Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.937
- Πόντοι
- 1.056
Εγω από αυτά τα βίντεο που έβαλες δεν πείθομαι για το 100% ασφαλεια
Προφανώς μου αρκεί αλλά δεν μου αρκεί που υποτίθεται έχω αμάξι με αυτόνομη οδήγηση και επειδή τιποτα δεν είναι τέλειο πρέπει να έχω την προσοχή μου ....πάνταΜα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο. 100% δεν ειναι τιποτα ασφαλες και ποτέ δεν θα γινει.
Το ερωτημα ειναι αν το συστημα της Τεσλα ειναι συγκριτικα ασφαλεστερο κατα πολυ, απο τον μεσο οδηγο ή και απο τον καλυτερο οδηγο.
Το ερωτημα δηλαδη ειναι, αν το ενα συστημα θα μειωσει δραστικα τον αριθμο των θυματων σε τροχαια. Η απαντηση ειναι ναι.
Δηλαδη αν ο αριθμος νεκρων απο τροχαια μειωθει απο .... 5860 σε 1318 δεν σου αρκει; Πρεπει να γινει μηδεν αμεσως για να το προτιμησεις; Σκεψου το καλυτερα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προφανώς μου αρκεί αλλά δεν μου αρκεί που υποτίθεται έχω αμάξι με αυτόνομη οδήγηση και επειδή τιποτα δεν είναι τέλειο πρέπει να έχω την προσοχή μου ....πάντα
Ποια άλλα ηλεκτρικά υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία με μήκος πάνω από πέντε μέτρα;Για να δουμε τελικά αν ειναι πιο ακριβα τα ηλεκτρικά απο τα θερμικά αυτοκινητα.......
Χpeng P7+ τιμες χωρις επιδοτηση.... φορτιση 10-80% μεχρι και 12 λεπτά. Βάρος 2 τονοι. Μήκος 5,07 μέτρα. Πλάτος 1,94. Υψος 1,51 μ.
Πορτ παγκαζ απο 573 λίτρα εως 1931 λιτρα!!!
Premium εσωτερικό με δέρματα κτλ. Μεγαλες οθονες και αυτοματισμοι...
RWD 245 hp 44.000 euros 450 χλμ. αυτονομια.
RWD long range 310 hp 47.000 euros 530 km αυτονομία.
AWD long range 500 hp 53.000 euros 0-100 χλμ./ωρα σε 4,3 δευτερολεπτα. Αυτονομία WLTP 500 km.
Εχει μεγεθος οσο μια S Class Merdeces. Mε ποιο θερμικο να συγκρινεις αυτο το ηλεκτρικο fastback????
Ποια άλλα ηλεκτρικά υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία με μήκος πάνω από πέντε μέτρα;
Πολυ αργός χρόνος....δεν έχουν θέση εκει τα τηλεκατευθυνομεναΤα παλια χρονια χρειαζοταν ενας οδηγος για να γίνει ένας γυρος στο Νιρμπουργκρινγκ..... Τωρα ομως;
Πολυ αργός χρόνος....δεν έχουν θέση εκει τα τηλεκατευθυνομενα
Δεν εχει κανα νόημα .....η οδήγηση στην πίστα είναι κυρίως για τους οδηγούς και κατα δεύτερον για τις ρυθμίσεις των συναρτήσεων των αυτοκινήτων....Το ηξερα οτι θα γραψεις κατι τετοιο.... Εισαι προβλεψιμος αλλά κοντοφθαλμος. Πας στοιχημα οτι μεχρι το 2028 θα δεις αυτονομα αυτοκινητα να τρεχουν σε 7.00 ή και κατω απο τα 7 λεπτα;
carnewschina.com