Νέα

Θα φιλοξενούσατε στο σπίτι σας κοπέλα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dreamer40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φιλοξενούσατε ποτέ κωλομπαρού στο σπίτι σας?

• Ναι

Ψήφοι: 28 29,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 49 51,0%
  • Ναι, αλλά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα (1 έως δύο μήνες)

Ψήφοι: 20 20,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
376
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.

Από την αρχή που γνωριστήκαμε μου λέει πως δεν τα πάει καλά με αυτήν είναι περίεργη μου λέει η συγκάτοικος της, το σπίτι που μένουν είναι ένα μικρό δυαράκι και μοιράζονται τα έξοδα κτλ...

Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.

Φοβάμαι κατ' αρχήν, αυτή δουλεύει νύχτα..που ξέρω εγώ με τι άτομα έχει νταραβέρια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν παραμείνει για καιρό στο σπίτι μου. Πως μπορώ να εμπιστευτώ μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και είναι και από ξένη χώρα.

Δεν ξέρω θέλω την γνώμη σας, αν σας τύχαινε κάτι τέτοιο τι θα κάνατε?

Κάτι να συμπληρώσω ακόμα, δεν μέ έχει καλέσει ποτέ σπίτι της, ξέρω την γειτονιά που μένει αλλά όχι ακριβώς που μένει, μόνο στο σπίτι μου βρισκόμαστε. Της το έχω προτείνει και όλο μου βρίσκει δικαιολογίες...

Δεν ξέρω παίχτες, αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας, αν και εγώ για να πω την αλήθεια θέλω να της ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα σπίτι μου. Μπορεί άμα της το πω να στραβώσει και να ξεκόψουμε, αλλά τι να κάνω δεν θέλω να ρισκάρω μπλεξίματα..

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.265
Πόντοι
456
Τύπε δώσε όνομα και διεύθυνση να εξετάσουμε αν παίζει και με άλλα μέλη του σάιτ και να κανονίσουμε φιλοξενία της εναλλάξ σε κάθε μέλος.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
376
Πόντοι
21
Τύπε δώσε όνομα και διεύθυνση να εξετάσουμε αν παίζει και με άλλα μέλη του σάιτ και να κανονίσουμε φιλοξενία της εναλλάξ σε κάθε μέλος.
Ρε τύπε γιατί να μοιραστώ το γκομενάκι με άλλους, αυτή έτσι κι αλλιώς άμα θέλει θα βρει αυτούς που θέλει από μόνη της ...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.265
Πόντοι
456
Ρε τύπε γιατί να μοιραστώ το γκομενάκι με άλλους, αυτή έτσι κι αλλιώς άμα θέλει θα βρει αυτούς που θέλει από μόνη της ...
Καταρχάς δεν είναι γκομενάκι. Κωλομπαρού-πουτάνα είναι οπότε έτσι και αλλιώς την μοιράζεσαι με πολλούς άλλους.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.456
Πόντοι
19.321
Πρέπει να βάλεις και ψηφοφορία μαν, Ναι-Όχι-Ίσως ,
για να δεις τις απόψεις και των μελών που δεν θα απαντήσουν :coffee:
ΥΓ θα ψήφιζα ΝΑΙ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.924
Πόντοι
12.756

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.265
Πόντοι
456
Πάντως δεν έχεις το προφίλ κάποιου που μπορεί να παίξει μπάλα με αυτού του είδους τις γυναίκες. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα σε μαδήσει και μπορεί να σου ρίχνει και τίποτα στο ποτό και να βάζει τον πραγματικό κολομπαρά σπίτι σου την ώρα που κοιμάσαι για να γαμάει μόνο αυτήν αν είσαι τυχερός.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
376
Πόντοι
21
Καταρχάς δεν είναι γκομενάκι. Κωλομπαρού-πουτάνα είναι οπότε έτσι και αλλιώς την μοιράζεσαι με πολλούς άλλους.
Άμα θες να βρεις κάποια βρες από μόνος σου εγώ άλλο πράγμα ρώτησα

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
376
Πόντοι
21
Πάντως δεν έχεις το προφίλ κάποιου που μπορεί να παίξει μπάλα με αυτού του είδους τις γυναίκες. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα σε μαδήσει και μπορεί να σου ρίχνει και τίποτα στο ποτό και να βάζει τον πραγματικό κολομπαρά σπίτι σου την ώρα που κοιμάσαι για να γαμάει μόνο αυτήν αν είσαι τυχερός.
Το προφίλ δεν ξέρω αν το έχω ..πάντως είμαι 1.92 και αντικειμενικά ωραίος άντρας

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.265
Πόντοι
456

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.317
Πόντοι
6.246
Παίκτη νομίζω ότι το πράγμα μιλάει από μόνο του: Ή όντως δεν έχει λεφτά η κοπέλα ή δεν τη χαλάει να ζει με τα λεφτά των άλλων.
Αν την ενδιέφερε σχέση θα σου έλεγε να συγκατοικήσετε για να το πάτε σοβαρά. Τώρα θέλει να εξοικονομήσει φράγκα.

Εγώ με όσες έχω πάρει τηλέφωνα απο κωλομπαρα πάντα είτε πάω σπίτι τους ,είτε σε ξενοδοχείο. Δεν τους λέω ποτέ που μένω. Γενικά εσύ την εμπιστεύεσαι; Μήπως αν της δώσεις κλειδιά του σπιτιού παίζει να βρεθείς χωρίς νεφρό;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.605
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.

Από την αρχή που γνωριστήκαμε μου λέει πως δεν τα πάει καλά με αυτήν είναι περίεργη μου λέει η συγκάτοικος της, το σπίτι που μένουν είναι ένα μικρό δυαράκι και μοιράζονται τα έξοδα κτλ...

Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.

Φοβάμαι κατ' αρχήν, αυτή δουλεύει νύχτα..που ξέρω εγώ με τι άτομα έχει νταραβέρια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν παραμείνει για καιρό στο σπίτι μου. Πως μπορώ να εμπιστευτώ μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και είναι και από ξένη χώρα.

Κάτι να συμπληρώσω ακόμα, δεν μέ έχει καλέσει ποτέ σπίτι της, ξέρω την γειτονιά που μένει αλλά όχι ακριβώς που μένει, μόνο στο σπίτι μου βρισκόμαστε. Της το έχω προτείνει και όλο μου βρίσκει δικαιολογίες...

Δεν ξέρω παίχτες, αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας, αν και εγώ για να πω την αλήθεια θέλω να της ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα σπίτι μου. Μπορεί άμα της το πω να στραβώσει και να ξεκόψουμε, αλλά τι να κάνω δεν θέλω να ρισκάρω μπλεξίματα..
Kοψε Λασπη Αρχηγε....

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
24.504
Πόντοι
26.235

Την γαμας με καπότα ή ανευ?

Κανεναν κρεμπιεδακι ρίχνεις?

Απο αυτο εξαρτόνται πολλα

Beastarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
20

Από την στιγμή που γνωρίζει ακριβώς που μένεις (και πιθανότατα τα ωράρια σου - τα οποία πλέον μπορεί να τα μάθει έτσι κι αλλιώς), εν δυνάμει έχεις μπλέξει ήδη! Δηλαδή αν θέλει να σου κάνει μαλακία αυτή ή κάποιος νταβάς της κλπ, σου την κάνει άνετα.

Οπότε, αρχικά θα κάτσεις να επεξεργαστείς αυτό που σου είπα και μόλις το συνειδητοποιήσεις θα κάνεις μία καλή κουβεντούλα έξω από τα δόντια και χωρίς υπεκφυγές και ψέματα (ντάξει, κόβουμε και τπτ). Να δεις τι παίζει με νταβάδες, πρώην γκόμενους ή stalkers, αν χρωστάει σε κανέναν και καταλήξεις να σε ψάχνουν από το πουθενά... Όχι ότι αν είναι τα πάντα σκατά θα σου πει την αλήθεια, αλλά θα πάρεις μία γεύση από τις μικροεκφράσεις του προσώπου της και την αλλαγή ή όχι του βλέμματός της και προφανώς από τις πιθανές δικαιολογίες που θα σκαρφιστεί.

Το πιο σωστό είναι να μην εμπλακείς άλλο γτ συνήθως αυτές οι σχέσεις δεν οδηγούν σε κάτι καλό.

Αν κάνεις οτιδήποτε φρόντισε να ξέρεις και εσύ πράγματα γι' αυτήν (αριθμό ταυτότητας, διαβατηρίου, που δουλεύει, ποιες ώρες, που μένει κλπ). Όχι ότι όλα αυτά θα έχουν κάποια πρακτική σημασία άμα παιχτεί μαλακία...Αλλά καταλαβαίνεις....

Κανείς από εδώ μέσα δεν ξέρει τι άνθρωπος είναι πραγματικά και εσύ έχεις απλά μία ιδέα περί αυτού, η οποία μπορεί να αποδειχθεί σωστή ή - πιθανότατα - λάθος.

Φίλτραρέ τα όλα και κάνε αυτό που πιστεύεις εσύ.

Και κάτι τελευταίο...Να προσέχεις!

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
376
Πόντοι
21
Παίκτη νομίζω ότι το πράγμα μιλάει από μόνο του: Ή όντως δεν έχει λεφτά η κοπέλα ή δεν τη χαλάει να ζει με τα λεφτά των άλλων.
Αν την ενδιέφερε σχέση θα σου έλεγε να συγκατοικήσετε για να το πάτε σοβαρά. Τώρα θέλει να εξοικονομήσει φράγκα.

Εγώ με όσες έχω πάρει τηλέφωνα απο κωλομπαρα πάντα είτε πάω σπίτι τους ,είτε σε ξενοδοχείο. Δεν τους λέω ποτέ που μένω. Γενικά εσύ την εμπιστεύεσαι; Μήπως αν της δώσεις κλειδιά του σπιτιού παίζει να βρεθείς χωρίς νεφρό;
Δεν την εμπιστεύομαι, γιατί έχει μανία με το χρήμα, όπως όλες οι κωλομπαρούδες προφανώς και για το γεγονός ότι είναι αλλοδαπή. Όταν είμαστε μαζί, όλο στο τηλ. την παίρνουν διάφοροι..πελάτης ο ένας μου λέει πελάτης ο άλλος. Εντάξει οι πιο πολλοί από αυτούς δεν την πηδάνε πιστεύω, αλλά δεν μπορεί όλοι από αυτούς που μιλάει να κερνάνε μόνο ποτάκια στο μαγαζί, δύσκολο το βλέπω, γενικά το έχω μετανοιώσει που έμπλεξα αλλά μου αρέσει πολύ και δεν φαίνεται κακό άτομο, πέρα από την κλασική πουτανιά της κωλομπαρούς, να τα παίρνει από πελάτες κτλ...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.456
Πόντοι
19.321
Ψήφισα το 3ο, εντάξει για κάνα δυο μήνες.

Patkiout

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
177
Πόντοι
1
Θα στο γράψω όσο πιο απλά, ρεαλιστικά και λιγότερο σκληρά γίνεται:

Από τη στιγμή που ανοίγεις topic και γράφεις ό,τι έγραψες, "απλά" το ξεχνάς.

Δεν έχεις ούτε το mindset, ούτε το "στομάχι" για τέτοια.

cost2001

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
20.115
Πόντοι
5.956
Η συγκατοίκηση θα έχει και γαμησακι η μόνο φιλοξενία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom