rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 48.522
- Πόντοι
- 19.321
ΝαιΣτα ναυπηγεία Ουλσαν της Hyundai ησουν?
ΝαιΣτα ναυπηγεία Ουλσαν της Hyundai ησουν?
DMZ Πηγες?Εχω ενα κορεατη φιλο ιατρο εκει.. εγω το 24 πρωτη φορα γ μισο μηνα κ περυσι 3 μηνες .. ωραια ειναι , διαφορετικά , απο τα ταξίδια που νιωθεις οτι οντως ταξιδεψες
Ε ....στον όμιλο μου ανήκουν αυτα
Εκεί είναι τα μεγαλύτερα ναυπηγεία στο κόσμο της Hyundai,
ωραία χώρα καθαρή και ευγενικός ο κόσμος, αλλά από φαΪ ....
Άλλη μια φώτο που βρήκα στο κινητό
![]()
Πρέπει να έχεις πολλά λεφτάΓια δουλειά ήμουν πριν 5-6 χρόνια, παραλαμβάναμε κάτι καράβια στα ναυπηγεία
και καθόμασταν κάνα μήνα στην Ulsan.
Έχω πάει και Seoul αλλά κάτι μέρες.

εχεις σφιξει DmzDMZ Πηγες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ....στον όμιλο μου ανήκουν αυτα
Γιατί?Δεν έχω σφίξει![]()
Ποια είναι αυτή πάλι ?εχεις σφιξει Dmz![]()

Θα το μυριστει ο αλλος ο διακονιάρης κ θα τον ταράξει στην τράκαΠρέπει να έχεις πολλά λεφτά![]()
φιλη της UlsanΠοια είναι αυτή πάλι ?![]()

Δεν τις γνωρίζωφιλη της Ulsan![]()

διαβασε μια σελ πρινΔεν τις γνωρίζω![]()

Δυστυχώς ήμουν για δουλειά![]()
Ούτε μια γκομενα διπλα σου ??![]()

Ο καλός μας φίλος και η κυρία με τις πίτες θα το γράψανε πριν τους πιάσει ο άντρας τηςΔυστυχώς ήμουν για δουλειά
έβαλα στο γουγλε τι γράφει και λέει
Η μετάφρασή του στα ελληνικά σημαίνει:
«Όταν κάνουμε ένα όνειρο μαζί, γίνεται πραγματικότητα, και αυτός ο δρόμος που συνεχίζουμε μαζί, γίνεται ιστορία»

Ο πρώτος μου σεβντάς στην Πράγα κάπου στα 90s ηταν κορεατισσα..εχεις σφιξει Dmz![]()
Δίνει καμία κωλο ?διαβασε μια σελ πριν![]()

έχουμε και στην Ελλάδα quotes δεν έχουμε να ζηλέψουμε... παντού γράφει "τσοβόλα δώστα όλα" και "ένωση κεντρώων"«Όταν κάνουμε ένα όνειρο μαζί, γίνεται πραγματικότητα, και αυτός ο δρόμος που συνεχίζουμε μαζί, γίνεται ιστορία»
Ακόμα τραβιούνται;Ο καλός μας φίλος και η κυρία με τις πίτες θα το γράψανε πριν τους πιάσει ο άντρας της![]()
Μονο κατσαρίδες τρωνεΔίνει καμία κωλο ?![]()

Έχει διάβασμα αύριο...Ο καλός μας φίλος και η κυρία με τις πίτες θα το γράψανε πριν τους πιάσει ο άντρας της![]()

Και εγώ είχα δει ένα γκράφιτι που έγραφε..έχουμε και στην Ελλάδα quotes δεν έχουμε να ζηλέψουμε... παντού γράφει "τσοβόλα δώστα όλα" και "ένωση κεντρώων"![]()