Νέα

«Εναλλακτικές» κοπέλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasN99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.077
Πόντοι
16.235
αν δουμε πως ηταν τα προτυπα ομορφιας ειδικα στον αντρα πριν καποιες δεκαετίες,ειλικρινα θα βαλουμε τα γέλια.Κατι τζιν φοραγανε ανεβασμένα πανω απο τον αφαλό και μακριά μαλλια λες κι ειναι ο Πουγιόλ.Αυτο ηταν τοτε το φυσιολογικο ας πουμε για τον αντρα που εμενα προσωπικα μου φερνει γέλιο.Επισης θεωρώ πως τα μικρα τατουαζ ειναι για τις γυναικες κι οχι για αρσενικά.Τωρα βεβαια ειναι και της μόδας πολύ να ειναι τα αγόρια σαν αδερφές με εκλεπτυσμένα ντυσιματα κτλ.
Η κοινωνια παει απο το καλό στο καλυτερο χαχαχα
Ενώ το " σωστό" αγόρι πρέπει να κυκλοφορεί λες και μόλις βγήκε από ναρκοπέδιο;
Με σκισμένα ρούχα;

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
OK ρε φίλε, χαλαρωσε. Καθένας με τα γούστα του.

Indica Flower
...
media

10223.jpg
Της δουλειας?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.372
Πόντοι
6.256
αλητήριοι τεντυμποιδες και αλητήριες κυκλοφορούν με ταουτάζ και πιρσνικγς.....απίστευτα πράγματα....
Ανέκαθεν τύπε, η μεγαλοαστική τάξη, ξεχώριζε από τα τατουάζ. Και οι χλιδογκόμενες.
Επίσης κάθονταν σε κατουρημένες χαρτονόκουτες , αγκαλιά με σκύλους, φορούσαν σκελέα, γουρουνοτσάρουχα , χλαίνη κτλ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.387
Πόντοι
736
Το πιο άκυρο σε αυτές ειναι το ότι νομίζουν ότι με τα τατουάζ είναι βαθυστόχαστες ενώ απλά θέλουν να δείξουν ότι έχουν φράγκα γιατί τα τατουάζ δεν γίνονται τζάμπα και όσο πιο μεγάλη έκταση στο σώμα καταλαβαίνουν ανάλογο είναι το εσωτερικό κενό που πάνε να καλύψουν...ματαίως όμως.
Τα οποία συνήθως έρχονται ΄πακέτο' με τις ίδιες άκρως προβλέψιμες συμπεριφορές και απόψεις, όλα καρμπόν, παντελής έλλειψη γνησιότητας.

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.259
Πόντοι
201
Καλησπερα σας! Δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθεί κατι παρομοιο ,αλλα παιζει να γνωριζει κανεις ,αν υπαρχει στο χωρο καποια πιο «εναλλακτικη» Ελληνιδα κοπελα ,του τυπου με πολλα τατουαζ -piercings κλπ εκτος της ανεξαρτητης Αννα24; Νομιζω πως η συγκεκριμένη κατηγορια γυναικων τα τελευταία χρονια εχει ενα σχετικα μεγαλο κοινο..
κατι αναλογο εκφραζει κ εμενα,κατι σαν λουιζα27 που εχω αναφερει πολλακις την αδυναμια μου,νομιζω μεχρι καποιο βαθμο ετσι ειναι η βικτωρια αλλα νομιζω εχει σταματησει προσωρινα

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.990
Πόντοι
216
Ενώ το " σωστό" αγόρι πρέπει να κυκλοφορεί λες και μόλις βγήκε από ναρκοπέδιο;
Με σκισμένα ρούχα;
οχι βρε,πρεπει να κυκλοφορεί σαν φλώρος,με ρουχα πανάκριβα και με μαλλι κομμωτηριου.Εσυ πρεπει να χεις μεγαλωσει με γαλλικα και πιάνο τυπε .Ευγε εισαι αξιος πολίτης και καθως πρεπει φυσικα για την κοινωνια

OP
OP
K

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
575
Πόντοι
81
κατι αναλογο εκφραζει κ εμενα,κατι σαν λουιζα27 που εχω αναφερει πολλακις την αδυναμια μου,νομιζω μεχρι καποιο βαθμο ετσι ειναι η βικτωρια αλλα νομιζω εχει σταματησει προσωρινα
Η βικτωρια εχει νημα ;

TBA_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2026
Like
34
Πόντοι
0
Οσο περισσότερα τα tattoo τοσο περισσότερα τα χιλιόμετρα. Νομος.
Οταν ειναι στην πρωτη δευτερη πουτσα ειναι ρομαντικες ακομα. Εχουν κανενα τριανταφυλλακι στον καρπό, καμια αναρριχώμενη βουκαμβιλια στον αστραγαλο.
Μετά τα σαράντα (καβλια) ερχονται και τα μανικια και τα τατου αναμεσα στους βυζους.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.134
Πόντοι
6.256
Ανέκαθεν τύπε, η μεγαλοαστική τάξη, ξεχώριζε από τα τατουάζ. Και οι χλιδογκόμενες.
Επίσης κάθονταν σε κατουρημένες χαρτονόκουτες , αγκαλιά με σκύλους, φορούσαν σκελέα, γουρουνοτσάρουχα , χλαίνη κτλ
Ανέκαθεν οι φτωχοί έκαναν προσπάθεια να μοιάζουν πλούσιοι και οι πλούσιοι να μοιάζουν φτωχοί :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.077
Πόντοι
16.235
οχι βρε,πρεπει να κυκλοφορεί σαν φλώρος,με ρουχα πανάκριβα και με μαλλι κομμωτηριου.Εσυ πρεπει να χεις μεγαλωσει με γαλλικα και πιάνο τυπε .Ευγε εισαι αξιος πολίτης και καθως πρεπει φυσικα για την κοινωνια
Εγώ είμαι για την κοινωνία...αυτοί που κυκλοφορούν λες και βγήκαν από ναρκοπέδιο για που είναι άραγε;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.372
Πόντοι
6.256
Ανέκαθεν οι φτωχοί έκαναν προσπάθεια να μοιάζουν πλούσιοι και οι πλούσιοι να μοιάζουν φτωχοί :coffee:
Εγώ γαμούσα με το να είμαι σκληρός χύστης και καθίκης τύπε ... και ολίγον αντισυμβατικός ανισόρροπος .
Δεν είμαι υλιστής.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.134
Πόντοι
6.256
Εγώ γαμούσα με το να είμαι σκληρός χύστης και καθίκης τύπε ... και ολίγον αντισυμβατικός ανισόρροπος .
Δεν είμαι υλιστής.
ε όχι και υλιστής εσύ

άλλωστε δεν συζητάς ποτέ για λεφτά, υπάρχοντα, περιουσίες

ούτε τα λεφτά τα κλαίς όταν πληρώνεις στην εφορία :coffee::coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.372
Πόντοι
6.256
ούτε τα λεφτά τα κλαίς όταν πληρώνεις στην εφορία :coffee::coffee:
Τα κλαίω γιατί θα μπορούσαν να έχουν ... πιάσει τόπο ....

Να βοηθήσουν φτωχά κορίτσια ... όχι ΔΕΗ τζηδες ....

Υ.Γ. Με τέτοιες κουβέντες περι υπαρχόντων , ψαρώνουν κάτι ναυάγια. Πρόσεξε μην αρχίζεις να τους μοιάζεις.
Και κάνεις posts για μενα , κατά δεκάδες χιλιάδες. Όπως αυτοί , δεκαετίες.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.134
Πόντοι
6.256
Τα κλαίω γιατί θα μπορούσαν να έχουν ... πιάσει τόπο ....

Να βοηθήσουν φτωχά κορίτσια ... όχι ΔΕΗ τζηδες ....

Υ.Γ. Με τέτοιες κουβέντες περι υπαρχόντων , ψαρώνουν κάτι ναυάγια. Πρόσεξε μην αρχίζεις να τους μοιάζεις.
Και κάνεις posts για μενα , κατά δεκάδες χιλιάδες. Όπως αυτοί , δεκαετίες.
ναι όχι απλά λέω εσύ δεν λαμβάνεις καθόλου υπόψη σου το χρηματικό στάτους και τις νεόπλουτες αγορές/νοοτροπίες :coffee::coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.372
Πόντοι
6.256
ναι όχι απλά λέω εσύ δεν λαμβάνεις καθόλου υπόψη σου το χρηματικό στάτους και τις νεόπλουτες αγορές/νοοτροπίες :coffee::coffee:
Εννοείται .... δεν έχω γράψει χιλιάδες φορές ότι δεν πάω σε αστακο σουσάδικα και δεν παίρνω σουβ ;

Ούτε φοράω κάργκο παντελόνια , φόρμες και αθλητικά ;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.134
Πόντοι
6.256
Εννοείται .... δεν έχω γράψει χιλιάδες φορές ότι δεν πάω σε αστακο σουσάδικα και δεν παίρνω σουβ ;

Ούτε φοράω κάργκο παντελόνια , φόρμες και αθλητικά ;
ούτε σε ταβέρνες πας...οπότε μάλλον δεν πας πουθενά

αλλά ναι σε παρεξήγησα εσύ δεν φλεξάρεις ποτέ και για κανένα λόγο μπαρμπάδικα νεόπλουτα "old money" από την κάτω αχαγιά πράγματα :coffee::coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.372
Πόντοι
6.256
ούτε σε ταβέρνες πας...οπότε μάλλον δεν πας πουθενά

αλλά ναι σε παρεξήγησα εσύ δεν φλεξάρεις ποτέ και για κανένα λόγο μπαρμπάδικα νεόπλουτα "old money" από την κάτω αχαγιά πράγματα :coffee::coffee:
Εννοείται τυπάρα.
Είμαι κουλτουριάρης τύπος. Πουλαω μόνο πνεύμα.

Θα της πω να ακούσουμε όπερα από παλιά βινύλια στο πριβέ μου ... πως με κόβεις ;
Είχαμε πάει στην ΟΛΥΜΠΙΑ το 1997 και είχαμε δει τον Τροβαδούρο !

Λέω να της το θυμίσω ... τι λες ; Γνώμη σου !

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.134
Πόντοι
6.256
Εννοείται τυπάρα.
Είμαι κουλτουριάρης τύπος. Πουλαω μόνο πνεύμα.

Θα της πω να ακούσουμε όπερα από παλιά βινύλια στο πριβέ μου ... πως με κόβεις ;
Είχαμε πάει στην ΟΛΥΜΠΙΑ το 1997 και είχαμε δει τον Τροβαδούρο !

Λέω να της το θυμίσω ... τι λες ; Γνώμη σου !
Ειδικά αν την πας στην γκαρσονιέρα στους αγ. ανάργυρους και δει τις λαχανί μπανιέρες και τον μπιντέ...και μετά την βάλεις να ακούσει τέτοια...

θα έχεις απόλυτη επιτυχία...

αυτή παίζει στο αμάξι της να ακούει τρανό και να βγάζει σέλφις στο ίνστα :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.372
Πόντοι
6.256
Ειδικά αν την πας στην γκαρσονιέρα στους αγ. ανάργυρους και δει τις λαχανί μπανιέρες
Τι θες να πεις τυπάρα ;
Δεν τηγανίζει μελιτζάνες με κουρκούτι σε χαμαιτυπείο με χάρτινα τραπεζομάντηλα
να θέλει να κάνει μπάνιο μόλις έρθει ... στο χώρο μου . Για να φύγει η τηγανίλα .

Να την πάω λες για ριμπ άϊ , να φανώ άπλας ;
Δεν είναι καμιά φακλάνα , στυλιάρι ειναι . Για σαλατικά την κόβω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom