Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 226 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    418
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.659
Πόντοι
3.846
ΕΜΜΕΣΑ έτσι οι ΗΠΑ υποκίνησαν τη Χούντα.
Έτσι ακριβώς...
Φυσικά τότε ήταν άλλες εποχές (Σύμφωνο Βαρσοβίας) και δεν ήθελαν να περάσουμε στο αντίπαλο στρατόπεδο.
Στο σήμερα - με διαφορετικά δεδομένα - αυτό που ενδιαφέρει τους Μεγάλους Δυνατούς είναι η πολιτική των πετρελαίων/αγωγών και στα αρχίδια τους τι θα γίνει αναμεταξύ ημών και κωλότουρκων, αυτοί θα επέμβουν όταν θα κλείσει η θέση της μπίλιας, τα έχω πει δημόσια κι αλλού.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.537
Πόντοι
3.556
Μια χαρά

όταν προτείνει τότε θα δούμε

απλά και σένα δεν φαίνεται να σου αρέσει πολύ η σύγκριση

γιατί όταν σου λέω ότι ο ίδιος ο υπουργός δεν ξέρει...κάπως κάνεις τον κινέζο.

Οπότε τι ακριβώς ζητάς και ρωτάς???
1. Η Κάρυ δεν έχει το δικαίωμα να λέει οποτε θέλω θα πω θέσεις. Δεν είναι σοβαρά αυτά.
2. Δεν απάντησα γιατι δεν κατάλαβα για ποιον υπουργό λες. Απο την άλλη καλό είναι για κάθε κόμμα , στο νήμα του

Τι ακριβώς ζητώ. Ζητώ τις θέσεις της Κάρυ για να κρίνω και να συγκρίνω και οχι να με κοροιδεύει να περιμένω θέσεις. Τι κόμμα είναι αυτό και τι κάνει???

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
1. Η Κάρυ δεν έχει το δικαίωμα να λέει οποτε θέλω θα πω θέσεις. Δεν είναι σοβαρά αυτά.
2. Δεν απάντησα γιατι δεν κατάλαβα για ποιον υπουργό λες. Απο την άλλη καλό είναι για κάθε κόμμα , στο νήμα του

Τι ακριβώς ζητώ. Ζητώ τις θέσεις της Κάρυ για να κρίνω και να συγκρίνω και οχι να με κοροιδεύει να περιμένω θέσεις. Τι κόμμα είναι αυτό και τι κάνει???
Γιατί ποιος της αφαίρεσε το δικαίωμα? όσο δικαίωμα έχει ο μπουμπούκος να λέει "εμείς είμαστε η πλειοψηφία...η πλειοψηφία αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες"

Ας μην πιάσουμε τα δικαιώματα...γιατί η ΝΔ έχει τάξει ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του τέλους επιτηδεύματος εδώ και 8 χρόνια...και ακόμα το τάζει...

όχι θα γράφω ότι θέλω σε αυτό το θρεντ...δεν μπορεί από τη μία να θέλεις συγκρίσεις και από την άλλη να μην γράφουμε

βασικά εσύ θα ήθελες...απλά να κράζουμε κάρυ....και τίποτα άλλο...αν καταλαβαίνω σωστά...

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.537
Πόντοι
3.556
Γιατί ποιος της αφαίρεσε το δικαίωμα? όσο δικαίωμα έχει ο μπουμπούκος να λέει "εμείς είμαστε η πλειοψηφία...η πλειοψηφία αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες"

Ας μην πιάσουμε τα δικαιώματα...γιατί η ΝΔ έχει τάξει ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του τέλους επιτηδεύματος εδώ και 8 χρόνια...και ακόμα το τάζει...

όχι θα γράφω ότι θέλω σε αυτό το θρεντ...δεν μπορεί από τη μία να θέλεις συγκρίσεις και από την άλλη να μην γράφουμε

βασικά εσύ θα ήθελες...απλά να κράζουμε κάρυ....και τίποτα άλλο...αν καταλαβαίνω σωστά...
Oxi . Γράψε οτι θέλεις.
Ποιος ανέφερε αφαίρεση διακιώματος.....
Κράζω αυτόν που εκμεταλεύται το παιδί του για να γίνει βουλευτής.....

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.155
Πόντοι
2.606

Που χαθηκε η κυρα Μαρια?Γιατι κρυβεται?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
Oxi . Γράψε οτι θέλεις.
Ποιος ανέφερε αφαίρεση διακιώματος.....
Κράζω αυτόν που εκμεταλεύται το παιδί του για να γίνει βουλευτής.....
Αυτό που γράφεις είναι αυθαίρετο...και φαίνεται κακοπροαίρετο

δεν έχω καμιά όρεξη να συμμετέχω σε τέτοιου είδους συζητήσεις διότι φαίνεται ότι απλά πας να κράξεις

αν θέλεις και το πιστεύεις...πήγαινε σε μια εκδήλωση της και δήλωσε το δημόσια.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.455
Πόντοι
6.795
Όσοι θέλετε να κάνετε πόλεμο με τους τουρκους πηγαίνετε αλλά μη ζητάτε εμένα να πάω υποχρεωτικά να πολεμήσω τους Τούρκους.
Για μένα οι Τούρκοι είναι φίλος λαός και γειτονικος και περισσότερα μας ενώνουν πάρα μας χωρίζουν.
Αν κάνετε πόλεμο και χάσουμε εδάφη θα έχετε ιστορική ευθύνη και να δικαστειται γιατί μπλεξατε τη χώρα σε πόλεμο και απώλεια εδαφών.
ο πόλεμος είναι η πολιτική με άλλα μέσα,
μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο η κατάσταση υπάρχουν πάρα πολλές εναλλακτικές, διπλωματικές ή μη. Το θέμα είναι ότι η ακολουθούμενη πολιτική κατευνασμού κι υποτακτικότητας για δεκαετίες έχει ένα μεγάλο κόστος που κλιμακωτά εκφράζεται από τη γείτονα με πολύ κακό τρόπο παράνομων διεκδικήσεων και προκλήσεων. Ειδικά όταν η παρούσα άθλια κυβέρνηση έχει υπογράψει κιόλας διακύρηξη φιλίας με μια Τουρκία που παρανομεί σε πλείστα όσα πεδία εναντίον της χώρας μας, οφείλουμε να είμαστε όχι μόνο επιφυλακτικοί, αλλά σε εγρήγορση κοινωνική και στρατιωτική. Το παρελθόν έχει δώσει πολλά σημάδια δράσης της Τουρκίας εναντίον γειτόνων της, με πιο πρόσφατη την εισβολή κι επιβολή μαριονέτας στη Συρία.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.086
Πόντοι
3.556
Να δούμε τον Ερντογάν στον καναπέ και την Κάρυ να του κάνει ψυχανάλυση.Τι θα έχει τραβήξει ο άνθρωπος στην παιδική του ηλικία από παππούδες με κομπολόγια,σαρίκια,φερεντζέδες,να μην μπορεί να φάει χοιρινό κτλ.Θα τρωγε σίγουρα και καμιά φάπα ο μικρός Ερντογάν,πού να βγει οτι τον είχε μπουκετώσει Ελληνας στο σχολείο.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
Στη Κύπρο είναι Κύπριοι δεν είναι ελλαδιτες
Να προστατέψουν το νησί μόνοι τους
Από την άλλη 3 ναυτικά μίλια δεν ειναι τίποτα να πάνε στα 12 ναυτικά μίλια
Έτσι λένε οι συμφωνίες, ρε βούρλο! Πέραν τών 3 ν.μ. δεν της ανήκει τίποτα της Τουρκίας. Ούτε νησί ούτε σκόπελος ούτε νερό ούτε σπάροι. Τι να κάνουμε τώρα; Να την πάμε στα 12 την Τουρκία για να κάνουμε την μοιρασιά του Καραγκιόζη; :jerking2:
Ξέρεις ποιές είναι εγγυήτριες Δυνάμεις της Κύπρου, ρε ζωντόβολο; :jerking:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
ο πόλεμος είναι η πολιτική με άλλα μέσα,
μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο η κατάσταση υπάρχουν πάρα πολλές εναλλακτικές, διπλωματικές ή μη. Το θέμα είναι ότι η ακολουθούμενη πολιτική κατευνασμού κι υποτακτικότητας για δεκαετίες έχει ένα μεγάλο κόστος που κλιμακωτά εκφράζεται από τη γείτονα με πολύ κακό τρόπο παράνομων διεκδικήσεων και προκλήσεων. Ειδικά όταν η παρούσα άθλια κυβέρνηση έχει υπογράψει κιόλας διακύρηξη φιλίας με μια Τουρκία που παρανομεί σε πλείστα όσα πεδία εναντίον της χώρας μας, οφείλουμε να είμαστε όχι μόνο επιφυλακτικοί, αλλά σε εγρήγορση κοινωνική και στρατιωτική. Το παρελθόν έχει δώσει πολλά σημάδια δράσης της Τουρκίας εναντίον γειτόνων της, με πιο πρόσφατη την εισβολή κι επιβολή μαριονέτας στη Συρία.
Είμαστε αξιολύπητοι (εσύ και γώ)! Προσπαθούμε να κάνουμε πολιτική συζήτηση με τήν "κασέτα" των ΑΝΤΙΦΑ!

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
954
Πόντοι
366
Να δούμε τον Ερντογάν στον καναπέ και την Κάρυ να του κάνει ψυχανάλυση.Τι θα έχει τραβήξει ο άνθρωπος στην παιδική του ηλικία από παππούδες με κομπολόγια,σαρίκια,φερεντζέδες,να μην μπορεί να φάει χοιρινό κτλ.Θα τρωγε σίγουρα και καμιά φάπα ο μικρός Ερντογάν,πού να βγει οτι τον είχε μπουκετώσει Ελληνας στο σχολείο.
Τι θέλεις δηλαδή? να κάνει ο σουλτάνος την Κάρυ γιουσουφάκι?

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
Προσπαθούμε να κάνουμε πολιτική συζήτηση με τήν "κασέτα" των ΑΝΤΙΦΑ!
Το πρόβλημα είναι ότι αυτές τις ιδέες τις μπολιάζουν στα παιδιά Γυμνασίου, στήνοντας καρτέρι έξω από τα σχολεία στο σχόλασμα και στην έναρξη, όπου τούς δίνουν φυλλάδια περί διεθνισμού και ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και περί συμφιλίωσης των λαών κτλ κτλ , κάνοντάς τους κατήχηση χειρότερη από τους Ιεχωβάδες. Όσα γράφουν είναι πολύ ωραία γιά έναν ρόζ κόσμο που ζεί στα συννεφάκια, χωρίς να υπολογίζουν την κακή πλευρά των ανθρώπων και την ιδιοτέλεια, την μοχθηρία και την διαστροφή αυτών που κυβερνούν τόν κόσμο.
Το γελοίο είναι ότι έμαθα ότι οι ΑΝΤΙΦΑ είναι διεθνής οργάνωση "sponsored by Soros S.A.", όταν προέκυψε η ιστορία με το "Black lives matters". Μέχρι τότε πίστευα ότι είναι μία ελληνική οργάνωση που δημιουργήθηκε ως αντιστάθμισμα των Χρυσαυγιτών!

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
Τι θέλεις δηλαδή? να κάνει ο σουλτάνος την Κάρυ γιουσουφάκι?
Χανουμάκι! Γιουσουφάκια είναι άλλοι, που θα έτρεχαν πολλοί από δώ μέσα να γίνουν, έστω και σιτεμένα...:2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
τους αλήτες...να λένε στα παιδιά περί συμφιλίωσης των λαών και όχι ότι ο μαύρος συμμαθητής τους είναι κατώτερος τους και ότι οι γείτονες είναι όλοι εχθροί :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.097
Πόντοι
16.631
τους αλήτες...να λένε στα παιδιά περί συμφιλίωσης των λαών και όχι ότι ο μαύρος συμμαθητής τους είναι κατώτερος τους και ότι οι γείτονες είναι όλοι εχθροί :confused:
ειναι

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
εμένα μου λες? έχω έναν αρχίδα γείτονα που παρκάρει το κωλο suv του τσίμα τσίμα στη γκαραζόπορτα

λίγο θα θέλω να πάρω λοστό και να του το λιανίσω το βράδυ να ξυπνήσει και να το δει καινούριο ο γαμημένος

αν διαβάζεις ρε μουνόπανο να το ξέρεις κάποια μέρα θα γαμηθεί η μαλακία σου :angry:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.097
Πόντοι
16.631
εμένα μου λες? έχω έναν αρχίδα γείτονα που παρκάρει το κωλο suv του τσίμα τσίμα στη γκαραζόπορτα

λίγο θα θέλω να πάρω λοστό και να του το λιανίσω το βράδυ να ξυπνήσει και να το δει καινούριο ο γαμημένος

αν διαβάζεις ρε μουνόπανο να το ξέρεις κάποια μέρα θα γαμηθεί η μαλακία σου :angry:
ΚΑΙ εσυ ειισα μεσα στους εχθρους:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom