Νέα

Μοτοσικλέτα, μιλάμε για... την άλλη μας γκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Ετικέτες
    μοτοσικλέτα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
81.632
Πόντοι
23.656
Είχε σοβαρές συνέπειες; Εννοώ σε τραυματισμούς, νοσηλεία και βραχεία ή (ελπίζω πως όχι) μακρόχρονη αναπηρία; Προσωπικά είχα ένα σχετικά σοβαρό τροχαίο πριν από δεκαπέντε χρόνια παρόμοιο με το δικό σου, που την έβγαλα σχετικά φτηνά με ελαφρύ κάταγμα στον ταρσό επειδή ήμουνα πλήρως εξοπλισμένος.
...οχι ψιλοπραγματα, 2 πλευρα σπασμενα, κανα δυο με ρωγμες και κατι κακωσεις εδω κ εκει! Για καλη μου τυχη, ενω ηταν αρχες καλοκαιριου, εκεινη την ημερα εβγαλε βροχη κ ψυχρα και φορεσα το fullface κρανος, μπουφαν με κοκκαλα και μποτες. Αυτα με σωσανε απο τα χειροτερα!

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.667
Πόντοι
10.131
Τυποι εσεις που οδηγείται μηχανή πολυ προσοχή αυτες τις μερες, την προηγουμενη εβδομάδα εγιναν 2-3 θανατηφόρα με μηχανη.

Την Πεμπτη το πρωί φιλος μου ειχε σοβαρο τροχαίο με την μηχανή του στην παραλιακη κοντα στον Φλοισβο. Επεσε πισω απο προπορευόμενο οχημα που αναγκαστηκε να φρεναρει αποτομα οταν απο το μπροστινο φορτηγακι εφυγαν κατι πακετα στο δρομο. Ο φιλος μου καρφωθηκε πισω απο το αυτοκινητο και εφυγε απο πανω. Την γλίτωσε μονο με κατάγματα στα ποδια, απο την μεση και πάνω δεν έπαθε τίποτα μιας και φόραγε κράνος, αερόσακο και μπουφάν μηχανής.

Πριν απο καμια ωρα τροχαίο με μηχανή Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως στην Ν. Σμυρνη, ο οδηγός δεν πρέπει να εχει παθει κατι πολυ σοβαρο γιατι τον ειδα και κουνιόταν.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.189
Πόντοι
5.946
Τυποι εσεις που οδηγείται μηχανή πολυ προσοχή αυτες τις μερες, την προηγουμενη εβδομάδα εγιναν 2-3 θανατηφόρα με μηχανη.

Την Πεμπτη το πρωί φιλος μου ειχε σοβαρο τροχαίο με την μηχανή του στην παραλιακη κοντα στον Φλοισβο. Επεσε πισω απο προπορευόμενο οχημα που αναγκαστηκε να φρεναρει αποτομα οταν απο το μπροστινο φορτηγακι εφυγαν κατι πακετα στο δρομο. Ο φιλος μου καρφωθηκε πισω απο το αυτοκινητο και εφυγε απο πανω. Την γλίτωσε μονο με κατάγματα στα ποδια, απο την μεση και πάνω δεν έπαθε τίποτα μιας και φόραγε κράνος, αερόσακο και μπουφάν μηχανής.

Πριν απο καμια ωρα τροχαίο με μηχανή Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως στην Ν. Σμυρνη, ο οδηγός δεν πρέπει να εχει παθει κατι πολυ σοβαρο γιατι τον ειδα και κουνιόταν.
Φίλε μου η μηχανή όσο και να προσεξεις ειναι και λαχείο...

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Για σένα που είσαι αμπαλος
Υπάρχουν σεμινάρια οδικής ασφάλειας για μοτοσικλέτιστες αλλά εσύ είσαι κοντος δεν φτάνεις
Εγώ έχω κάνει και ξέρω πολλά περί οδικής ασφάλειας

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.189
Πόντοι
5.946
Για σένα που είσαι αμπαλος
Υπάρχουν σεμινάρια οδικής ασφάλειας για μοτοσικλέτιστες αλλά εσύ είσαι κοντος δεν φτάνεις
Εγώ έχω κάνει και ξέρω πολλά περί οδικής ασφάλειας
Καλά εσύ είσαι και ζαβό, τι να λέμε τώρα...
Πιθανότατα δε, χωρίς καν διπλωμα

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.762
Πόντοι
12.586
ισχύει αλλά με συνετή οδήγηση μπορείς να προβλέψεις πολλούς κινδύνους, επειδή οδηγώ και αυτοκίνητο βλέπω ότι με το δίκυκλο μυρίζεσαι πιο εύκολα τη βρωμοδουλειά. Δεν μπορείς βέβαια να αποφύγεις το 100% των κινδύνων, αν ο άλλος κάνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.089
Πόντοι
28.246
Ωραία για πες μου τρικ ασφαλούς οδήγησης με μοτοσικλέτα
Περιμένω αλλιώς θα σου κάνω ερωτησεις
Ζαν την μοτοσυκλέτα με βοηθητικές την καβαλάς όπως κάναμε μικροί ποδήλατο;

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.189
Πόντοι
5.946

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
81.632
Πόντοι
23.656
.....ωωωωω ρε πουστη μου :headbang:

• Χαχα

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.770
Πόντοι
1.056
  • Χαχα

j 1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
1.278
Πόντοι
206
Εάν και έχω οδηγήσει μόνο παπί για λίγο, ο καινούργιος μου έρωτας, έχω τα χρήματα αλλά δυστυχώς όχι και την εμπειρία να οδηγήσω αυτό το θηρίο που έχει βγει από τις πίστες.....
.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.472
Πόντοι
19.321
Ο Θανάσης Χούντρας, κορυφαίος Έλληνας εκπαιδευτής μοτοσυκλέτας και ιδρυτής του Riding School, συνεργάστηκε στενά με τον θρυλικό Αμερικανό εκπαιδευτή οδήγησης, Keith Code, ο οποίος θεωρείται πρωτοπόρος στην τεχνική ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας (Cornering Techniques) και έχει επηρεάσει βαθιά τις μεθόδους εκπαίδευσης του Χούντρα.
Όσοι δεν έχουν δει το TWIST OF THE WRIST καλό είναι να το δούνε.

Τελευταία τροποποίηση:

Leon k

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
326
Πόντοι
21
Πρόκειται με το νέο έτος να πάρω το τενερε καινούργιο (simple edition) , το έχει κάνας συμπολεμιστης να με φωτίσει για κάποια after market πραγματάκια? (για να ξέρω ποια γνήσια θα αποφύγω)

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.528
Πόντοι
3.836
Εγώ το καλοκαίρι βρήκα την αγάπη μου…1954 μοδελο και κυκλοφορώ καθημερινά με την 1986…

Αισίως έφτασα τα 29 χρόνια οδήγησης και έχω να πω ένα….

Σιγά ….σιγα….σιγα…..όσο πιο σιγά τόσο πιο σίγουρα ,προφανώς μιλάω για υπερβολικά σιγά και για μέσα πόλη …τα 50χλμ να μην τα περνάς ποτέ και ο κανόνας να είναι τα 35-40

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom