celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.870
- Πόντοι
- 6.256
Δίορθωσε το όνομα Troubakis το σωστό είναι @troubakhsΈλα δώσε ρεσιτάλ τώρα,λυσαξες
Αν μέχρι το βραδι δεν έχει γεμίσει 30 σελίδες θα σε βγάλω από υποψήφιο κανόνισε
Έβαλα ρε έως 3Κάνε εντιτ στην ψηφοφορία και δώσε παραπάνω επιλογές ψήφων. Έχεις μόνο μια.
Και το δικό σου λάθος το έχει γράψει. The Saint λείπει το αστέρι.Μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια ρε τύπε.
Αντε χεσε μας ρε θα βάλω και αστεριΚαι το δικό σου λάθος το έχει γράψει. The Saint λείπει το αστέρι.
Ζαν, τελικά με εκείνο το ξεβράκωμα έχεις τίποτα, τώρα για να με μπουστάρεις στον διαγωνισμό; Ένα λινκ είναι.Έβαλα ρε έως 3
΄΄Εκανες μεγαλή μαλακία έπρεπε για την διαφάνεια του διαγωνισμού να είναι ανοιχτή η ψηφοφορία, τώρα δεν αλλάζει από κρυφή σε φανερή, δυστυχώς. Κρίμα.Αντε χεσε μας ρε θα βάλω και αστερι
Ο ζεμπου καλπάζει
Ουυυυυυύυυυυυυυυ
Δεν είναι ανοιχτή, υπάρχει ψεγάδι.Όλα θα γίνουν δημοκρατικά και με διαφάνεια
Ποιος έκανε παρέμβαση??Ρε γιατί το άλλαξαν
Εγώ το είπα Malakuefa?
Δεν είναι ανοιχτή, υπάρχει ψεγάδι.

Δεν ξερωΠοιος έκανε παρέμβαση??
Και εγώ επίσης τον ψήφισα να το ξέρειΕγώ πάντως σε ψήφισα, εφόσον έχεις πρεμούρα να μάθεις ποιός στις ρίχνει τιςψωλιέςψήφους.![]()
Και εγώ το ίδιο έκανα με εσένα.Εγώ πάντως σε ψήφισα, εφόσον έχεις πρεμούρα να μάθεις ποιός στις ρίχνει τιςψωλιέςψήφους.![]()
Λινκ έχεις για άδεια οπλων και ότι δεν την πάιρνω πριν τις 30 Οκτωβρη; Το βίντεο εκθέτει εσένα γιατί είναι η αποδείξη σε ό,τι αμφισβητούσες. Δεν σε συμφέρει@Zebu βάλε ρε εκείνο το βίντεο που είσαι μέσα στη καγιεν Ρέ να γελάσουμε
Και εγώ το ίδιο έκανα με εσένα.