Στείλε μου πληροφορίες σε pm
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 8M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
petrosthess69
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2018
- Like
- 400
- Πόντοι
- 20
Φίλε στο σάιτ είμαι καινούργιος δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.
Όσο για την φωτογραφία δεν γνωρίζω αν έχει ανεβαστεί κάπου αλλού από την συγκεκριμένη.
Ούτε γκομενα μου ήταν ούτε και κοπέλα μου. Το να κατηγορείς ένα καινούργιο μέλος ότι ανεβάζει ψεύτικη φωτογραφία και ότι είναι κλώνος είναι κάπως.
Παραθέτω άλλες δύο φωτογραφίες που μου είχε στείλει. Αν έχουν ανεβαστεί και κάπου αλλού περιμένω να το ψάξεις μιας και είσαι καλός σε αυτά.
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 253753
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 440
αυτο ειναι δωρο του αη βασιλη?χα χα!!τρελη κορμαρα!!Κατι και απο μας
Άγγελος angel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 70.813
- Πόντοι
- 11.956
captain 69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 21.468
- Πόντοι
- 5.956
Φίλε στο σάιτ είμαι καινούργιος δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.
Όσο για την φωτογραφία δεν γνωρίζω αν έχει ανεβαστεί κάπου αλλού από την συγκεκριμένη.
Ούτε γκομενα μου ήταν ούτε και κοπέλα μου. Το να κατηγορείς ένα καινούργιο μέλος ότι ανεβάζει ψεύτικη φωτογραφία και ότι είναι κλώνος είναι κάπως.
Παραθέτω άλλες δύο φωτογραφίες που μου είχε στείλει. Αν έχουν ανεβαστεί και κάπου αλλού περιμένω να το ψάξεις μιας και είσαι καλός σε αυτά.
Αυτό, που σε ξεμπροστιάζει το μισό forum και επανέρχεσαι, να το κοιτάξεις με κανάν ειδικό ψυχικής υγείας.
Εν τω μεταξύ, ο τίτλος του νήματος είναι "Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας". Να ξανακάτσεις στο θρανίο της πρώτης δημοτικού, μπας και μάθεις ελληνικά.
Διαγραμμένο μέλος 263876
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2025
- Like
- 469
- Πόντοι
- 20
Διαγραμμένο μέλος 260990
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2025
- Like
- 2.625
- Πόντοι
- 441
Αν νομίζεις ότι θα βρεις άτομο εδώ μέσα που ανταλλάσσει φωτογραφίες προσωπικές με ψεύτικες κάνεις μεγάλο λάθος. Κάτι τέτοιοι τύποι σαν και του λόγου σου τα έχουν διαλύσει όλα σε τέτοιου είδους site. Αν μαζεύεις χαρτάκια από το bou για να τα βάλεις σε ομαδικές στο telegram μ αυτό τον τρόπο έχεις χάσει.Φιλακια.Φίλε στο σάιτ είμαι καινούργιος δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.
Σταμάτα βρε βλάκα.Φίλε στο σάιτ είμαι καινούργιος δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.
Καρφώθηκες , κλεισ το
παιδια χαλαρωστε λιγο. το παιδι ειτε θα ειναι 12 ειτε 30+++ και θα βλεπει γυμνη γυναικα μονο απο brazzers. δειξτε λιγη κατανοησηΦίλε στο σάιτ είμαι καινούργιος δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.
kostas4444-4
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ΕγώΓεια σας παληκάρια.καποιος αν θέλει να χύσει νμε την γυναίκα μου ας μου στείλει προσωπικό μνμ
Έπεσε το συγκεκριμένο κανάλι και ήταν δυνατό λίγο που προλάβω να δω.ειχε και πολλές φωτογραφίες από of. Συμφωνώ όμως πως ήταν μαλακία που έπαιρναν από εδώ φωτογραφίες. Αν έχεις άλλο έτσι δυνατό κανάλι στείλε σε παρακαλώΠαιδιά, μπορεί να σας κούρασα αλλά το κανάλι στο Telegram που έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το site χωρίς άδεια.
Link: Greek mudes 0.2
Admin: datto
Το αναφέρω για να το έχετε υπόψη σας και για όποιον θέλει να το κάνει report. Έχω ήδη στείλει κάποια μηνύματα στο Telegram, ο τύπος έχει πάρα πολλές ομαδικές
Screenshot δεν μπορούν να γίνουν.
georgebull
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2018
- Like
- 1.008
- Πόντοι
- 201
Απίστευτη κωλαρα
TonyDOP
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2018
- Like
- 3.769
- Πόντοι
- 441
Πρωτα χωνεις μουρη και γλυφεις τρυπες και μετα ξεμουνιαζεις οσο δερνεις αυτη τη πατουρα
Διαγραμμένο μέλος 260990
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2025
- Like
- 2.625
- Πόντοι
- 441
Δεν προωθώ ούτε μοιράζω τέτοια κανάλια. Το post έγινε καθαρά ενημερωτικά γιατί υπήρχε αναδημοσίευση υλικού χωρίς συναίνεση. Από εκεί και πέρα, ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του.Έπεσε το συγκεκριμένο κανάλι και ήταν δυνατό λίγο που προλάβω να δω.ειχε και πολλές φωτογραφίες από of. Συμφωνώ όμως πως ήταν μαλακία που έπαιρναν από εδώ φωτογραφίες. Αν έχεις άλλο έτσι δυνατό κανάλι στείλε σε παρακαλώ
Διαγραμμένο μέλος 250326
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2024
- Like
- 1.289
- Πόντοι
- 206
Απίστευτα καυτή! Για πρωινό κουζινάτο γαμήσι. Ντού!
Το μουναρος είναι αυτός;;;;Κατι και απο μας
trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 33.873
- Πόντοι
- 9.095
Διαγραμμένο μέλος 263876
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2025
- Like
- 469
- Πόντοι
- 20
Τι πατάρος είναι αυτός.... πολλά μπράβο!Η γυναικάρα μου μόλις 30..
Με δύο παιδιά!!
![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 1M
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 772K
- Απαντήσεις