ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.128
- Πόντοι
- 12.756
Ηρεμα εσυΜου ανοίξατε την όρεξη με τις φώτο![]()
Ηρεμα εσυΜου ανοίξατε την όρεξη με τις φώτο![]()
Οη ακόμα αλλά πολύ σύντομα γιατί θέλω αναρρωτικήesy exeis paei filaraqi?![]()

Οη ακόμα αλλά πολύ σύντομα γιατί θέλω αναρρωτική![]()
NA ME πάρεις μαζί σου να μαθαίνω...Οη ακόμα αλλά πολύ σύντομα γιατί θέλω αναρρωτική![]()

Μαζί θα πάμεΟη ακόμα αλλά πολύ σύντομα γιατί θέλω αναρρωτική![]()

Θα πάμε στο καμπινκΜου ανοίξατε την όρεξη με τις φώτο![]()

ναι θα ερθω και εγωNA ME πάρεις μαζί σου να μαθαίνω...![]()
Μαζί θα πάμε![]()
Οχι λεμεναι θα ερθω και εγω
....δε βλεπ'ς τι γινεται, ξερναμε!!! Μονο κατσαριδες δεν εφαγαν ακομα οι γκουρμεδες εδωπαιδιά, τι γίνεται?![]()
....δε βλεπ'ς τι γινεται εδω, ξερναμε!!! Μονο κατσαριδες δεν εφαγαν ακομα οι γκουρμεδες εδω![]()

Στη κινα αυτα....δε βλεπ'ς τι γινεται εδω, ξερναμε!!! Μονο κατσαριδες δεν εφαγαν ακομα οι γκουρμεδες εδω![]()
παρε το τζαμες!θα περασεις καλαΜαζί θα πάμε![]()

Δε πάμε εμειςΣτη κινα αυτα
Τελικά είτε μ εσένα, είτε με τον βολκανο, δεν την γλιτώνω την ελονοσία-σαλμονέλα-γαστρεντεριτιδαΘα πάμε στο καμπινκ
Θα φτιάξω και πατάρι
Θα τρώμε φίδια και ότι άλλο βρούμε ..![]()

....δε βλεπ'ς τι γινεται εδω, ξερναμε!!! Μονο κατσαριδες δεν εφαγαν ακομα οι γκουρμεδες εδω![]()
ε μα?! Η κυρία @ΚυραΜανάρα ΦTAIEI !!!....δε βλεπ'ς τι γινεται εδω, ξερναμε!!! Μονο κατσαριδες δεν εφαγαν ακομα οι γκουρμεδες εδω![]()
Έχεις πάει κι εσύ σε πατάρι;Μαζί θα πάμε![]()
Δίκιο έχειςΤελικά είτε μ εσένα, είτε με τον βολκανο, δεν την γλιτώνω την ελονοσία-σαλμονέλα-γαστρεντεριτιδα![]()

Έχω αγοράζει κομπονεζον κ baby doll απο Σουφλί .για ρωσοουκρανεζες ...άπειρα κοντέινερ στη ζωή μουΕυτυχως ο @sex volcano τα μεταξωτα βρακια του τα παιρνει απο σουφλι