hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 4.166
- Πόντοι
- 456
My name is very good best englishOther one talks England very best...![]()
Ο Κάρολος είναι Εφιάλτης στον ύπνο των Αφεντικών!Σταματε ρε
Μην τους ξυπνάς![]()
όχι μνηστευμένους δεν έχουμε εδώΤότε δεν έπρεπε να γκρινιάζεις εσύ αλλά αυτοί...
Μήπως εκμεταλλεύεσαι επίσης ένα μεμνηστευμενο;;;

ότι πρέπει θα ήταν τώρα μια άδεια
Παιδί μου, το πας να γίνεις Φαραώ!!!όχι μνηστευμένους δεν έχουμε εδώ
μόνο όσους δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από την ζωή πέρα από το μεροκάματο![]()
στο κωργιό έχουμε άπλετο χώρο για πυραμίδεςΠαιδί μου, το πας να γίνεις Φαραώ!!!
Στο Παγκράτι όμως δεν έχει χώρο για πυραμίδα ...
Από τις πυραμίδες έβγαλες χρήμα, παιδί μου και τώρα δεν τολμάς να πατήσεις στο χωριό;;στο κωργιό έχουμε άπλετο χώρο για πυραμίδες
έχουμε και το know how με τις πυραμίδες εμείς![]()
Όχι ποιος τα λέει αυτά?Από τις πυραμίδες έβγαλες χρήμα, παιδί μου και τώρα δεν τολμάς να πατήσεις στο χωριό;;
Οι δεκάδες, που έπεισες να επενδύσουν στη πυραμίδα σου ...Όχι ποιος τα λέει αυτά?![]()
συγνώμη όταν παίζεις τζόκερ μετά ζητάς τα ρέστα από τον οπαπ αν δεν κερδίσεις?Οι δεκάδες, που έπεισες να επενδύσουν στη πυραμίδα σου ...

Βλέπω το μέλλον σου, παιδί μου.συγνώμη όταν παίζεις τζόκερ μετά ζητάς τα ρέστα από τον οπαπ αν δεν κερδίσεις?![]()
εγώ τη δουλειά μου κοιτάω δεν ενοχλώ κανένανΒλέπω το μέλλον σου, παιδί μου.
Κάτι περίπου σε κρεμασμένος από τα έντερα ... Όπως ο τελευταίος καπιταλιστής κλπ..

Εμείς όμως, οι φυλακες των εργατικών δικαιωμάτων, ξέρουμε...εγώ τη δουλειά μου κοιτάω δεν ενοχλώ κανέναν![]()
Το μόνο δικαίωμα που αναγνωρίζω είναι το δικαίωμα της παραίτησης και αυτό υπό προϋποθέσειςΕμείς όμως, οι φυλακες των εργατικών δικαιωμάτων, ξέρουμε...
Οπότε ετοιμάσου για μαγειρίτσα...
Που να καταλάβουν οι λαϊκοίΤι έπαθες καλέ μου φίλε ?![]()

Που να καταλάβουν οι λαϊκοί![]()

Και σεις του Αγλαισματος, κύριε;Που να καταλάβουν οι λαϊκοί![]()
ευκολα τον παταω με το αμαξι και δηλωνω ατυχημα@athinaios44 σε βρίζουν![]()