μην τολμήσεις να χάσεις απο εκεί! !Δεν είμαι αδύνατη μωρό μου έχω μπουταρες και κωλαρα που είναι φτιαγμένη για να την αρπαζεις και ανθεκτική για να αντέχει χαστούκια όταν με γαμας στα 4
αν θες να χάσεις Dani .. τράβα κουρέψου
μην τολμήσεις να χάσεις απο εκεί! !Δεν είμαι αδύνατη μωρό μου έχω μπουταρες και κωλαρα που είναι φτιαγμένη για να την αρπαζεις και ανθεκτική για να αντέχει χαστούκια όταν με γαμας στα 4
Έτσι καυλιαρα γυναίκα!!Δεν είμαι αδύνατη μωρό μου έχω μπουταρες και κωλαρα που είναι φτιαγμένη για να την αρπαζεις και ανθεκτική για να αντέχει χαστούκια όταν με γαμας στα 4
Ανυπομονώ για την ψυχοθεραπεία μου!!Δεν αντέχω να σας βλέπω να τσακώνεστε στους δρόμους να φρικαρετε με το παραμικρό
Η ζωή ξέρω είναι δύσκολη πολύ πολύ αλλά είναι και πολύ μικρή
Κάντε παραπάνω σεξ σας παρακαλώ το χρειάζεστε
Καλύτερα να τρώτε τα λεφτά σας εκεί παρα να ρίχνετε μπουνιές ο ένας στον άλλο
Ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα από την σεξοθεραπεύτρια Δανάη!!!
Υγρά γλυκά φιλιά με καύλα και την πιο kinky διάθεση!!!!
Μην το λες. Παντού υπάρχουν οι μαλάκες που θέλουν τις μάπες τους. Όταν σε προκαλεί ο άλλος τα θέλει ο κώλος του...Δεν αντέχω να σας βλέπω να τσακώνεστε στους δρόμους να φρικαρετε με το παραμικρό
Η ζωή ξέρω είναι δύσκολη πολύ πολύ αλλά είναι και πολύ μικρή
Κάντε παραπάνω σεξ σας παρακαλώ το χρειάζεστε
Καλύτερα να τρώτε τα λεφτά σας εκεί παρα να ρίχνετε μπουνιές ο ένας στον άλλο
Υγρά γλυκά φιλιά με καύλα και την πιο kinky διάθεση!!!!
Δεν αντέχω να σας βλέπω να τσακώνεστε στους δρόμους να φρικαρετε με το παραμικρό.
Η ζωή ξέρω είναι δύσκολη πολύ πολύ αλλά είναι και πολύ μικρή.
Και παλια γινοτουσαν αλλα τωρα εχει ο καθενας μια καμερα στο χερι .Η φαση χαλασε απο δεκατεια 90 και μετα .Ειναι δεκατια οροσημο στα εγκλημα για την Αθηνα κυριως στην νυχτα μαφιες αλλοδαποι κλπΈχει ξεφύγει πλέον το πράγμα.
Ξέρω περίπτωση που βγήκε ο άλλος από το αμάξι, γιατί πήγαν να τον κτυπήσουν περνώντας με ΣΤΟΠ, κι ξαφνικά ο άλλος ο μαλακας του έδειξε πιστόλι...
Ευτυχώς ΔΕΝ έγινε τίποτα και έληξε εκεί.
Γενικά πολύ προσοχή στους δρόμους όλες και όλοι μας.
ΔΕΝ είναι πια τα πράγματα όπως παλιά, η μαλατσια για πλάκα γίνεται και πριν το καταλάβεις.
Αυτά.
Μπροστα στα ματια μου περασε του σκοτωμου μηχανη απο stop και παραλιγο να χτυπησει μια μαμα με ενα παιδακι στο αυτοκινητο που ηταν κανονικα. Δυο μηχανες ΔΙΑΣ λιγο πιο κατω καθοντουσαν και πεινανε καφε. Ουτε που ιδρωσε το αυτι τους. Οσο τραβαμε ζορια σαν χωρα αυτα θα πληθαινουν δυστυχως. Τα νευρα ειναι τσιταΈχει ξεφύγει πλέον το πράγμα.
Ξέρω περίπτωση που βγήκε ο άλλος από το αμάξι, γιατί πήγαν να τον κτυπήσουν περνώντας με ΣΤΟΠ, κι ξαφνικά ο άλλος ο μαλακας του έδειξε πιστόλι...
Ευτυχώς ΔΕΝ έγινε τίποτα και έληξε εκεί.
Γενικά πολύ προσοχή στους δρόμους όλες και όλοι μας.
ΔΕΝ είναι πια τα πράγματα όπως παλιά, η μαλατσια για πλάκα γίνεται και πριν το καταλάβεις.
Αυτά.
Κωλαρα και μουναρα
Ωωωωωω

Πήρα προαγωγή έγινα ΜΟΥΝΑΡΧΟΣ απλά αγαπώΜία λέξη : ΜΟΥΝΑΡΧΟΣ
Ε γραψε και 2-3ις προτάσεις και πες Αναλ-υτικα τι έπαιξε στο ραντεβου κ πως πηγε το εργο ..... γραψε 2 λογια , επισης τι δωρακι έπαιξε ?? Πόσα έδωσες ρε μαν ??
Pompinage,en avant..Ωωωωωω
Je vous remercie!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήρα προαγωγή έγινα ΜΟΥΝΑΡΧΟΣ απλά αγαπώ
Καυλααα
Προσοχή ρε συ, αν γράψει αναλυτικά, θα χρειαστεί spoiler tag το post...Ε γραψε και 2-3ις προτάσεις και πες Αναλ-υτικα τι έπαιξε στο ραντεβου κ πως πηγε το εργο ..... γραψε 2 λογια , επισης τι δωρακι έπαιξε ?? Πόσα έδωσες ρε μαν ??