Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
279
Πόντοι
21
1755601506435.jpeg
Στείλε μου πληροφορίες σε pm

petrosthess69

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2018
Like
400
Πόντοι
20
Φίλε στο σάιτ είμαι καινούργιος δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.

Όσο για την φωτογραφία δεν γνωρίζω αν έχει ανεβαστεί κάπου αλλού από την συγκεκριμένη.

Ούτε γκομενα μου ήταν ούτε και κοπέλα μου. Το να κατηγορείς ένα καινούργιο μέλος ότι ανεβάζει ψεύτικη φωτογραφία και ότι είναι κλώνος είναι κάπως.

Παραθέτω άλλες δύο φωτογραφίες που μου είχε στείλει. Αν έχουν ανεβαστεί και κάπου αλλού περιμένω να το ψάξεις μιας και είσαι καλός σε αυτά.

Συνημμένα

• 2025-12-12_211747.jpg
    2025-12-12_211747.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 2025-12-12_211837.jpg
    2025-12-12_211837.jpg
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 35

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.468
Πόντοι
5.956

Όσο για την φωτογραφία δεν γνωρίζω αν έχει ανεβαστεί κάπου αλλού από την συγκεκριμένη.

Ούτε γκομενα μου ήταν ούτε και κοπέλα μου. Το να κατηγορείς ένα καινούργιο μέλος ότι ανεβάζει ψεύτικη φωτογραφία και ότι είναι κλώνος είναι κάπως.

Παραθέτω άλλες δύο φωτογραφίες που μου είχε στείλει. Αν έχουν ανεβαστεί και κάπου αλλού περιμένω να το ψάξεις μιας και είσαι καλός σε αυτά.

Αυτό, που σε ξεμπροστιάζει το μισό forum και επανέρχεσαι, να το κοιτάξεις με κανάν ειδικό ψυχικής υγείας.

Εν τω μεταξύ, ο τίτλος του νήματος είναι "Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας". Να ξανακάτσεις στο θρανίο της πρώτης δημοτικού, μπας και μάθεις ελληνικά.

Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441

Αν νομίζεις ότι θα βρεις άτομο εδώ μέσα που ανταλλάσσει φωτογραφίες προσωπικές με ψεύτικες κάνεις μεγάλο λάθος. Κάτι τέτοιοι τύποι σαν και του λόγου σου τα έχουν διαλύσει όλα σε τέτοιου είδους site. Αν μαζεύεις χαρτάκια από το bou για να τα βάλεις σε ομαδικές στο telegram μ αυτό τον τρόπο έχεις χάσει.Φιλακια.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.480
Πόντοι
456

Σταμάτα βρε βλάκα.
Καρφώθηκες , κλεισ το

Kwstas545

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Κριτικές
11
Like
1.388
Πόντοι
371

παιδια χαλαρωστε λιγο. το παιδι ειτε θα ειναι 12 ειτε 30+++ και θα βλεπει γυμνη γυναικα μονο απο brazzers. δειξτε λιγη κατανοηση

p.tsontos

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
28
Πόντοι
0
Παιδιά, μπορεί να σας κούρασα αλλά το κανάλι στο Telegram που έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το site χωρίς άδεια.

Link: Greek mudes 0.2

Admin: datto

Το αναφέρω για να το έχετε υπόψη σας και για όποιον θέλει να το κάνει report. Έχω ήδη στείλει κάποια μηνύματα στο Telegram, ο τύπος έχει πάρα πολλές ομαδικές
Screenshot δεν μπορούν να γίνουν.
Έπεσε το συγκεκριμένο κανάλι και ήταν δυνατό λίγο που προλάβω να δω.ειχε και πολλές φωτογραφίες από of. Συμφωνώ όμως πως ήταν μαλακία που έπαιρναν από εδώ φωτογραφίες. Αν έχεις άλλο έτσι δυνατό κανάλι στείλε σε παρακαλώ

Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
Έπεσε το συγκεκριμένο κανάλι και ήταν δυνατό λίγο που προλάβω να δω.ειχε και πολλές φωτογραφίες από of. Συμφωνώ όμως πως ήταν μαλακία που έπαιρναν από εδώ φωτογραφίες. Αν έχεις άλλο έτσι δυνατό κανάλι στείλε σε παρακαλώ
Δεν προωθώ ούτε μοιράζω τέτοια κανάλια. Το post έγινε καθαρά ενημερωτικά γιατί υπήρχε αναδημοσίευση υλικού χωρίς συναίνεση. Από εκεί και πέρα, ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom