Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.263
- Πόντοι
- 2.606
Κακως, η επιτροπή οφείλει να είναι αμείλικτηΠλάνταξε στο κλάμα και τον λυπήθηκε η επιτροπή.
Κακως, η επιτροπή οφείλει να είναι αμείλικτηΠλάνταξε στο κλάμα και τον λυπήθηκε η επιτροπή.
Το κλάμα πουλάει τύπε και πιάνει τόπο.Κακως, η επιτροπή οφείλει να είναι αμείλικτη
Πήγε και στον δάσκαλο να παραπονεθεί;Το κλάμα πουλάει τύπε και πιάνει τόπο.
Νταξ δίκιο έχεις αλλά μη πάθει και τίποτα ο άνθρωπος και το έχουμε τύψειςΚακως, η επιτροπή οφείλει να είναι αμείλικτη
Ποιος είναι ο δάσκαλος;Πήγε και στον δάσκαλο να παραπονεθεί;
Αυτός που πάνε τα παιδάκια στο σχολείοΠοιος είναι ο δάσκαλος;
(Κράξε με αλλά πες μου, δεν ξέρω)
Μόνο ο ζανκλο είναι σκληρός καριολης ,όλοι σας κ μόνος τουΝταξ δίκιο έχεις αλλά μη πάθει και τίποτα ο άνθρωπος και το έχουμε τύψεις![]()
Αυτός που πάνε τα παιδάκια στο σχολείο
Η αλήθεια να λέγεται για αυτό του την έχωσαΜόνο ο ζανκλο είναι σκληρός καριολης ,όλοι σας κ μόνος του
5 τσιράκια γαλάζια μαζική πριν μέρες τυπε βασιλικέ και στο παρελθόν είχε τύχει και 8 μαζικηΜόνο ο ζανκλο είναι σκληρός καριολης ,όλοι σας κ μόνος του
Η αλήθεια να λέγεται για αυτό του την έχωσα
Σου την έπεσαν έξω και τους πλακώσες στις φαπες τυπε μου;5 τσιράκια γαλάζια μαζική πριν μέρες τυπε βασιλικέ και στο παρελθόν είχε τύχει και 8 μαζικη

Έξω έχω δείρει μέχρι 3 ταυτόχρονα συγκεκριμένα γύφτουςΣου την έπεσαν έξω και τους πλακώσες στις φαπες τυπε μου;![]()
Σου την έπεσαν έξω και τους πλακώσες στις φαπες τυπε μου;![]()
Τι βγάζει εδώ ο Άγιος ρε παιδιά; Ο Λάκης έκλεισε ραντεβού θανάτου με τον Άγιο και δεν πήγε στο ραντεβού ο Λάκης;
![]()
Γνώμες για αυτούς που βάζουν διαγωνισμούς, τύπου Μιγχάουζεν - Page 12
Σχετικά με τις ψηφοφορίες. Είχε ξεκινήσει κάποτε το Μρ Μαλάκας, ο στέκας72, κατά τα άλλα ανύπαρκτος , μαζί με τον Σταμ-90 , άγνωστος ο τωρινός κλώνος του . Στη συνέχεια , τις συνέχισαν άλλα μέλη, εξίσου ανύπαρκτα μαζί με έναν "τιμημένο" . Σε αρκετές φάσεις είχε πλάκα , αλλά όταν έπαψε να είναι...www.bourdela.com
Χρόνια κραβ μαγκα γερο που να κωλωσω...Μέσα ή έξω δεν έχει σημασία.
Ο Ζαν Πιερ δεν κολώνει πουθενά.
Αν είχες δείρει 3 γύφτους θα στην είχαν πέσει 3 καταυλισμοι την επόμενη και δεν θα υπήρχες,αλλά ας θυμηθούμε σε ποιο νήμα ειμαστεΈξω έχω δείρει μέχρι 3 ταυτόχρονα συγκεκριμένα γύφτους

Ποιόν να ψηφίσω;