arkoudeass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Like
- 5.068
- Πόντοι
- 441
Γαμηθηκε στη δουλειά σήμερα μάλλονΜου την έστειλε σήμερα από την δουλειά της...
![]()
Γαμηθηκε στη δουλειά σήμερα μάλλονΜου την έστειλε σήμερα από την δουλειά της...
![]()
Πως σας φάνηκε η κωλαρα της γυναίκας μου?
Του κώλου δουλειά κάνει...Μου την έστειλε σήμερα από την δουλειά της...
![]()
φιλε μας πεσαν τα σαγονια παλιΜετα απο γαμησι ηθελε φωτογραφιες.....
Είναι και κοντοπούτανο;! Αμα είναι τότε τοπ!Μου την έστειλε σήμερα από την δουλειά της...
![]()
για γλυψιμο με τις ωρες...!!!...
Δεν πιστεύω να είστε τίποτα φυσιολογικοί και η γυναίκα σας να δίνει κώλο σε αγνώστους?
Υπέροχη, φίλε. Δεν υπάρχουν λόγια.Πως σας φάνηκε η κωλαρα της γυναίκας μου?
Το ρήμαζα!![]()
Το σκιζατε το καριολάκι μου;

ω ναι!Μπαίνατε;;;
![]()
Πόσο καύλα!Πήραν υλικό για το σπίτι τα παλικάρια...
Τρελο μωρο, ειμαστε παντρεμενο ζευγαρι αν σας ενδιαφερει μιλαμε.Η γυναικαρα μου!!!![]()
Γυναικαροςχειμώνα καλοκαίρι γυμνή κοιμάται
Φίλε @Conqueror_Greg , βλέπω ότι ανεβάζεις φωτογραφίες άλλων χρηστών και δίνεις απαντήσεις. Αυτό μπορεί να φανεί σαν συλλογή και αποθήκευση εικόνων χωρίς άδεια, κάτι που δεν είναι σωστό.Φανταστικό το «χαμόγελο» της κυρίας σας αγαπητέ μου @Βαγγος123 …..
![]()
σε βαθμό που σου ‘ρχεται να δώσεις ένα ρουφηχτό φιλί στα υπέροχα κωλομέρια τούτης της απίθανης κωλάρας….
Μπράβο στην κυρία και αναμένουμε ανυπόμονοι την (κωλο)συνέχεια…
Προφανώς το εννοείς σαν πνευματική ιδιοκτησία; Γιατί κατ’ αυτήν την έννοια ουδεποτε οικειοποιήθηκα τις φωτο ως δικές μου και πάντα υπάρχει απάντηση με σαφή και ξεκάθαρη αναφορά στον «κάτοχο-δημιουργό»! Καταλαβαίνεις τι εννοώ νομίζω…Φίλε @Conqueror_Greg , βλέπω ότι ανεβάζεις φωτογραφίες άλλων χρηστών και δίνεις απαντήσεις. Αυτό μπορεί να φανεί σαν συλλογή και αποθήκευση εικόνων χωρίς άδεια, κάτι που δεν είναι σωστό.![]()
Σε παρακαλώ, πριν ανέβει ξένη φωτογραφία ή σχολιαστεί περιεχόμενο άλλου χρήστη, χρειάζεται πρώτα η συγκατάθεσή του. Είναι θέμα σεβασμού και ασφάλειας.
Έτσι όπως παίρνεις τις φωτό αποθηκεύονται και ως αυτοκόλλητα στο (iPhone). Που ξέρεις τι μπορεί να συναντήσει κάποιος. Φιλικά στα λέω.
Φίλε, δεν σε κατηγόρησα ποτέ ότι οικειοποιήθηκες τις φωτογραφίες ή ότι υπάρχει δόλος. Το θέμα που έθεσα αφορά αποκλειστικά τη χρήση ξένου υλικού χωρίς άδεια – τίποτα παραπάνω.Προφανώς το εννοείς σαν πνευματική ιδιοκτησία; Γιατί κατ’ αυτήν την έννοια ουδεποτε οικειοποιήθηκα τις φωτο ως δικές μου και πάντα υπάρχει απάντηση με σαφή και ξεκάθαρη αναφορά στον «κάτοχο-δημιουργό»! Καταλαβαίνεις τι εννοώ νομίζω…
Και σίγουρα από μέρους μου δεν υπάρχει κάποιος δόλος σε όλο αυτό….
Βέβαια δεν καταλαβαίνω στην τελική γιατί αυτό ενόχλησε εσένα μόνο…. και από το πουθενά κάνεις υπαινιγμούς!
Δυστυχώς για σας το ταξίδι μου στους σχολιασμούς για τις γυναίκες σας στο bourdela.com σταματάει εδώ…
Έχω σίγουρα πολύ καλύτερα πράματα να κάνω από το να προσπαθώ ν’ανοίξω τα ματάκια σε όσους δεν μπορούν να δουν ούτε μέχρι την πούτσα τους….
….κύριε @dhalsim49
![]()