Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

arkoudeass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Like
5.068
Πόντοι
441
Μου την έστειλε σήμερα από την δουλειά της...
IMG-da5e3812972555c2f065cb9149201cc5-V.jpg
Γαμηθηκε στη δουλειά σήμερα μάλλον

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
4.050
Πόντοι
446

Φανταστικό το «χαμόγελο» της κυρίας σας αγαπητέ μου @Βαγγος123 …..
1764071812958.png

σε βαθμό που σου ‘ρχεται να δώσεις ένα ρουφηχτό φιλί στα υπέροχα κωλομέρια τούτης της απίθανης κωλάρας….
Μπράβο στην κυρία και αναμένουμε ανυπόμονοι την (κωλο)συνέχεια…

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
Φανταστικό το «χαμόγελο» της κυρίας σας αγαπητέ μου @Βαγγος123 …..
1764071812958.png

σε βαθμό που σου ‘ρχεται να δώσεις ένα ρουφηχτό φιλί στα υπέροχα κωλομέρια τούτης της απίθανης κωλάρας….
Μπράβο στην κυρία και αναμένουμε ανυπόμονοι την (κωλο)συνέχεια…
Φίλε @Conqueror_Greg , βλέπω ότι ανεβάζεις φωτογραφίες άλλων χρηστών και δίνεις απαντήσεις. Αυτό μπορεί να φανεί σαν συλλογή και αποθήκευση εικόνων χωρίς άδεια, κάτι που δεν είναι σωστό.

Σε παρακαλώ, πριν ανέβει ξένη φωτογραφία ή σχολιαστεί περιεχόμενο άλλου χρήστη, χρειάζεται πρώτα η συγκατάθεσή του. Είναι θέμα σεβασμού και ασφάλειας.

Έτσι όπως παίρνεις τις φωτό αποθηκεύονται και ως αυτοκόλλητα στο (iPhone). Που ξέρεις τι μπορεί να συναντήσει κάποιος. Φιλικά στα λέω.

Τελευταία τροποποίηση:

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
4.050
Πόντοι
446
09158C4C-520F-44D6-9D66-A1010B82F1B9.gif
Φίλε @Conqueror_Greg , βλέπω ότι ανεβάζεις φωτογραφίες άλλων χρηστών και δίνεις απαντήσεις. Αυτό μπορεί να φανεί σαν συλλογή και αποθήκευση εικόνων χωρίς άδεια, κάτι που δεν είναι σωστό.

Σε παρακαλώ, πριν ανέβει ξένη φωτογραφία ή σχολιαστεί περιεχόμενο άλλου χρήστη, χρειάζεται πρώτα η συγκατάθεσή του. Είναι θέμα σεβασμού και ασφάλειας.

Έτσι όπως παίρνεις τις φωτό αποθηκεύονται και ως αυτοκόλλητα στο (iPhone). Που ξέρεις τι μπορεί να συναντήσει κάποιος. Φιλικά στα λέω.
Προφανώς το εννοείς σαν πνευματική ιδιοκτησία; Γιατί κατ’ αυτήν την έννοια ουδεποτε οικειοποιήθηκα τις φωτο ως δικές μου και πάντα υπάρχει απάντηση με σαφή και ξεκάθαρη αναφορά στον «κάτοχο-δημιουργό»! Καταλαβαίνεις τι εννοώ νομίζω…
Και σίγουρα από μέρους μου δεν υπάρχει κάποιος δόλος σε όλο αυτό….
Βέβαια δεν καταλαβαίνω στην τελική γιατί αυτό ενόχλησε εσένα μόνο…. και από το πουθενά κάνεις υπαινιγμούς!
Δυστυχώς για σας το ταξίδι μου στους σχολιασμούς για τις γυναίκες σας στο bourdela.com σταματάει εδώ…
Έχω σίγουρα πολύ καλύτερα πράματα να κάνω από το να προσπαθώ ν’ανοίξω τα ματάκια σε όσους δεν μπορούν να δουν ούτε μέχρι την πούτσα τους….
….κύριε @dhalsim49

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
Προφανώς το εννοείς σαν πνευματική ιδιοκτησία; Γιατί κατ’ αυτήν την έννοια ουδεποτε οικειοποιήθηκα τις φωτο ως δικές μου και πάντα υπάρχει απάντηση με σαφή και ξεκάθαρη αναφορά στον «κάτοχο-δημιουργό»! Καταλαβαίνεις τι εννοώ νομίζω…
Και σίγουρα από μέρους μου δεν υπάρχει κάποιος δόλος σε όλο αυτό….
Βέβαια δεν καταλαβαίνω στην τελική γιατί αυτό ενόχλησε εσένα μόνο…. και από το πουθενά κάνεις υπαινιγμούς!
Δυστυχώς για σας το ταξίδι μου στους σχολιασμούς για τις γυναίκες σας στο bourdela.com σταματάει εδώ…
Έχω σίγουρα πολύ καλύτερα πράματα να κάνω από το να προσπαθώ ν’ανοίξω τα ματάκια σε όσους δεν μπορούν να δουν ούτε μέχρι την πούτσα τους….
….κύριε @dhalsim49
Φίλε, δεν σε κατηγόρησα ποτέ ότι οικειοποιήθηκες τις φωτογραφίες ή ότι υπάρχει δόλος. Το θέμα που έθεσα αφορά αποκλειστικά τη χρήση ξένου υλικού χωρίς άδεια – τίποτα παραπάνω.

Ανέφερα κάτι που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις ή θέματα ιδιωτικότητας, όχι για να σε προσβάλω. Δεν έκανα υπαινιγμούς, ούτε είπα κάτι προσωπικό.

Σεβάστηκα το χρόνο σου. Αν θεωρείς ότι θίχτηκες από μια καλοπροαίρετη παρατήρηση, λυπάμαι, αλλά ήταν καθαρά για την ασφάλεια όλων μας.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας πράττει όπως νομίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom