Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57K
  • Εμφανίσεις 12M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (14 μέλη και 55 επισκέπτες)

νοστος

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
36
Like
1.750
Πόντοι
2.411
Δεν την εχω δει ουτε στα στορις οθτε την στελνουν διαθεσιμη, κι αλλος φιλος εδω το ανεφερε, την ειδες προσφατα?
Πριν λίγες μέρες ναι
Νομίζω πριν μια εβδομάδα
Μήπως δουλεύει περιστασιακά

Εγγρ.
28 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
76
Πόντοι
0
Τον τυπο εδω και 3 σελιδες τον ρωταει ο κοσμος με ποια κοπελα εκανε, και κανει γαργαρες. Ειναι προφανες οτι ειναι λαγος του μαγαζιου.
Λαγός κανενός μαγαζιού δεν είμαι άρχοντα, είχα κάνει με την Όλγα, και την εβελινα αν θυμάμαι καλά το όνομα. Απ οτι είδα έκλεισαν το Instagram, δεν ξέρω τον λόγο, λογικά επικοινωνία πλέον με τηλέφωνο, viber, μέσω του site τούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λαγός κανενός μαγαζιού δεν είμαι άρχοντα, είχα κάνει με την Όλγα, και την εβελινα αν θυμάμαι καλά το όνομα. Απ οτι είδα έκλεισαν το Instagram, δεν ξέρω τον λόγο, λογικά επικοινωνία πλέον με τηλέφωνο, viber, μέσω του site τούς
Για το MASSAGE HOME ATHENS ο λόγος

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.118
Πόντοι
456
Η Αντζελίνα από deluxe πράγματι είναι καλή περίπτωση. Μέχρι στιγμής δεν έχω φτάσει σε φουλ κατάσταση μαζί της. Το έχει πετύχει κανείς;
Αντζελινα είναι η Αγγελική?

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
24
Like
2.692
Πόντοι
2.591
Μπορει, οπως τα λες, ποτε δεν καταλαβα, αν φουλαρε η συγκεκριμενη,θαρρεις κι εχει διαφορα, αν κανεις πιπα δεν υπαρχει θεμα με τον γκομενο, αν φουλαρεις υπαρχει... περιεργη προσεγγιση
Φουλαρε ναι. Απλα οχι με ολους και κυριως στις αρχες. Μετά το έκοψε.

Υπαρχουν και αλλες που πάνε μέχρι πίπα (όντας σε σχέση) ενώ άλλες φουλάρουν αλλα δεν φιλάνε στόμα.

Η καθεμία οπως το βρίσκει.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.169
Πόντοι
2.846
Πριν μερικές μέρες σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης του κέντρου συνάντησα για πρώτη φορά την συνεργάτιδα της Τέας , Κάτια. Η Κάτια είναι μια νεαρή γυναίκα , κοντούλα με γυμνασμενο σώμα και "Βαμμένα κοκινα μαλιά". Μου έκανε ένα καταπληκτικό μασσαζ που το συγκαταλέγω στα τρια πρώτα που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα. Έχει εκπαιδευτεί σε κάποιες απωανατολίτικες τεχνικές που οι μασσαζοφιλοι θα το διαπιστώσουν. Το πρόγραμμα που επέλεξα περιείχε εκτόνωση στοματικού με προφύλαξη. Μου άρεσε και θα την ξανασυντησω στο μέλλον!

Τελευταία τροποποίηση:

Debussy

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
2.752
Πόντοι
2.471
Είναι πράγματι... Αλλά πολύ ακριβό πακέτο...Σου λέει ότι διαφέρει από τις άλλες γι αυτό χρεώνει παραπάνω. Νομίζω ότι πάει φουλ σίγουρα
Είναι απο τις πιο ωραίες που παίζουν αυτή τη στιγμή αυτό να λέγεται

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.877
Πόντοι
8.296
Είναι πράγματι... Αλλά πολύ ακριβό πακέτο...Σου λέει ότι διαφέρει από τις άλλες γι αυτό χρεώνει παραπάνω. Νομίζω ότι πάει φουλ σίγουρα
πόσα σου ζήτησε φίλος;

Likelg

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
71
Πόντοι
0
Πριν μερικές μέρες σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης του κέντρου συνάντησα για πρώτη φορά την συνεργάτιδα της Τέας , Κάτια. Η Κάτια είναι μια νεαρή γυναίκα , κοντούλα με γυμνασμενο σώμα και "Βαμμένα κοκινα μαλιά". Μου έκανε ένα καταπληκτικό μασσαζ που το συγκαταλέγω στα τρια πρώτα που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα. Έχει εκπαιδευτεί σε κάποιες απωανατολίτικες τεχνικές που οι μασσαζοφιλοι θα το διαπιστώσουν. Το πρόγραμμα που επέλεξα περιείχε εκτόνωση στοματικού με προφύλαξη. Μου άρεσε και θα την ξανασυντησω στο μέλλον!
Από στήθος λέει κάτι...?

ggary1000

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
525
Πόντοι
4.475
Η Αντζελίνα από deluxe πράγματι είναι καλή περίπτωση. Μέχρι στιγμής δεν έχω φτάσει σε φουλ κατάσταση μαζί της. Το έχει πετύχει κανείς;
Εμενα εμφανισιακα μου φαμηκε κατωτερη απο Μονικα, Ινεσα κ καθολου δυσκολη απλα ηθελε + 150 για να φουλαρει κ δεν τ´αξιζει.
Με 150 φουλαρω το αμαξι με κατοσταρα βενζινη κ εχω κ 20-30 ρεστα!
χαχαχχαχαχαχαχ

ggary1000

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
525
Πόντοι
4.475
Αρχιδια αξιζει περισσοτερο απο Μονικα κ Ινεσα η μπαλωτσα

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
2.054
Πόντοι
441
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για το MASSAGE HOME ATHENS ο λόγος
athens home massage ιδιο με home athens massage ιδιο με massage athens home !! ιδια κοριτσια που ΔΕΝ κανουν εξτρα ,μονο χλιαρο μασαζ με 70 ευρω και αλλαζουν ονοματα,ανοιγοκλεινουν insta και sites για να μαζευονται τα κορόιδα ...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.764
Πόντοι
456
Και πως την βρίσκουμε φίλε ;

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
2.054
Πόντοι
441
φαινεται ωραιο κοριτσι και ειπες εχει καλη τεχνικη μασαζ,αλλα ως πρωην συν εργατης της Τεας και κανοντας ταντρα ,καλο θα ηταν να κανει ελευθερο και τελειωτικο στομα !!! αλλιως...μισες δουλειες...

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.169
Πόντοι
2.846
Και πως την βρίσκουμε φίλε ;

φαινεται ωραιο κοριτσι και ειπες εχει καλη τεχνικη μασαζ,αλλα ως πρωην συν εργατης της Τεας και κανοντας ταντρα ,καλο θα ηταν να κανει ελευθερο και τελειωτικο στομα !!! αλλιως...μισες δουλειες...
"Προς γαρ το τελευταίον εκβαν έκαστον των πριν υπαρξαντων κρίνεται" ΙΣΧΥΕΙ. Αυτό είναι το τέρμα, αλλά και το ταξίδι , όλη η διαδρομή αξίζει! Α...δεν είναι πρώην συνεργάτης. Εξακολουθεί ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom