Psol78
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Like
- 1.646
- Πόντοι
- 206
ΚαυλιαραΑγαπώ τα πόδια μου και τη κωλαρα μου

ΚαυλιαραΑγαπώ τα πόδια μου και τη κωλαρα μου

Εμένα μου φαίνεται άντρας με εσώρουχα και τακούνια...Καυλιαρα![]()
Αμα πας ρίξε και μια ενημέρωση μετάΣκέφτομαι να πάω με αυτήν
Αν κάποιος έχει εμπειρία μαζί της θα ήθελα να μου πει την γνώμη του !
Της είπα τις προάλλες ότι θέλω να την δω, όταν γυρίσω από ταξίδι που ήμουν στο εξωτερικό. Πολύ δεκτική στα μηνύματα. Τώρα έψαξα στην αναζήτηση το όνομά της εντός του forum και έβγαλε μόνο αρνητικά σχόλια. Ένας λέει ότι πήγε και η τύπισσα ήταν σουρωμένη (ίσως και ναρκωμένη) και του ζητούσε να τη γαμήσει ακάποτα και είναι πολύ κρίμα γιατί φαίνεται πραγματικό 10αρι. Εάν κάποιος έχει κάποια άλλη εμπειρία ας τη μοιραστεί.
link?Την Ιζαμπέλα το καινούριο τραβελια στο στούντιο Βουλιαγμένης έχουμε εικόνα τ παίζει;
την ειχα συναντισει πριν κανα τριαρι χρονια το μον που την ενιαξε ηταν τ 50 και τυποτα αλλο μαυροΑπ' ό,τι ακούγεται ένας εκ των συλληφθέντων στην υπόθεση της Κεφαλονιάς είναι τρανς. Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή εδώ:
πας και βλεπεις απο κοντα !!!!!Την Ντεμυ τρανς στο Φυλης 104, την ξερει κανενας αν ειχα καμια αγγελια? Ή εχει κανενας καμια εμπειρια?
ποιο στουντιο μουτρο δωσε ονωμα αριθμο????Την Ιζαμπέλα το καινούριο τραβελια στο στούντιο Βουλιαγμένης έχουμε εικόνα τ παίζει;
Grazyeli Sylva πορνοστάρ, δεν έχω εμπειρία όμως μαζί της
Εγώ μάλλον θα αποκτήσω!!Grazyeli Sylva πορνοστάρ, δεν έχω εμπειρία όμως μαζί της
Ελα ρε ξέχασε την τιμή από το Ντουμπάι πριν τις βόμβες
Σου εύχομαι να περάσεις καλά.εγω πάντως αυτό το ποσό δεν το δίνωΕγώ μάλλον θα αποκτήσω!!
238 το νούμερο μπροτην ειχα συναντισει πριν κανα τριαρι χρονια το μον που την ενιαξε ηταν τ 50 και τυποτα αλλο μαυρο
πας και βλεπεις απο κοντα !!!!!
ποιο στουντιο μουτρο δωσε ονωμα αριθμο????
Κρίμα, φαίνεται αξιόλογος άνθρωπος.την ειχα συναντισει πριν κανα τριαρι χρονια το μον που την ενιαξε ηταν τ 50 και τυποτα αλλο μαυρο
Άκυρο. Μάλλον παίζει να είναι μουφα το προφίλ γιατί ζητάει να πληρωθεί ΜΌΝΟ με paysafe πριν το ραντεβού. 100€ μισή ώρα.. Προφανώς ψάχνει για κορόιδα.Σου εύχομαι να περάσεις καλά.εγω πάντως αυτό το ποσό δεν το δίνω