Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

zaros39

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
9
Πόντοι
0
Και γω θέλω να πάω αλλά διστάζω.Πολλα λεφτά για κάτι αγνωστο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρέπει να αξίζει αν και δεν έχω δοκιμασει
Αξίζει η κοπέλα. Ευγενική και υπομονετική. Παθητικά την είχα πάρει και καθαρή. η τρύπα της καθαρή. Και αν σου αρέσει να της τον παίζεις δεν έχει πρόβλημα. Σχετικά άνεση χρόνου.

Tarandos

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Like
136
Πόντοι
1

Ξέρουμε κάτι για εδώ;
Απο τις καλυτερες.150/1 ωρα.Πολυ καθαρη και ευγενικη.Περιοχη Mc donalds.
Δεν ξερω αν ειναι ακομα εδω.

zaros39

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
9
Πόντοι
0

Μήπως γνωρίζει κανείς για την τετα;

stathis13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Της είχα στείλει, ζητάει σώμα καθαρή φώτο, πουτσο προφανώς και ανάλογα αποφασίζει. Προτιμάει γυμνασμένους με πολύ καλά προσόντα.

Αν είναι ο άλλος χοντρός, ή μικρό εργαλείο ή δεν ξέρω και εγώ τι τρώει άκυρο.

Επισης θέλει καθαρά straight άνδρες, μάλλον εννοεί gay π γαμανε μόνο, όχι ενεργοπαθητικους αλλά καθαρά ενεργητικους
Καλησπέρα φίλε , έχετε βρεθεί δλδ ;

PETROSANAL RIM1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
1.114
Πόντοι
201

zaros39

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
9
Πόντοι
0
Έχει πάει κανείς;

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21

Πρώτη φορά στο Ηράκλειο την Κυριακή. Όσοι είστε παθητικοί κυρίως αλλά κ όσοι είστε βερς σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Μέγαρο καυλι, ωραίο σώμα, ωραία συμπεριφορά, πολύ καθαρή, θέλει καθαριότητα κ μόλις μπεις στον χώρο Της, δλδ ένα σωστό μπάνιο. Είναι ακριβή βέβαια, οι τιμές είναι στο λινκ αλλά από όσα έρχονται στην Κρήτη τελευταία, η συγκεκριμένη είναι κορυφή.

Προσωπικά θα την επισκεφτώ ξανά (την είχα επισκεφτεί στην Αθήνα πέρσι). Όσοι πάτε γράψτε κ εδώ καμία αξιολόγηση για να μείνει για μελλοντική χρήση

DimiMa

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
24
Πόντοι
0

Πρώτη φορά στο Ηράκλειο την Κυριακή. Όσοι είστε παθητικοί κυρίως αλλά κ όσοι είστε βερς σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Μέγαρο καυλι, ωραίο σώμα, ωραία συμπεριφορά, πολύ καθαρή, θέλει καθαριότητα κ μόλις μπεις στον χώρο Της, δλδ ένα σωστό μπάνιο. Είναι ακριβή βέβαια, οι τιμές είναι στο λινκ αλλά από όσα έρχονται στην Κρήτη τελευταία, η συγκεκριμένη είναι κορυφή.

Προσωπικά θα την επισκεφτώ ξανά (την είχα επισκεφτεί στην Αθήνα πέρσι). Όσοι πάτε γράψτε κ εδώ καμία αξιολόγηση για να μείνει για μελλοντική χρήση
Συναγωνιστή, θα πάω... όχι γιατί ενθουσιαστηκα με τις φώτογραφίες της αλλά για τα λόγια σου, και σου χω εμπιστοσυνη

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
Συναγωνιστή, θα πάω... όχι γιατί ενθουσιαστηκα με τις φώτογραφίες της αλλά για τα λόγια σου, και σου χω εμπιστοσυνη
Καλά να παρασεις, γράψε ρε φίλε κ την περιοχή π θα πάει, γιατί Αθήνα ήταν τότε ήταν στο παγκρατι κ ήμουν κοντά, τώρα Ηράκλειο αν είναι κέντρο κ επειδή δν μένω κέντρο, θα τα βρω σκούρα

emmmanosemm

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
74
Πόντοι
0
Την ξέρει κανεις??

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
Η παλιά miranda είναι, είχαν ακουστεί κάποτε πως ήταν Ρομα κ απειλούσε, αλλά αυτό από μια άλλη αγγελία.
Άλλοι πήγαν κ εγραψαν πως δεν ισχύει τπτ απολύτως απλά δεν άξιζε τα λεφτά της

zaros39

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
9
Πόντοι
0
Η παλιά miranda είναι, είχαν ακουστεί κάποτε πως ήταν Ρομα κ απειλούσε, αλλά αυτό από μια άλλη αγγελία.
Άλλοι πήγαν κ εγραψαν πως δεν ισχύει τπτ απολύτως απλά δεν άξιζε τα λεφτά της
Αυτή μπλοκάρει για πλάκα. Αν δεν της κάνεις κλικ σε βάζει σε φραγή. Σου λέει πάρε με σε ένα λεπτό και μετά μπλοκ. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της όμως τίποτα. Έχει κάποιος να προτείνει πως να έρθω σε επικοινωνία πρώτα ;

Tarandos

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Like
136
Πόντοι
1
Αυτή μπλοκάρει για πλάκα. Αν δεν της κάνεις κλικ σε βάζει σε φραγή. Σου λέει πάρε με σε ένα λεπτό και μετά μπλοκ. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της όμως τίποτα. Έχει κάποιος να προτείνει πως να έρθω σε επικοινωνία πρώτα ;
Δεν αξιζει φιλε..φωτο πολυ ποιραγμενες.και αρκετα ξεπετα.φτηνη ειναι βεβαια αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.εχω παει παλιοτερα

Gatoulis6969

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
198
Πόντοι
1
Δεν αξιζει φιλε..φωτο πολυ ποιραγμενες.και αρκετα ξεπετα.φτηνη ειναι βεβαια αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.εχω παει παλιοτερα
Και γω πήγα πριν κάποια χρόνια.Καλο κορμί χωρίς στήθος.Στα τρίβει λίγο με baby oil και πάμε στα γρήγορα λες και μας κυνηγάει κάποιος.Δε νομίζω να είναι τσιγγάνα.

zaros39

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
9
Πόντοι
0
Και γω πήγα πριν κάποια χρόνια.Καλο κορμί χωρίς στήθος.Στα τρίβει λίγο με baby oil και πάμε στα γρήγορα λες και μας κυνηγάει κάποιος.Δε νομίζω να είναι τσιγγάνα.
Πώς έρχομαι σε επαφή μαζί της; Έχει μπλοκάρει τον αριθμό. Αν είναι ένα 50αρι χαλάλι της. Είναι καθαρή τουλάχιστον;

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.438
Πόντοι
1.206
στειλτεις μειλ μουτρο!!!!!η ακομα καλητερα γραμμα μ τ ταχιδρομειο να μην φτασει ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom