Νέα

Διαχείριση συναισθημάτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα localuser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

localuser

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Πολλές ειναι για την ίδια δουλειά. Σε πόσο χρονικό ορίζοντα οι τρεις;
Η πρώτη ήταν πριν από 15 χρόνια. Χώρισε (δεν ήταν παντρεμένη, συγκατοικούσε), παντρεύτηκαμε, κάναμε παιδί, χωρίσαμε.

Η δεύτερη πριν από έξι μήνες.

Η τρίτη τώρα ξεκινάει το παιχνίδι (συγκατοίκηση και αυτή)

Η πρώτη σε άλλη δουλειά. Οι 2,3 σε διπλανά γραφεία

Για τους φίλους τώρα, ευτυχώς έχω 2 πολύ καλούς. Αλλά είναι σε διαφορετικές φάσεις και δεν μπορώ να βγω μαζί για ποτό κτλ

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
615
Πόντοι
81
Εντάξει,εσεις μεταξύ σας και μονο με το βλέμμα καταλαβαίνεστε
:cheesy:
Εγώ, επειδή μου αρέσει όσο το δυνατόν περισσότερο αρρενωπός άντρας, δε μπορώ να καταλάβω δυστυχώς. Τώρα, αν άλλοι καταλαβαίνουν, τι να πω..
Άσε που δε βγαίνω και έξω ως κρος για να βλεμματιάζω τον άλλον!

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
551
Πόντοι
21
Να αλλάξει ο τιτλος σε "Δεν βρισκω να γαμησω κ δεν την παλεύω ούτε με τον εαυτο μου".
Τι να πουν οι ανθρωποι με προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να δουλέψουν...
Η κότα εκανε το αυγό ή το αυγό την κότα ; και πως διορθώνεται ;
Μήπως να σε δει κανενας γιατρός να σου φτιάξει τα ορμονικά ; το κεφάλι σου το διορθώνεις δυστυχως μονος σου..

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Να αλλάξει ο τιτλος σε "Δεν βρισκω να γαμησω κ δεν την παλεύω ούτε με τον εαυτο μου".
Τι να πουν οι ανθρωποι με προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να δουλέψουν...
Η κότα εκανε το αυγό ή το αυγό την κότα ; και πως διορθώνεται ;
Μήπως να σε δει κανενας γιατρός να σου φτιάξει τα ορμονικά ; το κεφάλι σου το διορθώνεις δυστυχως μονος σου..

Θα συμφωνήσω...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.668
Πόντοι
10.656
τυπε βαρεθηκα να διαβασω ολα οσα εχεις γραψει αλλα θα σου δωσω την πανακεια που μπορει να δωσει λυση στα 99 απο τα 100 δακρυβρεχτα θρεντακια του μπου (εκτος απο την φαντα). παρε ενα κωλγκερλ που μιλαει καλα ελληνικα να σου κανει ψυχαναλυση ενω σου παιρνει πιπα :coffee:Εχουμε σπουδαγμενα κοριτσια εδω μεσα δεν ειμαστε κωλοχανειο. Και μην ξεχνας, ποτε δεν ηταν δικια σου, απλα ηταν η σειρα σου. Καποιος αλλος την εχει στα τεσσερα τωρα και της γαμαει με δυναμη την μούνα ενω της σφαλιαριζει τα κωλομερια. Αποδεξου το και συνεχισε τη ζωουλα σου, ενα ανωνυμο αγγουρι με αγχος εισαι και εσυ που στο τελος θα το φανε τα σκουλικια, ειτε βρεις γυναικα ειτε οχι. Επιτρεπεται να μελαγχολησεις σημερα, επιβαλεται να πας στις πουτανες αυριο. Καλη τυχη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.734
Πόντοι
5.006
Θέλω βοήθεια από τους πιο έμπειρους αναφορικά με τη διαχείριση των συναισθημάτων πάνω στα ερωτικά.

Στο κομμάτι των σχέσεων είμαι πολύ αρχάριος παρά την ηλικία μου. Είχα δύο σχέσεις. Την πρώτη (ήταν συνάδελφος - δεσμευμένη τότε) την παντρεύτηκα και χωρίσαμε μετά από 15 χρόνια σχέσης. Η δεύτερη είναι παντρεμένη και είχαμε μια περιπέτεια το τελευταίο εξάμηνο. Μου είπε να το τελειώσουμε (είπε τους λόγους που έπρεπε να πει - άσχετα αν τους πιστεύω ή όχι). Επίσης είναι συνάδελφος.

Το κακό είναι ότι αν μου αρέσει κάποια, πέφτω με τα μούτρα. Ερωτεύομαι πολύ. Παρότι σκέφτομαι ότι είναι παντρεμένη και δεν θα χωρίσει δεν ήθελα να το τελειώσω. Επίσης με πιάνει και κακός εγωισμός. Σκέφτομαι ότι έχασα πράγματα στο σεξ μαζί της που θα τα χαρεί ο επόμενος. Συν ότι είναι συνάδελφος και περνάμε αρκετές ώρες στον ίδιο χώρο.

Επειδή δεν έχω μεγάλες παρέες, ούτε κύκλο για να βγω, κάθομαι σπίτι και έρχονται μαύρες σκέψεις. Ότι δεν θα ξαναβρώ κοπέλα, ή ότι θα ξαναγαμησω στην καλύτερη σε 5 - 10 χρόνια και ότι η άλλη μπορεί να πηδιέται ασύστολα και εγώ όχι...

Δεν με θεωρώ άσχημο ή ανόητο ή ξερω γω να έχω κάποιο θέμα. Αλλά δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση.

Θέλω να ρωτήσω εσάς, πώς διαχειρίζεστε αυτές τις καταστάσεις; Οι σκέψεις με τρώνε συνέχεια.

Πάω γυμναστήριο, τρέχω, αθλούμαι αλλά έρχεται το βράδυ κάθομαι μόνος και είναι το χειρότερο.

Και επειδή δεν μαθαίνω από τα λάθη μου, έχει έρθει καινούρια συνάδελφος (δεσμευμένη) με την οποία έχει αρχίσει ένα παιχνίδι (νομίζω δίνει και αυτή ένα πάτημα). Πιστεύω επειδή δεν ξέρω πού αλλού να γνωρίσω κόσμο, κάνω το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.

Τέλος αν θέλει κανείς να κοροϊδέψει, ελεύθερα να μπας και μου φτιάξει η διάθεση

για αρχη, αλλαξε δουλεια τυπε...
εχεις βαλθεί να τους γαμησεις ολους εκει μεσα...
:confused::confused::confused:

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
Θέλω βοήθεια από τους πιο έμπειρους αναφορικά με τη διαχείριση των συναισθημάτων πάνω στα ερωτικά.

Στο κομμάτι των σχέσεων είμαι πολύ αρχάριος παρά την ηλικία μου. Είχα δύο σχέσεις. Την πρώτη (ήταν συνάδελφος - δεσμευμένη τότε) την παντρεύτηκα και χωρίσαμε μετά από 15 χρόνια σχέσης. Η δεύτερη είναι παντρεμένη και είχαμε μια περιπέτεια το τελευταίο εξάμηνο. Μου είπε να το τελειώσουμε (είπε τους λόγους που έπρεπε να πει - άσχετα αν τους πιστεύω ή όχι). Επίσης είναι συνάδελφος.

Το κακό είναι ότι αν μου αρέσει κάποια, πέφτω με τα μούτρα. Ερωτεύομαι πολύ. Παρότι σκέφτομαι ότι είναι παντρεμένη και δεν θα χωρίσει δεν ήθελα να το τελειώσω. Επίσης με πιάνει και κακός εγωισμός. Σκέφτομαι ότι έχασα πράγματα στο σεξ μαζί της που θα τα χαρεί ο επόμενος. Συν ότι είναι συνάδελφος και περνάμε αρκετές ώρες στον ίδιο χώρο.

Επειδή δεν έχω μεγάλες παρέες, ούτε κύκλο για να βγω, κάθομαι σπίτι και έρχονται μαύρες σκέψεις. Ότι δεν θα ξαναβρώ κοπέλα, ή ότι θα ξαναγαμησω στην καλύτερη σε 5 - 10 χρόνια και ότι η άλλη μπορεί να πηδιέται ασύστολα και εγώ όχι...

Δεν με θεωρώ άσχημο ή ανόητο ή ξερω γω να έχω κάποιο θέμα. Αλλά δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση.

Θέλω να ρωτήσω εσάς, πώς διαχειρίζεστε αυτές τις καταστάσεις; Οι σκέψεις με τρώνε συνέχεια.

Πάω γυμναστήριο, τρέχω, αθλούμαι αλλά έρχεται το βράδυ κάθομαι μόνος και είναι το χειρότερο.

Και επειδή δεν μαθαίνω από τα λάθη μου, έχει έρθει καινούρια συνάδελφος (δεσμευμένη) με την οποία έχει αρχίσει ένα παιχνίδι (νομίζω δίνει και αυτή ένα πάτημα). Πιστεύω επειδή δεν ξέρω πού αλλού να γνωρίσω κόσμο, κάνω το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.

ZOLOFT. 25mg κάθε μέρα πρωϊ για 1 εβδομάδα. Σιγά σιγά φτάνεις στα 50mg κάθε πρωϊ.
Η λίμπιντο εξαφανίζεται, οι μαύρες σκέψεις φεύγουν.

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.171
Πόντοι
5.956
Η πρώτη ήταν πριν από 15 χρόνια. Χώρισε (δεν ήταν παντρεμένη, συγκατοικούσε), παντρεύτηκαμε, κάναμε παιδί, χωρίσαμε.

Η δεύτερη πριν από έξι μήνες.

Η τρίτη τώρα ξεκινάει το παιχνίδι (συγκατοίκηση και αυτή)

Η πρώτη σε άλλη δουλειά. Οι 2,3 σε διπλανά γραφεία

Για τους φίλους τώρα, ευτυχώς έχω 2 πολύ καλούς. Αλλά είναι σε διαφορετικές φάσεις και δεν μπορώ να βγω μαζί για ποτό κτλ
Άρα δυο παντρεμενες από δουλειά μεσα σε ένα 6μηνο. Δεν το λες και καθόλου άσχημο τύπε, τι παραπονιεσαι; Πόσο καλύτερα να πας στην ηλικία σου εκτός πληρωμένου;

OP
OP
L

localuser

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Άρα δυο παντρεμενες από δουλειά μεσα σε ένα 6μηνο. Δεν το λες και καθόλου άσχημο τύπε, τι παραπονιεσαι; Πόσο καλύτερα να πας στην ηλικία σου εκτός πληρωμένου;
Την δεύτερη δεν την πήδηξα (ακόμα έστω).
Αλλά με την τωρινή παντρεμένη έχω δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. Έκανε και φανταστικό σεξ (για μένα) και δεν λέει να φύγει το μυαλό μου.

Σήμερα έμαθα έρχεται και μία για πρακτική τον Απρίλιο :sunglasses:

SilverLining

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
1.735
Πόντοι
201
Μακάρι να γαμουσα όλες τις παντρεμένες. Δύο έκατσαν. Και παίζω με τρίτη..
Καταρχήν να μας πεις πού δουλεύεις και πώς έχει τόσες γυναίκες που παίζουν εκεί μέσα. Αν είναι κι άλλες είναι σίγουρο πως πολλοί εδώ μέσα θα προθυμοποιηθούν να βοηθήσουν.:P
Στα σοβαρά τώρα, κόψε τα πολλά-πολλά στη δουλειά, γιατί κάποια στιγμή θα τη γαμήσεις και αυτή. Από εκεί και πέρα, βρες τα με την πάρτη σου, απόλαυσε τη μοναξιά σου και μην ψάχνεις παυσίπονα σε μουνιά, ούτε βέβαια και να γίνεσαι εσύ το φάρμακο για ό,τι τους λείπει στη σχέση τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το μουνί δεν έχει μπέσα, γι' αυτό και όταν κάποιος είναι μπινές τον αποκαλούμε έτσι....

OmgzFlyingChocolate

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Like
40
Πόντοι
0
@localuser Το ξέρω ότι φαίνεται οξύμωρο, αλλά γυναίκα βρίσκεις ευκολότερα όταν δεν προσπαθείς και όταν δεν χρειάζεται να βρεις. Η απελπισία και η μπακουριά γίνονται άμεσα αντιληπτά απ' τις γυναίκες και τα αποφεύγουν. Με άλλα λόγια, νομίζω μία γυναίκα προσελκύεται ευκολότερα όταν δεν είναι το επίκεντρο της ζωής σου. Αν εσύ έχεις την δουλειά σου, τους φίλους σου, το σπίτι σου, τα χόμπυ σου και γενικότερα την ΖΩΗ σου, μία γυναίκα θα θελήσει να γίνει μέρος αυτού. Πρέπει να απορέεις μία αύρα σταρχιδισμού, δηλαδή να μην είναι η γυναίκα η προτεραιότητα σου.
Τέλος πάντων, μπορεί να λέω μαλακίες γιατί κι' εγώ μπακούρι είμαι, απλώς λίγο νεότερο. Πάντως να ξέρεις ότι απ' την στιγμή που δεν έχεις φίλους και κοινωνικό κύκλο, νομίζω αυτό είναι το σοβαρότερο ζήτημα σου... Ας τα βρούμε με τον εαυτό μας ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι, και τα υπόλοιπα έρχονται. Παραπιπτόντως, άσε το γυμναστήριο και ξεκίνα πιλάτες. Θα με θυμηθείς...

Εύχομαι να ευτυχήσεις, φίλε συν-μπακούρι :P

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.668
Πόντοι
10.656
Παραπιπτόντως, άσε το γυμναστήριο και ξεκίνα πιλάτες.
1769192132539.png

:coffee:

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
220
Πόντοι
1
Μπουρδελιαρηδες,μερακληδες και πάσης φύσεως ψυχες σας καλησπερίζω !
Δεν θέλω να μακρηγορήσω διότι τρώμε χρόνο και ποιότητα ζωής !
Με λίγα λόγια μπορεις να εξομολογηθεις και να λαβεις την θεία κοινωνία.
εάν δεν στρώσεις μετά θέλεις ψυχανάλυση απο πολύ καλό ψυχολόγο.
η ψυχανάλυση είναι σαν το βάψιμο στο σπίτι ή θα το κάνεις σωστά ή θα αρχισεις τις τσιγκουνιες και θα το ξανά βάψεις.
Και όσο αφορά τις συνήθειες να ξέρεις μπαίνουν με το τσουβάλι και αποβάλλονται από μια τρύπούλα που χωράει ένα βελόνι. ( μεταφορικά το λέω ).
Keep walking !

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.979
Πόντοι
456

Φίλε έπεσες στο μάστερ
Αυτό έχει με την μη ομαλή εφηβική σεξουαλικη ζωή πιθανόν
Και μάλλον έχεις βιώσει πολλές απορρίψεις στην ζωή σου και έχουν χαλάσει τον υπαρξιακό μηχανισμό σου από χρόνια πριν .
Τώρα στην ουσία πρώτη θεραπεία παντρεύεσαι κάνεις παιδιά εάν δεν έχεις και ολοκληρώνεις τον κύκλο σου σαν άνθρωπο . Αν δεν θες ελληνίδα παρε μια ξένη καλύτερα θα περάσεις .
Β λύση αντικαταθλιπτικά θα σε ανακουφίσουν cipralex 10 mg
Και είναι σαν να μην το παίρνεις .
Γ λύση όχι ψυχανάλυση και λεφτά θα πετάς και δουλειά δεν θα κάνεις γαμα κανένα βίζιτακι καλύτερα . Και
Δ: έχεις Λέφτα ? Αμα έχεις λεφτά στα αρχιδια σου τους γαμας ολους .

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246

Και ποιος σου είπε ότι με όποια τα φτιάξεις θα την ερωτευτείς; Με την τελευταία τα είχατε μόλις 6 μήνες, ήσουν ερωτευμένος; Μήπως εσύ λες στον εαυτό σου ότι είσαι ερωτευμένος;

Μας λες ότι παίζεις με συνάδελφος. Εσύ νιώθεις ότι σε πνίγουν τα συναισθήματα; Έτσι νιώθεις ή έτσι θα ήθελες να νιώθεις; Πού είναι το κακό να κάνεις μία σχέση χωρίς πολύ συναίσθημα; Αν και το άλλο μέλος συμφωνεί δεν υπάρχει πρόβλημα.

¨Οσο για το ότι σκέφτεσαι συνεχώς τι κάνει η άλλη στο κρεβάτι της, αυτό δείχνει ότι δεν την έχεις ξεπεράσει. Χρειάζεσαι μάλλον το χρόνο σου ή μία καινούρια σοβαρή γνωριμία. Έχεις δοκιμάσει dating apps; Να πιάσεις κανένα χόμπι μήπως γνωρίσεις κάποια με κοινά ενδιαφέροντα;

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246
Αλλά με την τωρινή παντρεμένη έχω δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. Έκανε και φανταστικό σεξ (για μένα) και δεν λέει να φύγει το μυαλό μου.

Τρολάρεις ,δε χρειάζεται άλλη απόδειξη.
Ίσως το μοναδικό αληθινό γεγονός να είναι ότι δεν έχεις φίλους.

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.171
Πόντοι
5.956

Εδώ το έκαψες τύπε. Στο καλό με τη φάμπρικα "συναδέλφισσες" και να ανοίγεις νήμα Κυριακή, άλλη φορά. Μπαίνει πολύ περισσότερος κόσμος για δούλεμα.

OP
OP
L

localuser

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Παιδιά δεν τρολαρω. Οντως θα έρθει μία για πρακτική, το ανέφερα για αστείο.

Κακό δεν είναι η σχέση χωρίς συναίσθημα, είναι ότι δεν το καταφέρνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom