redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 100
- Πόντοι
- 376
Ο λαος τιμωρεί τα απόβλητα...''αναρχοκομμουνιστες ισον αιωνια αποτυχημενοι επαναστατες'' Μουσολινι.
Κοίτα καλά τον ηγέτη σου φασιστάκο! Οκ στην Ρωσσία αγανάκτησαν,μην στο χαλάσω κιόλας.τσιτατο της πλακας...Εαν για μια βδομαδα σε πεταγανε στη Σοβιετικη Ενωση<εγω δε σα σου πω του 50..60...70....μα του 80 για να ειμαι γαλαντομος μαζι σου>....θα παρακαλουσες να μην ειχες γεννηθει ποτε....μυρωδια δεν εχετε τι σκατολακος ητανε η ουτοπια που αυνανιζετε το μυαλο σας..ΓΙ'ΑΥΤΟ...Η Ρωσσια σημερα εχει 4κομματα ιδια με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...και ειναι το κρατος με τα περισσοτερα εκατομμυρια Εθνικιστες-Φασιστες-Δεξιους-Ακροδεξιους-Νεοναζι...οπως θες πες το ....στον κοσμο...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ απο τα καλα του κομμουνισμου...και των χρονων μετεπειτα..

Ο λαος τιμωρεί τα απόβλητα...Κοίτα καλά τον ηγέτη σου φασιστάκο!
Ψηφισες Μητσοτάκη ;πες αλήθειαΟυάου είχα ψηφίσει συριζα!
Ψηφισες Μητσοτάκη ;πες αλήθεια![]()
Τουλάχιστον έκανες και ένα καλό στη ζωή σου μια φοράΟυάου είχα ψηφίσει συριζα!
Καλά να πάθεις
O χρήσιμος βλάκας του Βαρδινογιάννη ...Έλληνας ψηφοφόρος του Κούλη
τιμιος ΕΛΛΗΝ,Μισθωτος,ΔεξιοςO χρήσιμος βλάκας του Βαρδινογιάννη ...Έλληνας ψηφοφόρος του Κούλη
Δεξιός τίμιος λαϊκός το καταλαβαίνω αλλά από πού κ ως που αυτά κολλάνε με τον Μητσοτάκη ;τιμιος ΕΛΛΗΝ,Μισθωτος,Δεξιος
Υπερχερωμενος που ελπιζει πως θα την βγαλει κοτσανι οπως κανει το κοματιμιος ΕΛΛΗΝ,Μισθωτος,Δεξιος
Βρήκαμε εσένα τον Αϊνστάιν που ξεθάβεις παλαιολιθικά νήματαΚαι τότε ψάχναμε αυτόν τον άλλο που θα μας σώσει....

Άντε σε κανένα γιατρό να σε κοιτάξει..Βρήκαμε εσένα τον Αϊνστάιν που ξεθάβεις παλαιολιθικά νήματα
Από προμότορας της Γλυκούλας ανέβηκα σε επίπεδο κι είμαι προωθητής νημάτων;
Όσο για τους "διαγωνισμούς" που αναφέρεις, ακόμα και πρώτος να βγω, ξέρεις θα με πάρει από κάτω η στεναχώρια και θα αναβάλλω τα city tours του 2026, θα σου στείλω κι εσένα χαιρετίσματα κάνε 2.5 μήνες υπομονή![]()