Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446
Ειχα παει εγω στην Θεσσαλονίκη, εχει βέβαια 2 χρονάκια, όντως gipsy... πολυ ξεπετα, οχι φιλιά, σωμα λαμπαδα τοτε το δίνω απο οτι βλεπω εχει αδυνατίσει πολυ τωρα σε αντιαισθητικο επίπεδο, ενεργητική, μεσαίου μεγεθους αλλα οχι κατι ιδιαίτερο, δεν αρκει να σηκώνεται βέβαια πρέπει να ξερει και να γαμάει ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ... αν ξαναπηγαινα (που δεν νομίζω γιατι ηθελε και 150 την ωρα) θα την δοκίμαζα παθητική
καλά που δεν μου απάντησε ποτέ !

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ !
Επιτέλους μια (καινούργια για μένα) τρανς που τιμάει τα παντελόνια της :2funny::smiling-face-with-heart-eyes:
Γλωσσόφιλα, φιλική, σεξυ , καυλιάρα και όλα τα συναφή.Θα συμφωνήσω με όλες τις καλές κριτικές που έχουν γραφτεί - βαριέμαι να γράψω κι εγώ - το μόνο αρνητικό ότι βρίσκεται στο σπίτι που γνώρισα την Β. (...) Αλλά το ξεπέρασα και απόλαυσα την παρέα της (chic).
Όσο και όποτε θα είναι εδώ νέο στάνταρ για μένα ( προσθήκη στις αγαπημένες μου μαυρούλες κλπ κλπ )

Whoshotya

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Ένα μικρό τρανς με το όνομα Αλεξία , αξίζει τιποτα? Τα φώτα σας παρακαλω

Psyxh batheia

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2024
Like
152
Πόντοι
1
Ελληνίδα ; Μακριά πλέον από όλες τους .ΜΟΝΟ αλλοδαπές από δω και στο εξής .Με δύο έχω πάει τον τελευταίο μήνα και το μετάνιωσα . Αχυστος έφυγα . Είναι όλες ή άσχημες κι ενεργητικές ή ωραίες και παθητικές . Καλύτερα τα 100άρια στις Βραζιλιάνες ...( Όχι πως δεν έχω φάει φόλες κι από εκεί αλλά οκ αν σου τύχουν 2 στις 10 κατανοητό )
Γνωστός ποια προμοτορας των Βραζιλιάνων τράβα ρε σκουπίδι στης φαβελες

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446

BearMan1312

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Like
432
Πόντοι
21
καλησπέρα μύστες.Εχουμε δοκιμάσει την κοπέλα να πείτε γνώμη;

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446
Διόρθωση για την Lorrany Urach : Τελικά είμαι δύο φορές τυφλός και βλάκας , στο μήνυμά της στο WhatsApp έγραφε :
100€/30' 150€/45' 200€/60'
Σήμερα το ξαναείδα που ξαναπήγα και με ξεκ....κλπ κλπ
Καύλα είναι το άτιμο

Συνημμένα

• Screenshot_20260602-131512~2.jpg
    Screenshot_20260602-131512~2.jpg
    54,7 KB · Εμφανίσεις: 10

Harry60

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
589
Πόντοι
81
Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν;

kaularosx

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν;
Προσοχή. Παίζει πολύ ακάποτα σε σημείο που προσπαθεί με το ζόρι να σε πείσει. όσο και να κανει εξετασεις και να προστατευεται με χαπια καποια στιγμή θα γίνει η στραβη και τοτε δεν θα μαζεβεται. Εκτός του aids υπάρχουν και αρρωστιες σοβαρες. Αμα θες να τρεχεις στους γιατρους και να δίνεις χιλιαρικα να σε κανουν καλά πήγαινε. Ασε που ζηταει όσο οι βραζιλιάνες.

kaularosx

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Αμα πας ρίξε και μια ενημέρωση μετά
ειχα παει όταν είχε προτο έρθει. 200 ευρω για μια ωρα. η ψωλάρα της θελει δουλεια για να σηκωθεί. αμα σηκωθεί είναι εντυπωσιακή. Εχει το ταπεραμέντο το βραζιλιάνικο. θέλει να σου γλύφει τις ρωγες για να καυλώνει. Απ' οτι εχω καταλάβει οι περισσότερες εχουν μεν ψωλές μεγαλες αλλά προτιμού να τηε τσιμπου κώνεις παρα να γαμάνε. Καποια στιγμή επειδή είχε κωλάρα πηγα να τις την γλύψω και μετα να της την γαμήσω και είδα γυρω απότην κωλοτρυπίδα της γεματο κονδυλώματα. Ξενέρωσα. Μετά τα ακάποτα στις φαβελες ερχονται εδώ να μαζέψουν λεφτα για καμια θεραπεία. Καλή τυχη. όμως παρολα αυτα ήταν καυλιάρα και γουσταρα γιατί ηταν ξηγημένη και όχι μαλακισμένη. Πολύ καλή συμπεριφορά. τα νυχια από τα πόδια της ήταν απεριποίητα. Θεωρώ με τα 200 οτι πρεπει να είναι αψογη η άλλη. Αυτά. Δεν ξαναπήγα. Με 200 πρέπει η άλλη να είναι 10 σε όλα.

lary21

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2026
Like
33
Πόντοι
0
Προσοχή. Παίζει πολύ ακάποτα σε σημείο που προσπαθεί με το ζόρι να σε πείσει. όσο και να κανει εξετασεις και να προστατευεται με χαπια καποια στιγμή θα γίνει η στραβη και τοτε δεν θα μαζεβεται. Εκτός του aids υπάρχουν και αρρωστιες σοβαρες. Αμα θες να τρεχεις στους γιατρους και να δίνεις χιλιαρικα να σε κανουν καλά πήγαινε. Ασε που ζηταει όσο οι βραζιλιάνες.
απο οτι εγραφες σε προηγουμενα ποστ σου δεν εχεις παει.σου ζηταγε φωτο σου και δεν εστελνες.εγω πηγα και βαζω ξεκαθαρα 5 αστερια!!!

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.908
Πόντοι
1.056
απο οτι εγραφες σε προηγουμενα ποστ σου δεν εχεις παει.σου ζηταγε φωτο σου και δεν εστελνες.εγω πηγα και βαζω ξεκαθαρα 5 αστερια!!!
Καλημέρα φίλε. Δεν έχω καμία πρόθεση να αμφισβητήσω οσα γράφεις, αλλά 6/10 μηνύματά σου είναι για τη συγκεκριμένη. Μακάρι να υπάρξουν ανάλογες αναφορές και από άλλα μέλη για να έχουμε μια καλύτερη και πιο αξιόπιστη εικόνα.

lary21

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2026
Like
33
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε. Δεν έχω καμία πρόθεση να αμφισβητήσω οσα γράφεις, αλλά 6/10 μηνύματά σου είναι για τη συγκεκριμένη. Μακάρι να υπάρξουν ανάλογες αναφορές και από άλλα μέλη για να έχουμε μια καλύτερη και πιο αξιόπιστη εικόνα.
ΝΑ ανεβασω φωτο την ωρα που παω ;;θα με τρελανετε ορισμενοι εδω μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom