dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 121.676
- Πόντοι
- 39.911
Έφαγες μεταξοσκωληκα καλέ μας φίλε ??![]()
Έφαγες μεταξοσκωληκα καλέ μας φίλε ??![]()
ΠΑΙΔΙΆ καληνυχτίζω!
![]()
Ωραία μια χαραΠαιδια εδω βρεχει
Θα σου δώσω συνταγή να δοκιμάσεις beondegi stir-fry με φρέσκο κρεμμυδάκι και άφθονες καυτερές πιπεριές ο καλύτερος μεζές για μπύρα
Τι είναι αυτό φίλε - σι τζινπινγκ ?Θα σου δώσω συνταγή να δοκιμάσεις beondegi stir-fry με φρέσκο κρεμμυδάκι και άφθονες καυτερές πιπεριές ο καλύτερος μεζές για μπύρα![]()

Ποια χρονια ησουν κορεα;;Θα σου δώσω συνταγή να δοκιμάσεις beondegi stir-fry με φρέσκο κρεμμυδάκι και άφθονες καυτερές πιπεριές ο καλύτερος μεζές για μπύρα![]()
Για δουλειά ήμουν πριν 5-6 χρόνια, παραλαμβάναμε κάτι καράβια στα ναυπηγείαΠοια χρονια ησουν κορεα;;
@dimigoall την ξερουμε την UlsanΓια δουλειά ήμουν πριν 5-6 χρόνια, παραλαμβάναμε κάτι καράβια στα ναυπηγεία
και καθόμασταν κάνα μήνα στην Ulsan.
Έχω πάει και Seoul αλλά κάτι μέρες.
Δεν πρόλαβα να τον πειράξω σήμερα

Δεν έχω σφίξει@dimigoall την ξερουμε την Ulsan![]()

Τι βρέχει ρε αγάπη...τον Νώε είδα στο δρόμο...Παιδια εδω βρεχει

Εχω ενα κορεατη φιλο ιατρο εκει.. εγω το 24 πρωτη φορα γ μισο μηνα κ περυσι 3 μηνες .. ωραια ειναι , διαφορετικά , απο τα ταξίδια που νιωθεις οτι οντως ταξιδεψεςΓια δουλειά ήμουν πριν 5-6 χρόνια, παραλαμβάναμε κάτι καράβια στα ναυπηγεία
Στα ναυπηγεία Ουλσαν της Hyundai ησουν?Για δουλειά ήμουν πριν 5-6 χρόνια, παραλαμβάναμε κάτι καράβια στα ναυπηγεία
Εκεί είναι τα μεγαλύτερα ναυπηγεία στο κόσμο της Hyundai,@dimigoall την ξερουμε την Ulsan![]()
Ναι...μυρίζει μασατζίδικο...Έχει καί στο Νίτη με 1.60€
Υγ η καρύδα πολύ καλό![]()