Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.993
Πόντοι
16.631
300 ήταν αλλά το να έχεις αμάξι που το αγόρασες πάνω από 10Κ και να μην έχεις μικτή είναι ηλίθιο.

1000 ευρώ απαλλαγή είναι πάρα πολύ συνήθως γύρω στο 600άρι να είναι.

Δεν με έχει απασχολήσει 99% σε πάρκινγκ παρκάρω και στο σπίτι και στη δουλειά και όταν πάω έξω προσπαθώ να βρω

το ίδιο έκανα και με το αλφάκι.

δεν παρκάρω ούτε σε γωνίες, ούτε σε στενές θέσεις ούτε σε ράμπες ούτε σε πεζοδρόμια σαν κριάρι.
ελα μου ομως που οι αλλοι ειναι μουνοπανα και στο χτυπανε και ας εχεις παρκαρει ομορφα και ωραια ειμαι παθων τουλαχιστον 4-5 φορες και μονο μια γυναικα αφησε σημειωμα...καταλαβες;:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.167
Πόντοι
6.256
ελα μου ομως που οι αλλοι ειναι μουνοπανα και στο χτυπανε και ας εχεις παρκαρει ομορφα και ωραια ειμαι παθων τουλαχιστον 4-5 φορες και μονο μια γυναικα αφησε σημειωμα...καταλαβες;:coffee:
καλό μουνί ήταν?

ναι δεν διαφωνούμε γιαυτό προσπαθώ πάντα να παρκάρω σε πάρκιγνκ...καλύτερα να δώσω ένα 20αρικο παρά να το αφήσω έρμαιο στον κάθε τριμάλακα που νομίζει ότι καβαλάει το τρακτέρ του.

δεν είδες τι έπαθαν οι άλλοι τους τα γάμησε όλα ο μπισμπίκης? :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.993
Πόντοι
16.631
καλό μουνί ήταν?

ναι δεν διαφωνούμε γιαυτό προσπαθώ πάντα να παρκάρω σε πάρκιγνκ...καλύτερα να δώσω ένα 20αρικο παρά να το αφήσω έρμαιο στον κάθε τριμάλακα που νομίζει ότι καβαλάει το τρακτέρ του.

δεν είδες τι έπαθαν οι άλλοι τους τα γάμησε όλα ο μπισμπίκης? :coffee:
δεν ειναι παντα εφικτο το παρκινγκ ουτε ας πουμε εγω που το παιρνω καθε μερα να δινω εικοσαρικα δεν νομιζεις;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.167
Πόντοι
6.256
δεν ειναι παντα εφικτο το παρκινγκ ουτε ας πουμε εγω που το παιρνω καθε μερα να δινω εικοσαρικα δεν νομιζεις;
ναι είπα για μένα τι κάνω που έχω πάρκινγκ στη δουλειά στο gta δηλαδή

θα πρότεινα το πατίνι αλλά θα κοροϊδεύεις εσύ :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.993
Πόντοι
16.631
ναι είπα για μένα τι κάνω που έχω πάρκινγκ στη δουλειά στο gta δηλαδή

θα πρότεινα το πατίνι αλλά θα κοροϊδεύεις εσύ :coffee:
στελνε εμβασμα 300 ευρω καθε μηνα να το βαζω σε παρκινγκ και εγω:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.167
Πόντοι
6.256
στελνε εμβασμα 300 ευρω καθε μηνα να το βαζω σε παρκινγκ και εγω:coffee:
σου μισθώνω 300 ευρώ το μήνα θέση πάρκινγ εδώ έχουμε χώρο και υπηρεσίες σεκιούριτι δε θα στο πειράξει κανείς

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.993
Πόντοι
16.631
σου μισθώνω 300 ευρώ το μήνα θέση πάρκινγ εδώ έχουμε χώρο και υπηρεσίες σεκιούριτι δε θα στο πειράξει κανείς
ποια περιοχη;πρεπει να με βολευει και για την εργασια μου:coffee:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.427
Πόντοι
216
υπάρχει ένα μαγικό που τα λύνει όλα αυτά

λέγεται μικτή ασφάλεια και μπορείς να την έχεις ακόμα και στο αλφάκι δεν χρειάζεσαι τις κάμερες του ίλον μασκ

Τα ψιλα γραμματα εχουν παντα εξαιρεσεις ακομα και στην μικτη ασφαλεια..... ειδικα αν σου τρυπανε τα ελαστικα κτλ κτλ. Σαν την καμερα δεν εχει.... Η καμερα αποτυπωνει και ασχετες εγκληματικες ενεργειες.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.167
Πόντοι
6.256
Τα ψιλα γραμματα εχουν παντα εξαιρεσεις ακομα και στην μικτη ασφαλεια..... ειδικα αν σου τρυπανε τα ελαστικα κτλ κτλ. Σαν την καμερα δεν εχει.... Η καμερα αποτυπωνει και ασχετες εγκληματικες ενεργειες.
ποιος θα μου τρυπίσει τα ελαστικά ρε τύπε :confused:

προσωπικά δεν ψήνομαι να έχω μια κάμερα να καταγράφει την κάθε μου κίνηση αν ρωτάς

αλλά και 50 κάμερες να είχα πάλι μικτή θα έκανα

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.427
Πόντοι
216
ποιος θα μου τρυπίσει τα ελαστικά ρε τύπε :confused:

Ο γειτονας που δεν σε γουσταρει;
ενα τυχαιο κωλοπαιδο που δεν του αρεσε το χρωμα του αυτοκινητου σου;
Δεν ξερω... Παντως συμβαινουν κι αυτα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.167
Πόντοι
6.256
Ο γειτονας που δεν σε γουσταρει;
ενα τυχαιο κωλοπαιδο που δεν του αρεσε το χρωμα του αυτοκινητου σου;
Δεν ξερω... Παντως συμβαινουν κι αυτα.
όχι σε μένα έχω γκαράζ :confused:

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
645
Πόντοι
81
Ηλεκτρικο αεροπλανο, δεν ειναι το πρωτο αλλα εχει τις προυποθεσεις για εμπορικη χρηση και εχει λαβει ηδη πολλες παραγγελιες

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.427
Πόντοι
216
δεν μου κάνουν ζημιές δεν το αφήνω ποτέ εκτεθειμένα αυτοκίνητα

Αρα δεν πηγαινεις ποτέ σε μερος που πρεπει να το παρκαρεις σε εξωτερικο χωρο.... Περιεργο. Ουτε σε παρκινγκ δημοσιο ή εξω απο καταστημα π.χ. ΟΚ..........
Ποιο από τα κινέζικα αυτοκινητα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά τώρα έχουν αυτόνομη οδήγηση;
Κανένα διοτι δεν εχει εγκριθει στην Ευρώπη το VLA της Xpeng που δεν ειναι καν ισαξιο με αυτο της Τεσλα...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.167
Πόντοι
6.256
Αρα δεν πηγαινεις ποτέ σε μερος που πρεπει να το παρκαρεις σε εξωτερικο χωρο.... Περιεργο. Ουτε σε παρκινγκ δημοσιο ή εξω απο καταστημα π.χ. ΟΚ..........
Ρε τυπε

Εκτεθειμένο εννοώ στο δρόμο σπάνια παρκάρω εγώ συνήθως σε parking.

Τέλος πάντων όλα τα αμάξια του κόσμου ακόμα και οι Ferrari με τη μικτή τη βγάζουν…τώρα αν θες να μου πεις ότι η μόνη βιώσιμη επιλογή είναι οι κάμερες…

Αν με τρακάρουν με τράκαραν τι να κάνουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom