Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    36
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.324
@Annapurna @tellystalone6969 @jean-Claud @Κώστας Λαδάκης @Νίο

O Barock με τον Άγιο μου δίνουν από 1500 ευρώ ο κάθε ένας για να μην τους υποστηρίζω. Αν μου δώσετε περισσότερα, είστε και περισσότεροι, τους γράφω στα αρχίδια μου και είμαι μαζί σας!
Ρε σου άλλαξαν πάλι αγωγή και έχεις μπλοκαρει?
Ο Μπαρόκ και ο Άγιος αν τους πουλήσω στο παζάρι και τους δύο μαζί δεν πιάνουν 1500?που να τα βρουν εξάλλου για να τα δωσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν είχες δείρει 3 γύφτους θα στην είχαν πέσει 3 καταυλισμοι την επόμενη και δεν θα υπήρχες,αλλά ας θυμηθούμε σε ποιο νήμα ειμαστε:coffee:
Και που θα με έβρισκαν τις έφαγαν και εξαφανίστηκε μετα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.788
Πόντοι
28.246
Ο Μπαρόκ και ο Άγιος αν τους πουλήσω στο παζάρι και τους δύο μαζί δεν πιάνουν 1500?που να τα βρουν εξάλλου για να τα δωσουν

Και που θα με έβρισκαν τις έφαγαν και εξαφανίστηκε μετα
Τα έχω ήδη παντελωνιάσει τα λεφτά. Πάντα τα παίρνω προκαταβολικά.

Λέγε πόσα δίνεις και χάνουν και τα λεφτά τους.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.549
Πόντοι
16.131

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.245
Πόντοι
40.655

Μη ξηγιέσαι έτσι ρε Ζαν...

Ο Λάκης που είναι εκτιμητής της Βασιλικής Αυλής των Ρομά έχει κοστολογήσει τα ρολόγια μου 2.300 ευρώ.

Θα τα πουλήσω 1.500 στην ανάγκη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.811
Πόντοι
3.936
Μπαρόκ δεν ψηφίζω Νιόνιο. Το ξέρω σε χαλάει που πάω γαμιώντας τους άλλους που διεκδικούν τίτλους.
Πάμε μαζί να αγοράσω ένα καλό έπιπλο;
Από μοριοσανίδες; Άστο ρε Μεθυστάνα του πλούτου καλύτερα.. Όσο για την ψηφοφορία ακομη κι ο βλαροκ λίγη σημασία έχει- αν δεν ειναι μέσα ο Κμν2 δεν υπάρχει ενδιαφέρον -είναι σαν μια Πίττα γύρο απ' όλα - αλλά χωρίς γύρο.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.171
Πόντοι
19.321
γιατι δεν μπορουμε να αλλαξουμε ψηφο??? εγω καρφωσα μονο εναν τωρα που οριμασα θελω να βαλω και τις αλλες ψηφους
Ε αυτό ΔΕΝ είναι στην αρμοδιότητα της Ελλανοδίκου, φύλαξε την να του την χώσεις του διοργανωτή στο μέλλον.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.324
γιατι δεν μπορουμε να αλλαξουμε ψηφο??? εγω καρφωσα μονο εναν τωρα που οριμασα θελω να βαλω και τις αλλες ψηφους
Δεν προλαβαίνει ο νηματοθετης γιατι κάνει μπουγάδα τώρα με το φακιολι
Το βραδι μετά τα τσοντοσινεμα θα σας απαντήσει

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.788
Πόντοι
28.246
Από μοριοσανίδες; Άστο ρε Μεθυστάνα του πλούτου καλύτερα.. Όσο για την ψηφοφορία αν δεν έχει μέσα Κμν2 δεν έχει ενδιαφέρον -είναι σαν μια Πίττα γύρο απ' όλα αλλά χωρίς γύρο.
Δεν είμαι πλούσιος ρε συ.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.324
Από μοριοσανίδες; Άστο ρε Μεθυστάνα του πλούτου καλύτερα.. Όσο για την ψηφοφορία αν δεν έχει μέσα Κμν2 δεν έχει ενδιαφέρον -είναι σαν μια Πίττα γύρο απ' όλα αλλά χωρίς γύρο.
Ο κμαν ο βαλκανιος λειντιμποη δεν είναι ψευτης Νιο είναι απλά φαντασιοπληκτος

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.549
Πόντοι
16.131
Δεν προλαβαίνει ο νηματοθετης γιατι κάνει μπουγάδα τώρα με το φακιολι
Το βραδι μετά τα τσοντοσινεμα θα σας απαντήσει
μεχρι να τελειωσει και η τελευταια προβολη :pipa1::pipa2::pipa3: εγω φιλε μου θα :sleeping:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.549
Πόντοι
16.131

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.324
Και πως θα του τα επιστρέψω. Θέλεις να χαλάσω τις καρδιές μου με το @Λάμα;
Και σε είδος μπορείς ρε ζεμπου έτσι και αλλιώς μη νομίζεις ότι θα σε ταλαιπώρησει ιδιαίτερα λαγός ειναι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.245
Πόντοι
40.655

Ο καπαμανος, φαφλατάς και υπερβολικός, δε λέω!

Όμως έχει αναρτήσει και καμιά ντουζίνα αυθεντικές φωτογραφίες προς επίρρωση των όσων ισχυρίζεται.

Ο Ζαν Πιερ πάλι, καμία. Για να μην πιάσουμε και το Λάκη από τον οποίο περιμένουμε φωτογραφίες με τη πλούσια συλλογή από τα πανάκριβα κουμπούρια του εδώ και 12 χρόνια. :coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.171
Πόντοι
3.556
Εδώ στήθηκε φιάσκο
Στη πρώτη ψηφοφορία έγινε μαζική εισβολή 20 εως 30 κλώνων
Εδώ τουλάχιστον οποίοι κλώνοι θα αποκαλυφθούν και καλό είναι να μπαναριστουν
Βλέπετε η ψηφοφορία δεν προχωράει τα μέλη του μπου εχουν γυρίσει τη πλάτη σ αυτό το διαγωνισμό και είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος αποτελείται από μία κλειστή ομάδα μελών που έχουν κόντρες και συμμαχίες
Το κοινό δεν ψηφίζει και αυτό αποτελεί απόδειξη στην απάθεια που έχουν απέναντι σε κάποια μέλη τα οποία κυνηγάνε την δημοσιότητα εδω μεσα
Γεροσαιντ βλαροκ ο διαγωνισμός σας έπιασε πάτο με 24 μέλη να έχουν ψηφίσει έως τωρα

Τα πουστριλικια τα δικά σας ρε και τα αλλαξοκωλιδια
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυεριστει πως τα μέλη ψήφισαν ευλαβικά και βλέποντας ξεκάθαρη ροή προς δύο μεγάλα ονόματα που θα κοντραριστούν και για το μιστερ μαλακας (εσένα και το Σταλόνε) δε έχουν πλέον ενδιαφέρουν να ψηφίσουν

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom