Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επιβεβαιώνω και επαυξάνω η Έλενα είναι ΘΕΑ!!!Την παίρνεις τηλ, της λες τον κωδικό της κάρτας και κανονίζεις, μια χαρά είναι η κοπέλα από εμφάνιση και υπηρεσίες, απλά, λυτά και απέριττα
Αυτές είναι δικές σου σ ευχαριστώ πάρα πολύΕπιβεβαιώνω και επαυξάνω η Έλενα είναι ΘΕΑ!!!
Εγώ σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χαρίζεις!!!Αυτές είναι δικές σου σ ευχαριστώ πάρα πολύ
ti εννοεις γιατι μια χαρα την βρισκειςκριμα που δεν ειναι ευελικτη στο θεμα κλεισιματος του ραντεβου γιατι εμφανισιακα αξιζει πολλα
Πολύ σωστά την βρίσκεις με ένα τηλέφωνο και κλείνεις πανευκολα,και εγώ δεν βλέπω καμιά δυσκολία.ti εννοεις γιατι μια χαρα την βρισκεις
διμιουργια εντυπωσεωνΠολύ σωστά την βρίσκεις με ένα τηλέφωνο και κλείνεις πανευκολα,και εγώ δεν βλέπω καμιά δυσκολία.
εννοω οτι ειναι καπως πιο περιπλοκη ( λογω της προκαταβολης ) η διαδικασια κλεισιματος του ραντεβου σε σχεση με αλλεςti εννοεις γιατι μια χαρα την βρισκεις
ενω αλλες στα περνουν στο δωματιο πριν πηδηξεις και τρως στην μαπα το καρπουζιεννοω οτι ειναι καπως πιο περιπλοκη ( λογω της προκαταβολης ) η διαδικασια κλεισιματος του ραντεβου σε σχεση με αλλες
σ αυτο με βρισκεις απολυτως συμφωνοενω αλλες στα περνουν στο δωματιο πριν πηδηξεις και τρως στην μαπα το καρπουζι
τοτε εγω δεν θεωρω οτι υπαρχει καποια δυσκολια ισα ισα η κοπελα ειναι πολλα χρονια στον χωρο λιγο πολυ ξερουμε τι προσφερεισ αυτο με βρισκεις απολυτως συμφωνο
Eγω εγραψα πως ειναι περιπλοκη οχι δυσκολητοτε εγω δεν θεωρω οτι υπαρχει καποια δυσκολια ισα ισα η κοπελα ειναι πολλα χρονια στον χωρο λιγο πολυ ξερουμε τι προσφερει
παιχτη μου η κοπελα το εχει γραψει κανει χιλιομετρα για να ερθει και επειδη καποιοι την μαλακια την εχουν κανει επιστημη προφανως θα την εχουν στησει αρκετες φορες για αυτο και εφαρμοζει αυτο τον τροποEγω εγραψα πως ειναι περιπλοκη οχι δυσκολη
Συμφωνω δε για την ποιοτητα της κοπελας
βρε φιλε δεν την κατηγορωπαιχτη μου η κοπελα το εχει γραψει κανει χιλιομετρα για να ερθει και επειδη καποιοι την μαλακια την εχουν κανει επιστημη προφανως θα την εχουν στησει αρκετες φορες για αυτο και εφαρμοζει αυτο τον τροπο
τοτε τι να κανουμε ετσι θελει αυτο εχει επιλεξειβρε φιλε δεν την κατηγορω
καλα κανει μετα οσα εχει τραβηξει
απλά ανεφερα πως η διαδικασια με την paysafe δινει μια περιπλοκοτητα
ας πουμε εγω σημερα θα την συναντουσα που δεχεται στο Σαλεμ με πληρωμενο μαλιστα το δωματιο αλλα το να παω ν αγορασω καρτα να στειλω κλπ κλπ σε μενα προσωπικα λειτουργησε ανασταλτικα καπως
κατ αλλα σεβομαι τον τροπο που λειτουργει και παραδεχομαι πως αξιζει πολλα συμφωνω δε με οσα αναφερες
σεβαστες οι επιλογες της εννοειταιτοτε τι να κανουμε ετσι θελει αυτο εχει επιλεξει

την μαλακια ποτε θα κοψει ο ελληνας αυτο ειναι το μεγαλο προβλημαΗ κυρία Ελενα έχει πει ότι έχει PayPal...εκτός από κάρτα paysafe τι ευκολότερο από αυτό!
Μέσω ενός email και λογαριασμό στο PayPal...γίνεται η πληρωμή σε δευτερόλεπτα!
Στο 2026 ζούμε. Το να φτιάξει κάποιος λογαριασμό στο PayPal διαρκεί 1 λεπτό.
Όλα τα άλλα...![]()