ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Like
- 1.069
- Πόντοι
- 201
δηλωνω συμμετοχη !!!!!!!!!!!!!!!Τα ίδια, χωρίς το χοτελ που το πληρώνω εγω
δηλωνω συμμετοχη !!!!!!!!!!!!!!!Τα ίδια, χωρίς το χοτελ που το πληρώνω εγω
ΘεάHello!!!
ρε παιχτη δεν καταλαβαινεις για να κλεισης την ωρα συναντησηςΕχω μια απορια εντελως,καλοπιστα ρωτω
Εφοσον στις 11 Μαρτιου ειναι προαποφασισμενο να εισαι απο τις 11 στο ξενοδοχειο που θα κανεις τις συναντησεις γιατι οποιος θελει ραντεβου πρεπει να στειλει προκαταβολη?
Πολύ σωστά τα λες Έλενα που είναι αυτοί που λένε ότι θέλουν πρωινά ραντεβού???έχεις απόλυτο δίκιο και με τέτοια μοναδική προσφορά!!!!κάποιοι είστε αδικαιολόγητοι...το λιγότερο που θα μπορούσα να πω ρε το κορίτσι είναι αστέρι στα πάντα !!!!!Δεν είναι προφασισμενο, αν έχω τα ραντεβού θα κλείσω χοτελ. Εν τω μεταξύ, ανα ωτιεμςι τι είδους κοροϊδία παίζει από πολλούς. Ταράζονται ορισμένοι που δεν κάνω πρωινά ραντεβού και λένε....ααααα δεν μπορώ πιο μετά, λυσσανε για πρωινά, και τώρα που μπορώ δεν πήρε κανείς. Πόση υποκρισία.
Αν Είσαι Παντρεμένος....ή Δεσμευμένος??? Θέλει και τρόπους για να κάνεις αταξίες...Δεν είναι προφασισμενο, αν έχω τα ραντεβού θα κλείσω χοτελ. Εν τω μεταξύ, ανα ωτιεμςι τι είδους κοροϊδία παίζει από πολλούς. Ταράζονται ορισμένοι που δεν κάνω πρωινά ραντεβού και λένε....ααααα δεν μπορώ πιο μετά, λυσσανε για πρωινά, και τώρα που μπορώ δεν πήρε κανείς. Πόση υποκρισία.
Πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης δεν κρίνουμε λέμε τα γεγονότα όπως έχουν ,εκτός από το βαιμπερ υπάρχει και το κανονικό τηλέφωνο οπότε?επαναλαμβάνω και πάλι γράφω εντελώς φιλικά και άλλωστε η αξία της Έλενας και σαν παρουσία και σαν άνθρωπος και σαν τιμιότητα είναι αδιαμφισβιτητη!!!Εγώ ήθελα πρωινά ραντεβού. Αλλά η κοπέλα δεν έχει viber και το είχαμε συζητήσει.
Το να κρίνετε ανθρώπους εδώ μέσα με ξεπερνάει.
Δεν υπάρχει κανονικό τηλέφωνο.Πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης δεν κρίνουμε λέμε τα γεγονότα όπως έχουν ,εκτός από το βαιμπερ υπάρχει και το κανονικό τηλέφωνο οπότε?επαναλαμβάνω και πάλι γράφω εντελώς φιλικά και άλλωστε η αξία της Έλενας και σαν παρουσία και σαν άνθρωπος και σαν τιμιότητα είναι αδιαμφισβιτητη!!!
Το αντίθετο να βοηθήσω ήθελα,οκει όλα καλά άλλωστε εδώ είμαστε για ενημέρωση και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.Δεν υπάρχει κανονικό τηλέφωνο.
Και δεν γνωρίζεις τα γεγονότα.
Και ποιος αμφισβήτησε την αξία της; Είσαι εδώ για να δημιουργείς έριδες;
Έλα μωρέ τι ασχολείσαι με τη κάυλαντα δεν κατάλαβαινεις ότι κοροϊδεύει; Ο τύπος είναι κακό άτομο, λέει ότι δεν υπάρχει κανονικό τηλέφωνο. Συκοφαντης κακό άτομο. Μην ασχολείσαι.Πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης δεν κρίνουμε λέμε τα γεγονότα όπως έχουν ,εκτός από το βαιμπερ υπάρχει και το κανονικό τηλέφωνο οπότε?επαναλαμβάνω και πάλι γράφω εντελώς φιλικά και άλλωστε η αξία της Έλενας και σαν παρουσία και σαν άνθρωπος και σαν τιμιότητα είναι αδιαμφισβιτητη!!!
Για να υπάρχει κανονικό τηλέφωνο πρέπει να υπάρχει κάρτα SimΈλα μωρέ τι ασχολείσαι με τη κάυλαντα δεν κατάλαβαινεις ότι κοροϊδεύει; Ο τύπος είναι κακό άτομο, λέει ότι δεν υπάρχει κανονικό τηλέφωνο. Συκοφαντης κακό άτομο. Μην ασχολείσαι.
Τι καυλα εισαι Ελενα! Την επομενη φορα που θα βρεθουμε θελω με τις μποτες να σε καρφωνω με τις ωρες!Hello!!!!
Θα μου κλάσεις τ αρχιδια βλημαΤι καυλα εισαι Ελενα! Την επομενη φορα που θα βρεθουμε θελω με τις μποτες να σε καρφωνω με τις ωρες!
ΑΥΡΙΟ ΤΟ Π ΡΩΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, οπότε όποιος νομίζει ότι θα πάρει έτσι τηλ για να έρθει να γσμησει στο χοτελ θα βρει κλειστή πόρτα. Τα ραντεβού κλείνονται Μόνο από σήμερα.Θα μου κλάσεις τ αρχιδια βλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αύριο το πρωί μετα τις 10.30 θα είναι SALEM μαλλον, οπότε όποιος θέλει καλεί από σήμερα με κάρτα 10 ευρω