edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 286
- Πόντοι
- 20
Δεν την εχω δει ουτε στα στορις οθτε την στελνουν διαθεσιμη, κι αλλος φιλος εδω το ανεφερε, την ειδες προσφατα?Μελίνα έπαιζε πριν καμία εβδομάδα
Σίγουρα σταμάτησε;
Δεν την εχω δει ουτε στα στορις οθτε την στελνουν διαθεσιμη, κι αλλος φιλος εδω το ανεφερε, την ειδες προσφατα?Μελίνα έπαιζε πριν καμία εβδομάδα
Σίγουρα σταμάτησε;
Πριν λίγες μέρες ναιΔεν την εχω δει ουτε στα στορις οθτε την στελνουν διαθεσιμη, κι αλλος φιλος εδω το ανεφερε, την ειδες προσφατα?
Λαγός κανενός μαγαζιού δεν είμαι άρχοντα, είχα κάνει με την Όλγα, και την εβελινα αν θυμάμαι καλά το όνομα. Απ οτι είδα έκλεισαν το Instagram, δεν ξέρω τον λόγο, λογικά επικοινωνία πλέον με τηλέφωνο, viber, μέσω του site τούςΤον τυπο εδω και 3 σελιδες τον ρωταει ο κοσμος με ποια κοπελα εκανε, και κανει γαργαρες. Ειναι προφανες οτι ειναι λαγος του μαγαζιου.
Για το MASSAGE HOME ATHENS ο λόγοςΛαγός κανενός μαγαζιού δεν είμαι άρχοντα, είχα κάνει με την Όλγα, και την εβελινα αν θυμάμαι καλά το όνομα. Απ οτι είδα έκλεισαν το Instagram, δεν ξέρω τον λόγο, λογικά επικοινωνία πλέον με τηλέφωνο, viber, μέσω του site τούς
Αντζελινα είναι η Αγγελική?Η Αντζελίνα από deluxe πράγματι είναι καλή περίπτωση. Μέχρι στιγμής δεν έχω φτάσει σε φουλ κατάσταση μαζί της. Το έχει πετύχει κανείς;
καμια σχεση. deluxe λενε. αγγελικη=σολΑντζελινα είναι η Αγγελική?
Φουλαρε ναι. Απλα οχι με ολους και κυριως στις αρχες. Μετά το έκοψε.Μπορει, οπως τα λες, ποτε δεν καταλαβα, αν φουλαρε η συγκεκριμενη,θαρρεις κι εχει διαφορα, αν κανεις πιπα δεν υπαρχει θεμα με τον γκομενο, αν φουλαρεις υπαρχει... περιεργη προσεγγιση
Είναι απο τις πιο ωραίες που παίζουν αυτή τη στιγμή αυτό να λέγεταιΕίναι πράγματι... Αλλά πολύ ακριβό πακέτο...Σου λέει ότι διαφέρει από τις άλλες γι αυτό χρεώνει παραπάνω. Νομίζω ότι πάει φουλ σίγουρα
πόσα σου ζήτησε φίλος;Είναι πράγματι... Αλλά πολύ ακριβό πακέτο...Σου λέει ότι διαφέρει από τις άλλες γι αυτό χρεώνει παραπάνω. Νομίζω ότι πάει φουλ σίγουρα
Από στήθος λέει κάτι...?Πριν μερικές μέρες σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης του κέντρου συνάντησα για πρώτη φορά την συνεργάτιδα της Τέας , Κάτια. Η Κάτια είναι μια νεαρή γυναίκα , κοντούλα με γυμνασμενο σώμα και "Βαμμένα κοκινα μαλιά". Μου έκανε ένα καταπληκτικό μασσαζ που το συγκαταλέγω στα τρια πρώτα που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα. Έχει εκπαιδευτεί σε κάποιες απωανατολίτικες τεχνικές που οι μασσαζοφιλοι θα το διαπιστώσουν. Το πρόγραμμα που επέλεξα περιείχε εκτόνωση στοματικού με προφύλαξη. Μου άρεσε και θα την ξανασυντησω στο μέλλον!
Εμενα εμφανισιακα μου φαμηκε κατωτερη απο Μονικα, Ινεσα κ καθολου δυσκολη απλα ηθελε + 150 για να φουλαρει κ δεν τ´αξιζει.Η Αντζελίνα από deluxe πράγματι είναι καλή περίπτωση. Μέχρι στιγμής δεν έχω φτάσει σε φουλ κατάσταση μαζί της. Το έχει πετύχει κανείς;
Δυάρι με piercingΑπό στήθος λέει κάτι...?
110 για να τον παιξει.150 να μεινει με εσωρουχο.πόσα σου ζήτησε φίλος;
Για να πάει να πνίγει πόσα ηθελε?110 για να τον παιξει.150 να μεινει με εσωρουχο.
Για να πάει να πνίγει πόσα ηθελε?
Αρχιδια αξιζει περισσοτερο απο Μονικα κ Ινεσα η μπαλωτσαΕίναι πράγματι... Αλλά πολύ ακριβό πακέτο...Σου λέει ότι διαφέρει από τις άλλες γι αυτό χρεώνει παραπάνω. Νομίζω ότι πάει φουλ σίγουρα
athens home massage ιδιο με home athens massage ιδιο με massage athens home !! ιδια κοριτσια που ΔΕΝ κανουν εξτρα ,μονο χλιαρο μασαζ με 70 ευρω και αλλαζουν ονοματα,ανοιγοκλεινουν insta και sites για να μαζευονται τα κορόιδα ...Λαγός κανενός μαγαζιού δεν είμαι άρχοντα, είχα κάνει με την Όλγα, και την εβελινα αν θυμάμαι καλά το όνομα. Απ οτι είδα έκλεισαν το Instagram, δεν ξέρω τον λόγο, λογικά επικοινωνία πλέον με τηλέφωνο, viber, μέσω του site τούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για το MASSAGE HOME ATHENS ο λόγος
Και πως την βρίσκουμε φίλε ;Πριν μερικές μέρες σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης του κέντρου συνάντησα για πρώτη φορά την συνεργάτιδα της Τέας , Κάτια. Η Κάτια είναι μια νεαρή γυναίκα , κοντούλα με γυμνασμενο σώμα και "Βαμμένα κοκινα μαλιά". Μου έκανε ένα καταπληκτικό μασσαζ που το συγκαταλέγω στα τρια πρώτα που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα. Έχει εκπαιδευτεί σε κάποιες απωανατολίτικες τεχνικές που οι μασσαζοφιλοι θα το διαπιστώσουν. Το πρόγραμμα που επέλεξα περιείχε εκτόνωση στοματικού με προφύλαξη. Μου άρεσε και θα την ξανασυντησω στο μέλλον!
φαινεται ωραιο κοριτσι και ειπες εχει καλη τεχνικη μασαζ,αλλα ως πρωην συν εργατης της Τεας και κανοντας ταντρα ,καλο θα ηταν να κανει ελευθερο και τελειωτικο στομα !!! αλλιως...μισες δουλειες...Πριν μερικές μέρες σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης του κέντρου συνάντησα για πρώτη φορά την συνεργάτιδα της Τέας , Κάτια. Η Κάτια είναι μια νεαρή γυναίκα , κοντούλα με γυμνασμενο σώμα και "Βαμμένα κοκινα μαλιά". Μου έκανε ένα καταπληκτικό μασσαζ που το συγκαταλέγω στα τρια πρώτα που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα. Έχει εκπαιδευτεί σε κάποιες απωανατολίτικες τεχνικές που οι μασσαζοφιλοι θα το διαπιστώσουν. Το πρόγραμμα που επέλεξα περιείχε εκτόνωση στοματικού με προφύλαξη. Μου άρεσε και θα την ξανασυντησω στο μέλλον!
Και πως την βρίσκουμε φίλε ;
"Προς γαρ το τελευταίον εκβαν έκαστον των πριν υπαρξαντων κρίνεται" ΙΣΧΥΕΙ. Αυτό είναι το τέρμα, αλλά και το ταξίδι , όλη η διαδρομή αξίζει! Α...δεν είναι πρώην συνεργάτης. Εξακολουθεί ....φαινεται ωραιο κοριτσι και ειπες εχει καλη τεχνικη μασαζ,αλλα ως πρωην συν εργατης της Τεας και κανοντας ταντρα ,καλο θα ηταν να κανει ελευθερο και τελειωτικο στομα !!! αλλιως...μισες δουλειες...