ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.529
- Πόντοι
- 12.756
Πονηρούλη!!!
![]()

Πονηρούλη!!!
![]()

Αν έχω νερό στο σπίτι και δεν μου το έχουν κόψει.Να κάνεις μπιντέ εννοεί.![]()
Το πηρα απόφαση σου λεω. Στραβος φλθα πάω στον Άδη. Άστο να πάει στο διάολο.
Κοίτα εσύ μην χάσεις την δοσολογία και άσε με εμένα.
Έστειλα ΠΜ.Καλά βρες τον πουτσο πρώτα και μετά τον δίνεις,με λίγα λόγια του Μπαρόκ φέτος πριν το διαγωνισμό του εδωσες πουτσο?
Ρε δεν θέλω να βοηθηθω λέμε. Τι δεν καταλαβαίνεις;Τύπε, δεν χρειάζομαι αυτά που σου πρότεινα.
Εσύ τα χρειάζεσαι.
Πήγαινε σε ιατρούς, να βελτιωθείς. Ενδοκρινολόγο και Ουρολόγο.
Αντιμετωπίζεται το θέμα.
Το ότι έχεις κλειδώσει το προφίλ σου, είναι ψυχαναλυτικά
πολύ σοβαρό.
Μπορεί να σε βοηθήσει η Ρωσίδα από το Babylon,
εκεί έχει το όνομα Έμμα .
Λαδάκη, για να μιλάς με τέτοια σιγουριά για την αποτελεσματικότητα τους, όχι μόνο τα έχεις δοκιμάσει, όχι μόνο τα έχεις ανάγκη αλλά και κόψιμο.Τύπε, δεν χρειάζομαι αυτά που σου πρότεινα.
Εσύ τα χρειάζεσαι.
Πήγαινε σε ιατρούς, να βελτιωθείς. Ενδοκρινολόγο και Ουρολόγο.
Αντιμετωπίζεται το θέμα.
Το ότι έχεις κλειδώσει το προφίλ σου, είναι ψυχαναλυτικά
πολύ σοβαρό.
Μπορεί να σε βοηθήσει η Ρωσίδα από το Babylon,
εκεί έχει το όνομα Έμμα .
Πήγαινε κοιμήσου μωρή γαλάζια νυφιτσα που όλη μέρα είσαι στο μπου με τριπλοβαρδιαΛαδάκη, για να μιλάς με τέτοια σιγουριά για την αποτελεσματικότητα τους, όχι μόνο τα έχεις δοκιμάσει, όχι μόνο τα έχεις ανάγκη αλλά και κόψιμο.
Έχεις κάνει και μελέτη με βίντεο από Youtube με ανάλυση, όχι μαλακίες.
Συνέχισε την αγωγή σου τραβά στην Ρωσίδα στο μπαμπιλον, στην Φώκαιας, δεν ξέρω και εγώ που, τραβά να σου βάλουν και δαχτυλακια αν βλέπεις γιατρειά..
Εστειλα Pm.Πήγαινε κοιμήσου μωρή γαλάζια νυφιτσα που όλη μέρα είσαι στο μπου με τριπλοβαρδια
Εσένα σου έχω βάλει ποστ που ψάχνεσαι για χάπι να κρατηθεί η Καβλα. Στο λεπτό έχει πέσει Λάκη;Εγώ πάλι , πρέπει να βρω κάτι να μειώνει τις κάβλες. Κάπου γίνεται μαλακία το θέμα .
Αλλά πως είναι δυνατόν , όταν βγαίνεις έξω και βλέπεις τα μουνέτα .... να μη σκέφτεσαι πως θα γαμήσεις ;
Για αυτό πάω τον ογκόλιθο Κμαν .
Θα μπορούσε να είχε 2-3 διαμερίσματα ίσως ... μπορεί και περισσότερα ...
Αλλά δεν θα τον μούλιαζε.
Αυτό μόνο μένει . Όταν μπαίνεις χειρουργείο και σου ρίχνουν τα πρώτα σύννεφα αλοθάνιου ....
δεν σκέφτεσαι ούτε λεφτά , ούτε υλικά αγαθά.
Πως τον κάρφωσες σκέφτεσαι και πως χούφτωνες τις συμμαθήτριες .
Αυτό το ΞΑΠΛΩΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙ , μονο αν το έχεις ζήσει ... αντιλαμβάνεσαι το ...
βάθος του στίχου !!!!!!!!
Ειχες βαλει και ψιλα μανΤο φαβορι παλι αποχωρησε απ τον διαγωνισμο????
Κριμα γιατι ειχαμε ριξει και την ψηφο εμπιστοσυνης![]()

Έβαλε τα κλάματα ο Μπέμπης και τον λυπήθηκε ο Barock. Ενημέρωσε όλο το Γκλαμουράδικο. Προσοχή. Μην το κάνετε στον Γκλάμουρα από την κλάψα θα αρχίσει τις αναφορές. Εδώ, ελάτε, σε τέτοια νήματα δεν του περνάει.Το φαβορι παλι αποχωρησε απ τον διαγωνισμο????
Κριμα γιατι ειχαμε ριξει και την ψηφο εμπιστοσυνης![]()
Κωλομπαραδες τυπεΈχω δύο μέρες να μπω λόγω φόρτου εργασίας
Βλέπω τύπο Αθήναιο να έχει 9 ψηφαλακια, στην πλειοψηφία από μέλη που έχουν ελάχιστα μηνύματα και βρωμοκοπανε κλωνιλα. Να κρατήσει κάποιος τα νικ θα κάνουν ντου στο μιστερ μαλακα
Ποιος; Ο αθηναιος. Ο φτωχός μισθωτός του μόχθου που το μόνο που κάνει είναι να συνεισφέρει με τον ιδρώτα του , δυσανάλογα πολύ στην ελληνική κοινωνία,
Πήρε τις ψήφους των Αλβανών και ελληνοποιημένων γυφτων του φόρουμ
Ναι αλλά όχι προσωπική...Απο εμπειρία το λέτε;
Ναι αλλά όχι προσωπική...
Εδώ στήθηκε φιάσκοΈχω δύο μέρες να μπω λόγω φόρτου εργασίας
Βλέπω τύπο Αθήναιο να έχει 9 ψηφαλακια, στην πλειοψηφία από μέλη που έχουν ελάχιστα μηνύματα και βρωμοκοπανε κλωνιλα. Να κρατήσει κάποιος τα νικ θα κάνουν ντου στο μιστερ μαλακα
Ποιος; Ο αθηναιος. Ο φτωχός μισθωτός του μόχθου που το μόνο που κάνει είναι να συνεισφέρει με τον ιδρώτα του , δυσανάλογα πολύ στην ελληνική κοινωνία,
Πήρε τις ψήφους των Αλβανών και ελληνοποιημένων γυφτων του φόρουμ
Τα πουστριλικια τα δικά σας ρε και τα αλλαξοκωλιδιαΠοιού;
Ζανουλη, σε τσουζει που εχει παρει κεφαλι ο κερβερος ο Λακαρος, τι να κανουμε, ειναι μεγαλυτερος ψευτης απο εσενα, αποδεξου το.Εδώ στήθηκε φιάσκο
Στη πρώτη ψηφοφορία έγινε μαζική εισβολή 20 εως 30 κλώνων
Εδώ τουλάχιστον οποίοι κλώνοι θα αποκαλυφθούν και καλό είναι να μπαναριστουν
Βλέπετε η ψηφοφορία δεν προχωράει τα μέλη του μπου εχουν γυρίσει τη πλάτη σ αυτό το διαγωνισμό και είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος αποτελείται από μία κλειστή ομάδα μελών που έχουν κόντρες και συμμαχίες
Το κοινό δεν ψηφίζει και αυτό αποτελεί απόδειξη στην απάθεια που έχουν απέναντι σε κάποια μέλη τα οποία κυνηγάνε την δημοσιότητα εδω μεσα
Γεροσαιντ βλαροκ ο διαγωνισμός σας έπιασε πάτο με 24 μέλη να έχουν ψηφίσει έως τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα πουστριλικια τα δικά σας ρε και τα αλλαξοκωλιδια