allbandy_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
τι κολαρα ειναι αυτη με τρελανες!!!!
τι κολαρα ειναι αυτη με τρελανες!!!!
Της τον εχεις κανει τελειο! Μπραβο σου, της αξιζει!Την έμαθα να της αρέσει και να προτιμάει κυρίως από εκεί.
Τουμπανιόλα!!!!!!! Τα καλυτερα τρως ρε μπαγασα!!!!!!Έτσι πήγε σήμερα σχολείο...
Μακάρι να την έβλεπαν έτσι οι μαθητές της.......και οι μαθήτριες, για να μαθαίνουνΈτσι πήγε σήμερα σχολείο...
Θα γινόταν χαμός...Μακάρι να την έβλεπαν έτσι οι μαθητές της.......και οι μαθήτριες, για να μαθαίνουν![]()
αντε μετα τα παιδια να μαθουν γραμματα!!!ειναι αυτο που λεει η παροιμια.με οποιον δασκαλο θα κατσεις,τετοια γραμματα θα μαθεις.Έτσι πήγε σήμερα σχολείο...
Την άλλη φορά στειλ'την ταπωμένη!Έτσι πήγε σήμερα σχολείο...
Τη φορουσεΤην άλλη φορά στειλ'την ταπωμένη!
Γυναικα από τις λιγεςΗ δικιά μου ηθελε να σας φτιάξει με το νέο της σετακι
![]()
![]()
![]()
![]()
σκετη κολαση ειναι με αυτα που φοραει!!!Είχα καιρό να πάρω φωτογραφίες από την milfara μου...
την ειχα πηδηξει και με τα 3...Ωραίες εποχέςσκετη κολαση ειναι με αυτα που φοραει!!!
γιατι τωρα?χα χα!!την ειχα πηδηξει και με τα 3...Ωραίες εποχές
Milfara και πουταναρα οτι καλυτερο χαχαΕίχα καιρό να πάρω φωτογραφίες από την milfara μου...
Ωραίο καβλομουνο γερό σκαρί ! Ηλικία ;Είχα καιρό να πάρω φωτογραφίες από την milfara μου...
τότε ήταν 41-42 τώρα λογικά 44-45, χωρισμένη με παιδιά...Καύλα απίστευτηΩραίο καβλομουνο γερό σκαρί ! Ηλικία ;
Παιδιά, μπορεί να σας κούρασα αλλά το κανάλι στο Telegram που έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το site χωρίς άδεια.Συγχαρητήρια στον «καραγκιοζάκο» που ανέβασε φωτογραφίες από το site, δημιούργησε ομάδα στο Telegram και συμπεριφέρεται σαν να του ανήκουν ξένες εικόνες. Η συγκεκριμένη πρακτική είναι απαράδεκτη και αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Παραθέτω φωτογραφίες από κάποια νήματα εδώ μέσα