Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.359
- Πόντοι
- 28.246
Το NO 2 στην λίστα πάει καλά να ξες. Πόσους ψήφους μάζεψε στο καλύτερο call girl η Ιωάννα34 πέρυσι; Θα την περάσει λέμε.λείπει ένα από τα φαβορί.........
Το NO 2 στην λίστα πάει καλά να ξες. Πόσους ψήφους μάζεψε στο καλύτερο call girl η Ιωάννα34 πέρυσι; Θα την περάσει λέμε.λείπει ένα από τα φαβορί.........
Για να μάθεις να κρατάς μούτρα, να μην απαντάς στα πμ, και να στηρίζεις ΠΟΥΣΤΡΕΣ!Πλαστογράφους εγώ δεν στηρίζω. Κάνε ό,τι νομίζεις, αλλά σε αυτό που πας να χρεώσεις πούστικα στον μαλάκα το Ζεμπού θα με βρεις αντίθετο εφόσον δεν υπάρχει λινκ.
Μιλημένα, ξηγημένα.-
Για να μάθεις να κρατάς μούτρα, να μην απαντάς στα πμ, και να στηρίζεις ΠΟΥΣΤΡΕΣ!
Τα αρχίδια μου θα πάρεις και εσύ. Για δες την ψηφοφορία...Συνάδελφοι, συναγωνιστές φίλοι και εχθροί μαλάκες απανταχού του bourdela.com
Τιμήσετε με ,με την ψήφο σας και δεν θα σας απογοητεύσω!
Μαζί στα bourdela, μαζί στη μαλακία, μαζί για μια Ελλάδα νέα. Το μέλλον είναι μπροστά μας!

Πούντες;με αποδείξεις.
@Τρελοκόριτσο Τι λεει εδώ ο Άγιος; Δεν στο είπα θα σε σκίσει; Στο είπα.Ό,τι κι αν είσαι όμως δεν θα επιτρέψω να σου χρεώσουν κάτι με πλαστογραφία.
Οφείλεις να μου αναγνωρίσεις πως φρόντισα να μπει σωστά το όνομά σου.
ασχετο αυτο ! αλλα μακάρι να την ξεπεράσουν όλες και σε ψήφους και σε υπηρεσίες καλό για μας θα είναι !!! αλλά αυτό δεν κολλάει πουθενά σε αυτό που έγραψα πριν είναι εκτός θέματος!!!!!Το NO 2 στην λίστα πάει καλά να ξες. Πόσους ψήφους μάζεψε στο καλύτερο call girl η Ιωάννα34 πέρυσι; Θα την περάσει λέμε.
Τώρα θα φανεί ποιος είναι κανονικός μιστερ μαλακας με διαφάνειαίσως για πρώτη φορά συμφωνώ με χελ....
μρ μαλάκας από ζαν?????
Με συγκινησες ρε αρκιντι....οχι οτι εχει σημασια.Σε καμμια ωριτσα θα εχει παει στον καδο ανακυκλωσης....Οφείλεις να μου αναγνωρίσεις πως φρόντισα να μπει σωστά το όνομά σου.
Σου έφερα ως παράδειγμα για να δεις πως πάιζω μπάλα σε διαγωνισμούς. Άσε τα πουτανικά. Άλλη κουβέντα αυτή. Τουλάχιστον δεν είσαι βλακάκος όπως ο Ζαν και ο Ανναπούρνα. Για βλάκα δεν σε έχω. Κατάλαβε τι και πως το είπα.ασχετο αυτο ! αλλα μακάρι να την ξεπεράσουν όλες και σε ψήφους και σε υπηρεσίες καλό για μας θα είναι !!! αλλά αυτό δεν κολλάει πουθενά σε αυτό που έγραψα πριν είναι εκτός θέματος!!!!!
τυπε κάτσε να προλάβω να δώσω εικόνα λαηβ μετάδοση από όλα τα αλάνια εδώ μέσαΜε συγκινησες ρε αρκιντι....οχι οτι εχει σημασια.Σε καμμια ωριτσα θα εχει παει στον καδο ανακυκλωσης....
Τώρα θα φανεί ποιος είναι κανονικός μιστερ μαλακας με διαφάνεια
Με συγκινησες ρε αρκιντι....οχι οτι εχει σημασια.Σε καμμια ωριτσα θα εχει παει στον καδο ανακυκλωσης....

Μόνο μια ψήφο ρε φίλε μπουρδελιαρη.Συνάδελφοι, συναγωνιστές φίλοι και εχθροί μαλάκες απανταχού του bourdela.com
Τιμήσετε με ,με την ψήφο σας και δεν θα σας απογοητεύσω!
Μαζί στα bourdela, μαζί στη μαλακία, μαζί για μια Ελλάδα νέα. Το μέλλον είναι μπροστά μας!
πες μου τι μέσο έβαλες για να μην εισαι υποψήφιοςτυπε κάτσε να προλάβω να δώσω εικόνα λαηβ μετάδοση από όλα τα αλάνια εδώ μέσα