Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 83.187
- Πόντοι
- 12.056
gia liumpliu tempe

gia liumpliu tempe

gia liumpliu tempe![]()

Τι έπαθες καλέ μου φίλε ?gia liumpliu tempe![]()

Έχω κάτι κόμπους και θέλω να τους λύσω

από το πρωί 7.00 τώρα έκανα ένα στοπ για λαντσΠαπαριες

Σε πιστεύουμε και εσένααπό το πρωί 7.00 τώρα έκανα ένα στοπ για λαντσ![]()

ΜΑΚΑΡΙ να ήταν ψέματαΣε πιστεύουμε και εσένα![]()

ΝιΜΑΚΑΡΙ να ήταν ψέματα![]()

Τα διαλείμματα είναι για τις τιτίκες εγώ σταματάω όταν τελειώσει η δουλειά ή όταν τελειώσουν τα λεφτάΝι
Τώρα θα έρθει και το ντούο χλαπατσα να μας πει για ολιγόλεπτο διάλειμμα![]()

...το χλαπάτσα νούμερο 2 φτύνει κουκούτσια αυτή τη στιγμή...Νι
Τώρα θα έρθει και το ντούο χλαπατσα να μας πει για ολιγόλεπτο διάλειμμα![]()
@athinaios44 σε βρίζουνΤα διαλείμματα είναι για τις τιτίκες εγώ σταματάω όταν τελειώσει η δουλειά ή όταν τελειώσουν τα λεφτά![]()

Με μάρκεςΤα διαλείμματα είναι για τις τιτίκες εγώ σταματάω όταν τελειώσει η δουλειά ή όταν τελειώσουν τα λεφτά![]()
;Από ροδάκινο μην φτυνει ο μλκς και σκοτώσει κανέναν άνθρωπο...το χλαπάτσα νούμερο 2 φτύνει κουκούτσια αυτή τη στιγμή...

δουλευω σε λουνα παρκΜε μάρκες;

Κάτι για εργάτες, υπεραξία, εκμετάλλευση κλπ έχεις ακούσει, παιδί μου;;;από το πρωί 7.00 τώρα έκανα ένα στοπ για λαντσ![]()
Σταματε ρεΚάτι για εργάτες, υπεραξία, εκμετάλλευση κλπ έχεις ακούσει, παιδί μου;;;

ε αυτό κάνω, από το πρωί στις 7 τους εκμεταλλεύομαιΚάτι για εργάτες, υπεραξία, εκμετάλλευση κλπ έχεις ακούσει, παιδί μου;;;
Από αύριο έμαθα θα βγεις σε αναγκαστική άδεια…ε αυτό κάνω, από το πρωί στις 7 τους εκμεταλλεύομαι![]()

ποιος θα με αναγκάσει?Από αύριο έμαθα θα βγεις σε αναγκαστική άδεια…![]()

Τότε δεν έπρεπε να γκρινιάζεις εσύ αλλά αυτοί...ε αυτό κάνω, από το πρωί στις 7 τους εκμεταλλεύομαι![]()