The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.245
- Πόντοι
- 40.655
Τι μου συστήνετε;
Τι μου συστήνετε;
Ρε σου άλλαξαν πάλι αγωγή και έχεις μπλοκαρει?@Annapurna @tellystalone6969 @jean-Claud @Κώστας Λαδάκης @Νίο
O Barock με τον Άγιο μου δίνουν από 1500 ευρώ ο κάθε ένας για να μην τους υποστηρίζω. Αν μου δώσετε περισσότερα, είστε και περισσότεροι, τους γράφω στα αρχίδια μου και είμαι μαζί σας!
Και που θα με έβρισκαν τις έφαγαν και εξαφανίστηκε μεταΑν είχες δείρει 3 γύφτους θα στην είχαν πέσει 3 καταυλισμοι την επόμενη και δεν θα υπήρχες,αλλά ας θυμηθούμε σε ποιο νήμα ειμαστε![]()
Τα έχω ήδη παντελωνιάσει τα λεφτά. Πάντα τα παίρνω προκαταβολικά.Ρε σου άλλαξαν πάλι αγωγή και έχεις μπλοκαρει?
Ο Μπαρόκ και ο Άγιος αν τους πουλήσω στο παζάρι και τους δύο μαζί δεν πιάνουν 1500?που να τα βρουν εξάλλου για να τα δωσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και που θα με έβρισκαν τις έφαγαν και εξαφανίστηκε μετα
γιατι δεν μπορουμε να αλλαξουμε ψηφο??? εγω καρφωσα μονο εναν τωρα που οριμασα θελω να βαλω και τις αλλες ψηφουςΗ αλήθεια να λέγεται για αυτό του την έχωσα
Να περιμένεις να δω αν μου γίνουν καλύτερες προσφορές.Ποιόν να ψηφίσω;
Πρέπει να ενισχύσουμε με την ψήφο μας όσους έχουν μείνει πίσω, γνώμη μουΤι μου συστήνετε;
Ρε σου άλλαξαν πάλι αγωγή και έχεις μπλοκαρει?
Ο Μπαρόκ και ο Άγιος αν τους πουλήσω στο παζάρι και τους δύο μαζί δεν πιάνουν 1500?που να τα βρουν εξάλλου για να τα δωσουν
Από μοριοσανίδες; Άστο ρε Μεθυστάνα του πλούτου καλύτερα.. Όσο για την ψηφοφορία ακομη κι ο βλαροκ λίγη σημασία έχει- αν δεν ειναι μέσα ο Κμν2 δεν υπάρχει ενδιαφέρον -είναι σαν μια Πίττα γύρο απ' όλα - αλλά χωρίς γύρο.Μπαρόκ δεν ψηφίζω Νιόνιο. Το ξέρω σε χαλάει που πάω γαμιώντας τους άλλους που διεκδικούν τίτλους.
Πάμε μαζί να αγοράσω ένα καλό έπιπλο;
Ε αυτό ΔΕΝ είναι στην αρμοδιότητα της Ελλανοδίκου, φύλαξε την να του την χώσεις του διοργανωτή στο μέλλον.γιατι δεν μπορουμε να αλλαξουμε ψηφο??? εγω καρφωσα μονο εναν τωρα που οριμασα θελω να βαλω και τις αλλες ψηφους
Δεν προλαβαίνει ο νηματοθετης γιατι κάνει μπουγάδα τώρα με το φακιολιγιατι δεν μπορουμε να αλλαξουμε ψηφο??? εγω καρφωσα μονο εναν τωρα που οριμασα θελω να βαλω και τις αλλες ψηφους
Δεν είμαι πλούσιος ρε συ.Από μοριοσανίδες; Άστο ρε Μεθυστάνα του πλούτου καλύτερα.. Όσο για την ψηφοφορία αν δεν έχει μέσα Κμν2 δεν έχει ενδιαφέρον -είναι σαν μια Πίττα γύρο απ' όλα αλλά χωρίς γύρο.
Ο κμαν ο βαλκανιος λειντιμποη δεν είναι ψευτης Νιο είναι απλά φαντασιοπληκτοςΑπό μοριοσανίδες; Άστο ρε Μεθυστάνα του πλούτου καλύτερα.. Όσο για την ψηφοφορία αν δεν έχει μέσα Κμν2 δεν έχει ενδιαφέρον -είναι σαν μια Πίττα γύρο απ' όλα αλλά χωρίς γύρο.
μεχρι να τελειωσει και η τελευταια προβοληΔεν προλαβαίνει ο νηματοθετης γιατι κάνει μπουγάδα τώρα με το φακιολι
Το βραδι μετά τα τσοντοσινεμα θα σας απαντήσει

εγω φιλε μου θα 
Ναι αλλά έχεις φίλο πλούσιο με καγιεν πάρε δανεικ από εκειΔεν είμαι πλούσιος ρε συ.
Ποια προβολή μετά θέλει 2 ώρες να κάνει αποβολή σπέρματος,καλά μεσάνυχταμεχρι να κλεισει και η τελευταια προβοληεγω φιλε μου θα
![]()
ωραια να ανοιξει η ψηφοφορια θελω να αλλαξω να ψηφισω το ποιο κουρασσμενο και δουλευταρικο μελος τον φιλτατο @dimigoallΠρέπει να ενισχύσουμε με την ψήφο μας όσους έχουν μείνει πίσω, γνώμη μου
Και σε είδος μπορείς ρε ζεμπου έτσι και αλλιώς μη νομίζεις ότι θα σε ταλαιπώρησει ιδιαίτερα λαγός ειναιΚαι πως θα του τα επιστρέψω. Θέλεις να χαλάσω τις καρδιές μου με το @Λάμα;
Από μοριοσανίδες; Άστο ρε Μεθυστάνα του πλούτου καλύτερα.. Όσο για την ψηφοφορία αν δεν έχει μέσα Κμν2 δεν έχει ενδιαφέρον -είναι σαν μια Πίττα γύρο απ' όλα αλλά χωρίς γύρο.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυεριστει πως τα μέλη ψήφισαν ευλαβικά και βλέποντας ξεκάθαρη ροή προς δύο μεγάλα ονόματα που θα κοντραριστούν και για το μιστερ μαλακας (εσένα και το Σταλόνε) δε έχουν πλέον ενδιαφέρουν να ψηφίσουνΕδώ στήθηκε φιάσκο
Στη πρώτη ψηφοφορία έγινε μαζική εισβολή 20 εως 30 κλώνων
Εδώ τουλάχιστον οποίοι κλώνοι θα αποκαλυφθούν και καλό είναι να μπαναριστουν
Βλέπετε η ψηφοφορία δεν προχωράει τα μέλη του μπου εχουν γυρίσει τη πλάτη σ αυτό το διαγωνισμό και είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος αποτελείται από μία κλειστή ομάδα μελών που έχουν κόντρες και συμμαχίες
Το κοινό δεν ψηφίζει και αυτό αποτελεί απόδειξη στην απάθεια που έχουν απέναντι σε κάποια μέλη τα οποία κυνηγάνε την δημοσιότητα εδω μεσα
Γεροσαιντ βλαροκ ο διαγωνισμός σας έπιασε πάτο με 24 μέλη να έχουν ψηφίσει έως τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα πουστριλικια τα δικά σας ρε και τα αλλαξοκωλιδια