mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Η Βικτώρια είναι καλό κορίτσι, αλλά μιλάει πολύ και χαλάει όλη τη μαγεία..
Φίλε, μπορείς να μας πεις περισσότερα για την εμφάνιση των κοριτσιών; Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες;Αριγκατο δεξιά μια ξανθιά βαμμένη φάλαινα , παλιά ήτανε απέναντι μην αγγίζεις το βυζί μου μην ακουμπάς εδώ μην ακουμπάς εκεί αεροπιπα αμάν μακριά. Φρεε χάους στο κάτω είναι αυτή που ήτανε στο αριγκατο δεξιά παλιά . Και αυτή τα ίδια με την φάλαινα. Και οι δύο δεν αξίζουν δεκάρα. Μην χαραμίσειται τα λεφτά σας.
Ευχαριστώ φίλε. Επισκέφτηκα κι εγώ το freehaus. Κάτω η μελαχρινή που ανέφερες. Είναι ωραία σε εμφάνιση αλλά δεν έκανε κλικ για μένα. Πάνω αυτή με τα πολλά τατουάζ που ήταν στο Αριγκάτο παλιά. Δεν δοκίμασα καμία.Αριγκατο δεξιά ξανθιά νταρτανα με διαφορα τατουαζ.
φρεε χαους μελαχρινη στο κατω.σωμα νορμαλ.
Τι τιμές εχειΓια 3 μέρες στην Κομοτηνή εχει γνωμη καποιος για αυτην?
δεν ξερω δεν πηρα να ρωτησω ηθελα να μαθω πρωτα αν καποιος ξερει αν ειναι καλη ή οχιΤι τιμές εχει
μήπως είναι η Δαναη η μαυρομαλλα που λετε?? Αν είναι αυτή που ήταν και παλιότερα στον όροφο και στο 23 Αλεξπολη μεγάλο μπαζο μακριάΕυχαριστώ φίλε. Επισκέφτηκα κι εγώ το freehaus. Κάτω η μελαχρινή που ανέφερες. Είναι ωραία σε εμφάνιση αλλά δεν έκανε κλικ για μένα. Πάνω αυτή με τα πολλά τατουάζ που ήταν στο Αριγκάτο παλιά. Δεν δοκίμασα καμία.
Όχι, δεν ήταν αυτή. Εκείνη η κοπέλα ήταν καλή, αλλά δεν ξαναφάνηκε. Άκουσα ότι έδινε το τηλέφωνό της και κανόνιζε έξτρα βραδινά ραντεβού, γι' αυτό την έδιωξαν.μήπως είναι η Δαναη η μαυρομαλλα που λετε?? Αν είναι αυτή που ήταν και παλιότερα στον όροφο και στο 23 Αλεξπολη μεγάλο μπαζο μακριά
Αν καποιος την πηρε σε ξενοδοχείο και ηταν καλύτερη απ ότι στο στουντιο εγώ παω πασο, εχω πολύ καιρό να ανεβω προς Θρακη και δεν εχω αποψη για τις εργαζόμενες στην περιοχήΌχι, δεν ήταν αυτή. Εκείνη η κοπέλα ήταν καλή, αλλά δεν ξαναφάνηκε. Άκουσα ότι έδινε το τηλέφωνό της και κανόνιζε έξτρα βραδινά ραντεβού, γι' αυτό την έδιωξαν.
Οι φίλοι που είχαν μείνει για διανυκτέρευση (300 euro) είπαν ότι ήταν πολύ καλh, αλλά νομίζω ότι έχει φύγει από εδώ και πολύ καιρό…Αν καποιος την πηρε σε ξενοδοχείο και ηταν καλύτερη απ ότι στο στουντιο εγώ παω πασο, εχω πολύ καιρό να ανεβω προς Θρακη και δεν εχω αποψη για τις εργαζόμενες στην περιοχή