MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 206
![]()
Καλησπέρα μωράκια!!!ζεστή σήμερα ... Τι λέτε να κάνουμε παιχνιδάκια μέσα στο ντουζ...?
Θα κάναμε αλλά τώρα τον έπαιξα κ θα μου μείνουν και τα λεφτά στη τσέπη
![]()
Καλησπέρα μωράκια!!!ζεστή σήμερα ... Τι λέτε να κάνουμε παιχνιδάκια μέσα στο ντουζ...?
Άνετα top5, αν καταφέρει και το βρει με τον χρόνο θα είναι super.
Οι αλλες δυο δηλαδη ποιες ειναι, ετσι για να μας φυγει η περιεργεια (DM καλύτερα)Είναι στις τοπ 3!! Τέλος!μας αρέσει δεν Μας αρέσει!
Φιλαράκι έχεις δοκιμάσει duo ? Έχω σκαλώσει να την πάρω μαζί με μια συγκεκριμένη κοπέλα που θα ταίριαζαν φουλ πιστεύω.Αν δεν έκανα αυτό που έχω παραθέσει, δλδ κλείνω και δεύτερη κοπέλα στο μισάωρο με Αριάδνη και κάνω τη δουλειά μου θα ήταν όντως ανόητο. Και έτσι επανέρχομαι στο αρχικό μου σχόλιο, θέλετε Αριάδνη οκ καλώς αλλά κλείστε και δεύτερη call girl και δε θα βγείτε χαμένοι. Αν έρθει η Αριάδνη καλώς, είναι πολύ θετική και σε παρτουζακια θα περάσετε φίνα. Επειδή 8/10 δε θα έρθει έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και ο καθένας ας πράξει ως επιθυμεί. Πολύ το κουρασαμε και δε πρέπει.
Φιλε επειδή ειναι αρκετα υποτακτική κοίταξε η άλλη κοπελα να παίρνει πρωτοβουλίες αλλιώς σε βλέπω να κάνεις τον σκηνοθέτη. Αν θες λες ποια κοπέλα εννοείς.Φιλαράκι έχεις δοκιμάσει duo ? Έχω σκαλώσει να την πάρω μαζί με μια συγκεκριμένη κοπέλα που θα ταίριαζαν φουλ πιστεύω.
Πως σου φαινεται με Κλειω η Αννα24?Φιλε επειδή ειναι αρκετα υποτακτική κοίταξε η άλλη κοπελα να παίρνει πρωτοβουλίες αλλιώς σε βλέπω να κάνεις τον σκηνοθέτη. Αν θες λες ποια κοπέλα εννοείς.
Τόσα ξέρεις τόσα λες .Πως σου φαινεται με Κλειω η Αννα24?

Αυτός μας έβριζε??Τόσα ξέρεις τόσα λες .
Από πού και ως που Άννα - Αριάδνη
Γύρνα στο νήμα "πιάτσες Αθήνας" καλύτερα![]()
ΝαιΑυτός μας έβριζε??
Να τον βρισω??![]()

Γυρνα στο νήμα με Πιατσες και καδους της Ομοινοια βρε μαλακα , φυγε απο εδω βρε Ναυάγιο που μου θες και ανεξάρτητες , Γιωργακο Sperm μην σε ξαναδώ να μπαίνεις να ρωτάς μαλακιες σε νημα που δεν πρόκειται καν να γαμησεις , θα φας μεγάλη φάπα και τσαμπουκά απλα στο λεω .....Πως σου φαινεται με Κλειω η Αννα24?
Δεν μιλάγαμε μαζι . Τον φίλο πιο πανω ρώτησα.Πως σου φαινεται με Κλειω η Αννα24?
Καλημέρα μωράκι , βραδυνο μπανάκι ότι καλύτεροΚαλημέρα μωράκια!!!
![]()

Ω θεοί... Κουκλί ζωγραφιστο!!!!Καλημέρα μωράκια!!!
![]()
Τα καλά τα φιλάς για άλλους δυστηχωςΚαλημέρα μωράκι , βραδυνο μπανάκι ότι καλύτερο![]()
καλησπερα μωράκια μου όμορφα!!! Καλό μήνα να έχουμε!!! Και σήμερα το βραδάκι θα μαι κοντά σας να παίξουμε μέχρι το πρωί να μπει ο μήνας με καβλα!!!![]()

Σε ξενοδοχείο ή στην παραλίακαλησπερα μωράκια μου όμορφα!!! Καλό μήνα να έχουμε!!! Και σήμερα το βραδάκι θα μαι κοντά σας να παίξουμε μέχρι το πρωί να μπει ο μήνας με καβλα!!!![]()
ρωτα πρώτα εάν έχει βγει από το μάστορα .ειπαμε είναι σαν τα ΚΤΜ άμα δουλεύουν δεν έχουν αντιπαλο ειδικα μετά από σερβισε. Άρα εάν δουλεύει το μοτέρ και έρθει μπορεί να βρεθεις για βραδινό μπάνιο . Εάν έχει βαρέσει μπιέλα σε βλέπω εσύ να βαράς μαλακιάΣκέφτομαι να πάρω το ρίσκο και να κλείσω.. ελπίζω να μου κάτσει το Τζόκερ κ να έρθει