Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 216
Tρισεκατομμυριουχος ο Μασκ...
Ναι την είδα στο βίντεο την AI ......παλιοσιδεροαλουμινιο θα γινόταν με λίγο πολτοποιημενο κρεατάκι λογω σύγκρουσης με νταλίκα.....δεν φτάνουν μονο οι αισθητήρες του αυτοκινήτου....Σαν τον ανθρώπινο εγκέφαλο όμως....κανενα ηλεκτρονικό σύστημα;
Ο ανθρωπινος εγκεφαλος δεν συνδεεται ταυτοχρονα με καμερες που βλεπουν προς ολες τις κατευθυνσεις ταυτοχρονα ωστε να αντιδρασει εγκαιρως σε δυσκολες περιπτωσεις.
Ο ανθρωπινος εγκεφαλος αποσπαται, κουραζεται, επηρεαζεται απο το αλκοολ και την αποστολη γραπτων μηνυματων....
Ο ανθρωπος εφτιαξε την τεχνητη νοημοσυνη ακριβως επειδη καταλαβαινει οτι η δικη του νοημοσυνη ειναι περιορισμενη.
Deep Machine Learning.... Ψαξτο.Ναι την είδα στο βίντεο την AI ......παλιοσιδεροαλουμινιο θα γινόταν με λίγο πολτοποιημενο κρεατάκι λογω σύγκρουσης με νταλίκα.....δεν φτάνουν μονο οι αισθητήρες του αυτοκινήτου....
Άνθρωποι φτιάχνουν τα μηχανήματα....Άνθρωποι που είναι ατελής...
Δεν μιλάω για τους αισθητήρες της τεσλα μονο.....Deep Machine Learning.... Ψαξτο.
Δεν εχεις δει τιποτα... Απο εδω και περα θα δεις τι βιντεο θα ανεβασω. Ατυχηματα που ανθρωπος δεν θα απεφευγε με τιποτα, αποφευγονται ακριβως επειδη η Α.Ι. της Τεσλα αντιδρα πολυ πιο γρηγορα και σε πολλες περιπτωσεις ο ανθρωπος δεν θα αντιδρουσε καθολου διοτι δεν ειδε καν την απειλη που ερχοταν εκτος του οπτικου του πεδιου...
Δεν μιλάω για τους αισθητήρες της τεσλα μονο.....
Έχεις οδηγησει σημερινό αυτοκίνητο με ηλεκτρικο τιμόνι lane assist και συστημα αποφυγής σύγκρουσης???.....
Στους δρόμους της Ελλάδας????
Εκεί να δεις γέλιο....
Είναι πολύ βοηθητικά συστήματα αλλά ακόμα είναι σε νηπιακο στάδιο
Σκέψου τι προϋποθέσεις χρειάζονται αυτά τα συστήματα για να λειτουργούν σωστά
Σήμανση στους δρόμους....ευδιακριτες λωριδες....πεζοδρόμια...διαβάσεις πεζών....
Τρέχα γύρευε....
Άνθρωποι....ατελή όντα....ατελή συστήματα....
Το ίδιο κάνουν ολαΝαι εχω.
Το μονο που δεν μου αρεσει στους αυτοματισμους του τεσλα ειναι οτι κοκκαλωνει αποτομα οταν νομιζει οτι μπορει να χτυπησει πεζο
Τα υπολοιπα αριστα
Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για ασφαλη συμπεράσματαTo AI training με βιντεο απο οδηγηση εχει συσσωρευσει (μονο απο μια εταιρια) δισεκατομμυρια χιλιομετρα συνολικης οδηγησης εκατομμυριων οδηγων. Ετσι εκπαιδευεται το Α.Ι. και πλεον το αυτοκινητο διαβαζει τον δρομο και τους αλλους οδηγους και πλεον δεν χρειαζεται καν λωριδες να υπαρχουν, ουτε διαβασεις πεζων. Αυτο αφορα την Τεσλα βεβαια. Στην Κινα μονο μια εταιρια προσπαθει να την πλησιασει σε τεχνητη νοημοσυνη και αυτη ειναι η Xpeng.
Εγω από αυτά τα βίντεο που έβαλες δεν πείθομαι για το 100% ασφαλεια
Προφανώς μου αρκεί αλλά δεν μου αρκεί που υποτίθεται έχω αμάξι με αυτόνομη οδήγηση και επειδή τιποτα δεν είναι τέλειο πρέπει να έχω την προσοχή μου ....πάνταΜα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο. 100% δεν ειναι τιποτα ασφαλες και ποτέ δεν θα γινει.
Το ερωτημα ειναι αν το συστημα της Τεσλα ειναι συγκριτικα ασφαλεστερο κατα πολυ, απο τον μεσο οδηγο ή και απο τον καλυτερο οδηγο.
Το ερωτημα δηλαδη ειναι, αν το ενα συστημα θα μειωσει δραστικα τον αριθμο των θυματων σε τροχαια. Η απαντηση ειναι ναι.
Δηλαδη αν ο αριθμος νεκρων απο τροχαια μειωθει απο .... 5860 σε 1318 δεν σου αρκει; Πρεπει να γινει μηδεν αμεσως για να το προτιμησεις; Σκεψου το καλυτερα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προφανώς μου αρκεί αλλά δεν μου αρκεί που υποτίθεται έχω αμάξι με αυτόνομη οδήγηση και επειδή τιποτα δεν είναι τέλειο πρέπει να έχω την προσοχή μου ....πάντα