barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.416
- Πόντοι
- 5.506
Το κομμα Καρυστιανου πως τα παει στις δημοσκοπησεις;Ραμπο πιο πολύ καυλώνει με αποτελέσματα νδ όταν εινσι μπροστά στις δημοσκοπήσεις ή με μια γυμνη φώτο της τούνη?![]()
Το κομμα Καρυστιανου πως τα παει στις δημοσκοπησεις;Ραμπο πιο πολύ καυλώνει με αποτελέσματα νδ όταν εινσι μπροστά στις δημοσκοπήσεις ή με μια γυμνη φώτο της τούνη?![]()
Γαμησετα δεν με βλέπω βουλευτη ..Το κομμα Καρυστιανου πως τα παει στις δημοσκοπησεις;
Αμαξι απο καιρο της εχω παρει, περιμενω τις εξελιξεις με την πασοκαρα να γινουμε κυβερνηση να της παρω και ενα διαμερισμα, οπως καναμε τοτεΓαμησετα δεν με βλέπω βουλευτη ..
Μου έταξε υπουργείο κ μάλλον με βλέπω κλητήρα...
Τσπ εχω ενσ κολξτο Ελβετία με εμπειρία στη Ρουμανία κ θα με παρει εκεί για να κάνουμε καμια κομπίνα.....εξάλλου για αυτό είμαστε φτιαγμένοι οι wanna be πολιτικοί εδω στην ελλαδα
Εσύ τι κάνεις με το γεροντοερωτα σου ? Τής πήρες αμαξι ?
Ναι, κανε μπιζνα με τον κολλητο σου στην Ελβετια και θα προκοψεις, γραφειο κηδειων να ανοιξετε, αλυσιδα φραντσαιζ…Γαμησετα δεν με βλέπω βουλευτη ..
Μου έταξε υπουργείο κ μάλλον με βλέπω κλητήρα...
Τσπ εχω ενσ κολξτο Ελβετία με εμπειρία στη Ρουμανία κ θα με παρει εκεί για να κάνουμε καμια κομπίνα.....εξάλλου για αυτό είμαστε φτιαγμένοι οι wanna be πολιτικοί εδω στην ελλαδα
Εσύ τι κάνεις με το γεροντοερωτα σου ? Τής πήρες αμαξι ?

'Με πασοκ θα ειχες οχι μια αλλα τρεις κ με σπίτια στην Βούλα στην καθεμιαΑμαξι απο καιρο της εχω παρει, περιμενω τις εξελιξεις με την πασοκαρα να γινουμε κυβερνηση να της παρω και ενα διαμερισμα, οπως καναμε τοτε![]()
Γαμησε τα, με τον μπουστη τον Κουλη μια γυναικα και μια μονο γκομενα εχουμε και τα βγαζουμε δυσκολα περα, τοτε με τον σιδερενιο ημασταν αρχοντηδοι….'Με πασοκ θα ειχες οχι μια αλλα τρεις κ με σπίτια στην Βούλα στην καθεμια
Να τα λέμε κ αυτά όπως έλεγε ο εκλιπών
![]()
Δημοσκόπηση Alco: Στο 25,1% με άνοδο 1,6 μονάδων η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, διαφορά 14,3% από το ΠΑΣΟΚ
Ανοδος για ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, πτώση για Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας, στο 18,9% οι αναποφάσιστοι, αυξήθηκαν κατά μισή μονάδαwww.protothema.gr
![]()
Δημοσκόπηση Interview: Στο 34,1% η Νέα Δημοκρατία, 18 μονάδες πίσω το ΠΑΣΟΚ, ναι στη βοήθεια στην Κύπρο λέει το 75%
Πρώτη επιλογή ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Υποχωρούν τα ποσοστά της Καρυστιανούwww.protothema.gr

Στον κουβά μαζί με όσους έλεγαν ότι είμαι άσχετος από τα στοιχήματα κι απένταρος...Το κομμα Καρυστιανου πως τα παει στις δημοσκοπησεις;
Δεν με ενδιαφέρει τύπε, εσύ καλά κάνεις και γυρίζεις όλον τον πλανήτη για σεξουαλικά θέματα, τώρα που τα βρήκες μαγειά σου και χαρά σου, εγώ παίζω 200αρια και 300αρια δελτία συνολικά σε καθημερινή βάση, επομένως να βγει κι ο Βούδας Πρωθυπουργός σκασίλα μου...'Με πασοκ θα ειχες οχι μια αλλα τρεις κ με σπίτια στην Βούλα στην καθεμια
Πλάκα κάνουμε όλοι μας. Εδώ φίλεΔεν με ενδιαφέρει τύπε, εσύ καλά κάνεις και γυρίζεις όλον τον πλανήτη για σεξουαλικά θέματα, τώρα που τα βρήκες μαγειά σου και χαρά σου, εγώ παίζω 200αρια και 300αρια δελτία συνολικά σε καθημερινή βάση, επομένως να βγει κι ο Βούδας Πρωθυπουργός σκασίλα μου...
Πάω να τεντώσω την αρίδα στο καφενείο, μιλάμε άλλη μέρα και ξεκόλλησε από εδώ μέσα, άσχετα αν δεν έχεις αντιπαλότητες όπως εγώ, κάνε τη ζωή σου κι εδώ μέσα μόνο μούρη να πουλάς για λίγο και μετά δρόμο....