Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

_Irishman_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
35
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιες για αυτην
Την είδα στο κέντρο προχθές. Εντυπωσιακή, ψηλή και πρέπει να έχει φοβερό πάτο. Αν την επισκέφθηκε κάνεις ας δώσει τα φώτα του! Είναι μαζί με την Camilla από ότι έχω καταλάβει

Τελευταία τροποποίηση:

Tarandos

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Like
136
Πόντοι
1
Την είδα στο κέντρο προχθές. Εντυπωσιακή, ψηλή και πρέπει να έχει φοβερό πάτο. Αν την επισκέφθηκε κάνεις ας δώσει τα φώτα του! Είναι μαζί με την Camilla από ότι έχω καταλάβει
Ναι μαζι με την Camila ειναι.
Την Camila την ειχα επισκεφθει ενα χρονο πριν που ειχε ξαναρθει.Ομορφη καλες υπηρεσιες πολυ καθαρη.Καλη και στου δυο ρολους

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
65
Πόντοι
0
Με αυτη την αντζυ??πηγε κανεις??λιγο extreme επιλογη βεβαια

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
377
Πόντοι
21
Ναι μαζι με την Camila ειναι.
Την Camila την ειχα επισκεφθει ενα χρονο πριν που ειχε ξαναρθει.Ομορφη καλες υπηρεσιες πολυ καθαρη.Καλη και στου δυο ρολους
Πήγα στην Καμίλα και ήταν λίγο απογοήτευση για μένα. Άρχισε να μου λέει ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες όλη μέρα στην καφετέρια κτλπ. Στον αγώνα παίχτηκε ένας γύρος γιατί στην ώρα λέει είναι ένα τελείωμα. Δεν έκατσα να ασχοληθώ άλλο και έφυγα απογοητευμένος από την συνάντηση.

• Like
Αντιδράσεις: DimiMa

ssakarakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
4
Πόντοι
0

Εχει παει καποιος να μας πει αν αξιζει τα 100€ ??

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.438
Πόντοι
1.206
διαβαζω και βλεπω καποιες επυλογες που εχουν καποιοι και αναρωτιεμε οταν παρακολουθητε τ φορουμ που εχουν αναφερθει καποιες απο αυτες και γυνονται κουβεντα αλλοτε για οκ φασεις και αλλοτε για ξεπετες δεν δυνει κανενας βαση !!!!!!!!!ποιος εισαι ρε φιλε που θα ξεκαυλωσει κ μ 200 κ 1000 .....καλη δυναμη και τ νου σας μονο μ χυμια πας μπροστα ολα τ αλλα ειναι καθαρα επαγκελματηκα

zaros39

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
9
Πόντοι
0
Όντως. Κ εμένα μου λέει πάρε με σε 5 λεπτά και με μπλόκαρε. Χαχαχ. Με ρώτησε μόνο πως με λένε που μένω και λέει πάρε με σε 5 κ το κλείνει. Και μετά μπλόκ

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
77
Πόντοι
1
Αυτή εδώ τι λέει τη βλέπω συχνά στο ηράκλειο λίγο περίεργες οι φωτογραφίες αλλά δεν έχει αναφερθεί πουθενά !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
377
Πόντοι
21
Αυτή εδώ τι λέει τη βλέπω συχνά στο ηράκλειο λίγο περίεργες οι φωτογραφίες αλλά δεν έχει αναφερθεί πουθενά !!

Δεν μου φαίνεται περίεργο να μην αναφέρεται.... Δείχνει χαλιά και όντως σαν δασκάλα τις εποχής μου..

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
236
Πόντοι
21
Δεν μου φαίνεται περίεργο να μην αναφέρεται.... Δείχνει χαλιά και όντως σαν δασκάλα τις εποχής μου..
Έκανα απόπειρα πριν περίπου 2 χρόνια. Είναι cross με έντονη τριχοφυΐα στην πλάτη που αντί για αποτρίχωση , ξυρίζεται. Τραυματική εμπειρία. Έφυγα τρέχοντας.

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
377
Πόντοι
21
Έκανα απόπειρα πριν περίπου 2 χρόνια. Είναι cross με έντονη τριχοφυΐα στην πλάτη που αντί για αποτρίχωση , ξυρίζεται. Τραυματική εμπειρία. Έφυγα τρέχοντας.
Εντός θα ήταν καταδρομική έξοδος χαχαχα

Εγγρ.
21 Δεκ 2025
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
280

Έχει δοκιμάσει κανείς

Gatoulis6969

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
198
Πόντοι
1
Μίλησα με αυτή την trans Olivia και θέλει 100 ευρώ για μισή ώρα!

Gatoulis6969

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
198
Πόντοι
1

Εχει παει καποιος να μας πει αν αξιζει τα 100€ ??
Και γω θέλω να πάω αλλά διστάζω.Πολλα λεφτά για κάτι αγνωστο

Έχει δοκιμάσει κανείς
Πρέπει να αξίζει αν και δεν έχω δοκιμασει

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
236
Πόντοι
21
Επίσκεψη εδώ Trans kafti melaxrini gia kaftes fantasiosis 6994267924 . Όμορφη με ωραίο βυζί και κορμί. Δεχτηκή σε αυτά που ήθελα, φιλική .Με ξένισε λίγο μια ελαφριά μυρωδιά τυρίλας μόλις βγήκε το στριγκάκι η οποία ξεχάστηκε σχετικά γρήγορα λόγω δικής μου καύλας και δεν επηρέασε αρνητικά. Μην με ρωτήσετε για το ενεργητικό της ,τις θέλω μόνο παθητικές. Στα 100 ευρώ το παράβολο.

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
Επίσκεψη εδώ Trans kafti melaxrini gia kaftes fantasiosis 6994267924 . Όμορφη με ωραίο βυζί και κορμί. Δεχτηκή σε αυτά που ήθελα, φιλική .Με ξένισε λίγο μια ελαφριά μυρωδιά τυρίλας μόλις βγήκε το στριγκάκι η οποία ξεχάστηκε σχετικά γρήγορα λόγω δικής μου καύλας και δεν επηρέασε αρνητικά. Μην με ρωτήσετε για το ενεργητικό της ,τις θέλω μόνο παθητικές. Στα 100 ευρώ το παράβολο.
Τυριλας; απλυσια δλδ μύριζε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom