Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 174.732
- Πόντοι
- 16.131
Έγραψα πιο πάνω :έναν σπάνιο και ακριβό μύκητα που αναπτύσσεται σε προνύμφες εντόμων
Έγραψα πιο πάνω :έναν σπάνιο και ακριβό μύκητα που αναπτύσσεται σε προνύμφες εντόμων
Λουκούμι φαίνονται![]()
Μεταξοσκώληκες

Αυτό είναι σαν τους χωχλιούς μερικοί τους θεωρούν έδεσμα![]()
Μεταξοσκώληκες

Έφαγες μεταξοσκωληκα καλέ μας φίλε ??Εντάξει δεν εντυπωσιάστηκα, έχω φάει στην Κορέα (Ουλσάν) το δημοφιλές κορεάτικο σνακ από νύμφες μεταξοσκώληκα Beondegi.
Και για μη νομίζετε ότι λέω μαλακίες η φωτογραφία από προσωπικό αρχείο.
![]()

ποσα μεταξωτα βρακια χαθηκαν απο αυτο το πιατο![]()
Μεταξοσκώληκες

Κλαιωωωωωποσα μεταξωτα βρακια χαθηκαν απο αυτο το πιατο![]()

Ευτυχως ο @sex volcano τα μεταξωτα βρακια του τα παιρνει απο σουφλιποσα μεταξωτα βρακια χαθηκαν απο αυτο το πιατο![]()
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κατσαριδάκι τηγανητό, μετά το έμαθα τι ήτανΈφαγες μεταξοσκωληκα καλέ μας φίλε ??![]()
Το εφαγες ρε θηριο;Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κατσαριδάκι τηγανητό, μετά το έμαθα τι ήταν![]()
Άμα μου Φερναν τέτοιο πραμα μπροστά μου θα γίνονταν χαμόςΣτην αρχή νόμιζα ότι ήταν κατσαριδάκι τηγανητό, μετά το έμαθα τι ήταν![]()
Και πήρες χαρά μετά τα μαντάτα?Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κατσαριδάκι τηγανητό, μετά το έμαθα τι ήταν![]()

αφου εισαι μωρωδιας απο εκλεκτα εδεσματαΑυτό είναι σαν τους χωχλιούς μερικοί τους θεωρούν έδεσμα![]()
Ηρεμα ρε μαν τσιμπαμε
Πες τα μαν με τους κωλομπαραδεςαφου εισαι μωρωδιας απο εκλεκτα εδεσματα
Ελα μαν που ήσουν διακοπές σαλαμυκονο?παιδιά, τι γίνεται?![]()
Εγω ειχα πολλες αστοχιες.. μια μου ηρθαν ποδια κοτας αντι γ μπουτι κοτοπουλο, μια πατσας, κ μια ποδιά φιλεταρισμένο γουρουνιουΣτην αρχή νόμιζα ότι ήταν κατσαριδάκι τηγανητό, μετά το έμαθα τι ήταν![]()