Ραντεβού με την Δαναή χθες το απόγευμα στο prive! Πολλή καλή κοπέλα, με χιούμορ, ωραίο τυπακι και μεγάλο αλάνι, από την συνομιλία μας στο βαιμπερ την συμπάθησα αμέσως και κατάλαβα πώς θα έχουμε χημεία! Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μια οκ γυναίκα με ένα μέτριο πρόσωπο και εκεί τελειώνουν τα όποια ας το πούμε αρνητικά! Φορούσε ένα μαύρο φορεματάκι, αρκετά μίνι θα έλεγα κι όταν έσκυψε για να αφήσει τα πράγματά της, φάνηκε λίγο ο κωλος της και εκείνη τη στιγμή είπα: «εδώ είμαστε, η γυναίκα το ‘χει»! Ή έχει μιλήσει αρκετά με πολλούς άντρες και της έχουν πει τι ακριβώς θέλει ένας άντρας ή απλά το ‘χει…το πρώτο έχει συμβεί σ’ όλες, άρα μάλλον ισχύει το δεύτερο…η κάθε της κίνηση ήταν προσεγμένη και άκρως θηλυκή, πήγε να πλύνει τα χέρια της και είχε κάτσει σε στάση με ανοιχτά τα πόδια και τουρλωμένο τον κωλο…με είχε καυλωσει χωρίς καν να με κοιτάζει ή να με ακουμπάει και ήταν ακόμα με τα ρούχα!!! Σώμα πολύ καλό με ένα κωλο απίστευτο!!!! Ξεκίνησε με λίγο πίπα και μετά πήγε για ένα γρήγορο ντουζακι! Στη συνέχεια πίπα, τρελή πίπα, deepthroat και mouthfuck τρομερό, με σάλιο φουλ, έπειτα εννοείται ότι την περιποιήθηκα κι εγώ, αφού η κοπέλα είναι πεντακάθαρη!! Στο σεξ παίχτηκαν διάφορες στάσεις με πολληηηη ένταση, τα βρωμολογα και τα χαστουκακια (ελαφριά πάντα), έδιναν κι έπαιρναν κι από τις δύο πλευρες, έχυσε μια φορά στο ενδιάμεσο, έχει τρομερή ενέργεια η κοριτσάρα, ούτε οι 20χρονες έτσι…κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση και το οποίο δεν μου έχει τύχει ξανά με εσκορτ, είναι να μου πάρει πίπα στο ενδιάμεσο, είναι κάτι σαν το cooling break στο ποδόσφαιρο όπως τώρα στο μουντιάλ και εννοείται μας αρέσει, για όποιες δεν το ξέρουν…το τέλος ήρθε στα τέσσερα όπου έχυσε κι αυτή ταυτόχρονα και σπαρταρουσε, τρομερή καυλα και μου λέει εκείνη την στιγμή: «μην βγεις από μέσα μου, χύνω ακόμα»!!!! Λίγη κουβεντούλα, ντουζακι και ξεκινήσαμε δεύτερο γύρο παρόλο που δεν μας είχε μείνει πολύς χρόνος και το τονίζω αυτό, γιατί δεν το κάνουν όλες…λένε αφού μας έχει μείνει ένα 10λεπτο, δεν θα τελειώσεις, οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο…μέγα λάθος, λες και δεν είναι μέσα στον χρόνο το 10λεπτο!!! Όσοι δεν την έχετε συναντήσει ακόμα, βάλτε ο,τι έχετε διαβάσει γι αυτήν επι 1000!!! Μέχρι στιγμής σίγουρα από τις καλύτερες εμπειρίες μου και σίγουρα η καλύτερη σε ηλικίες από 35 και πάνω!! Η Δανάη είναι απλά δασκάλα στο σεξ, έχει μια μοναδική θηλυκότητα, ένα νάζι και μια αγριάδα μαζί και είναι ο ορισμός της γυναίκας!!!
@DaniBadGirl17 ξεκίνα τα open courses και μάθε τους πως γίνεται κοριτσάρα μου!!!