Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.664
- Πόντοι
- 3.846
Καλά Κλοντ δεν επιμένω, αλλά περιμένεις μέχρι το βράδυ για να προτείνω μια συκιάΌποιος είναι να ψηφίσει θα ψηφίσει 3 μέρες είναι υπεραρκετες

Add me in poll

Καλά Κλοντ δεν επιμένω, αλλά περιμένεις μέχρι το βράδυ για να προτείνω μια συκιάΌποιος είναι να ψηφίσει θα ψηφίσει 3 μέρες είναι υπεραρκετες

Όχι ρε υπάρχουν όροιΚαλά Κλοντ δεν επιμένω, αλλά περιμένεις μέχρι το βράδυ για να προτείνω μια συκιά![]()
Πες τον ρε 30 λεπτά έχειςE δεν μπορώ ρε τύπε γιατί θα χαλάσω τη συμφωνία. Εκτός κι αν μπει εντός μισάωρου αλλά δεν το νομίζω. Τέσπα θα δούμε αν δεν μπει ίσως προτείνω.
Καλά να μη ξεφύγει εντελώςΚαλώς θα προτείνω τη συκιά, αλλά για πες υπάρχει όριο στον αριθμό των υποψηφίων;
Αφού υπάρχει νήμα έτοιμο από πέρυσι,γιατί άνοιξες καινούριο?Καλά να μη ξεφύγει εντελώς
Πες τη συκιά εσύ να μπει
Μετά τις 5 δεν βάζω αλλους
Σε έβαλα ντουνταΤέσπα Κλοντ βάλε εμένα δεν έχω θέμα γιατί θέλω να είμαι πιστός στη συμφωνία, έχω φτιάξει κλίκα
Καλή συνέχεια, πάω στα δικά μου...
Μπήκες τυπεΓιατί δεν είμαι μέσα στην λίστα για ακόμα μία φορά? τι σας έχω κάνει τέλος πάντων.
Δεν μπαίνει ο αλεξ τώρα τι να τον βάλω?ρε μαλάκα ΖΑΝ
πρώτον έχεις βάλει μέχρι 3 ψήφους θέλω να ψηφίσω τον εαυτό μου και ΔΕΝ μπορώ
δεύτερον ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞ??? είσαι με τα καλά σου???![]()
Στη επομενη φάση θα είναι ανοιχτή η ψηφοφορία;Μπήκες τυπε
Καλή επιτυχία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε 10 λεπτά κλείνουν οι υποψηφιοτητες
Ευχαριστω
Γιατί έβαλες κρυφές ψήφους τι είμαστε τίποτα λουλούδες?Δεν μπαίνει ο αλεξ τώρα τι να τον βάλω?

Δεν ξέρω θα δείξειΣτη επομενη φάση θα είναι ανοιχτή η ψηφοφορία;
ρε μαλάκα ΖΑΝ
πρώτον έχεις βάλει μέχρι 3 ψήφους θέλω να ψηφίσω τον εαυτό μου και ΔΕΝ μπορώ
δεύτερον ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞ??? είσαι με τα καλά σου???![]()
Έχει δίκιο σε αυτό.Δεν μπαίνει ο αλεξ τώρα τι να τον βάλω?
τιμητικά έπρεπε και μόνο για τα 250Κ ποσταρίσματα που έχειΈχει δίκιο σε αυτό.
Με αυτό το σκεπτικό,θα έβαζε και άλλα μέλη που δεν μπαίνουν πια(ban κλπ)
βάλε ανοιχτή ψηφοφορία να γίνει χαμόςΛοιπόν υποψηφιοτητες τέλος η ώρα πήγε 17.00
31 υποψήφιοι