αυτό το υπερθέαμα κόστισε 70€ μοναδική εμπειρία . Κι μετα απορώ γιατί κάτι γυναίκες στα τα κρύα τα νερα ζητάνε 200-300€
70€ είναι δυο μεροκάματα
Τύπε με έπιασες επακριβώς... Να βρούμε μια που να το γουστάρει και συνεχίσει για την καύλα αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό στο νήμα... όλες μια φορά είναι ή δεν έχει αναφερθεί για δεύτερηΤι ζητάς συγνώμη ρε φιλαράκι
Για αυτό είναι το φόρουμ
Κάνεις μασαζ με 60 και μετά με αλλά 60 σεξ.
Όταν τελειώσεις τέλος εκτός άμα την έχεις καυλώσει και ψηθεί για 2ο γύρο.(Χωρίς λεφτά γιατί άμα είναι με λεφτά αστην να φύγει)
Όλες πανε για το μεροκάματο και από την μια λογικο είναι.Η ζεν όταν τελείωσα την είδα ότι δικό ξενέρωσε λίγο αλλά δεν είχα όρεξη για 2ό οπότε ούτε ρωτησα ούτε κυνήγησαΤύπε με έπιασες επακριβώς... Να βρούμε μια που να το γουστάρει και συνεχίσει για την καύλα αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό στο νήμα... όλες μια φορά είναι ή δεν έχει αναφερθεί για δεύτερη
αδερφέ δε μας λές και την κούκλαΠραγματικά υπάρχουν φορές που απορώ και με τον εαυτό μου και με τα γούστα πολλών εδώ μέσα.δεν θα αναφέρω όνομα γιατι η αηδία που ένιωσα μπορεί να με κάνει και υπερβολικό.Συνάντηση λοιπόν για μασαζ η εμφανιση της κυρίας από αδιάφορη έως άσχημη αλλά οκ για ένα μασαζ ξεκίνησα άντε και ένα καλαμάκι.
70€ είναι δυο μεροκάματα
να αποφύγει κανείς τα αρώματα;;
denexomiala
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2017
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα, επειδή το στανταράκι μου είναι εκτός, έχει κάποιος συναγωνιστής να μου προτείνει ένα μασαζοκόριτσο για σήμερα, για αθλητικό ή nuru με εκτόνωση φραπέ; Είναι μεγάλο το νήμα και χάθηκα. Δεν μπορώ να καταλήξω.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις