Έτσι το ξεκινάτε όλες όταν είναι για να τον φάτε κ μετά να έχετε μια δικαιολογία ότι τον φάγατε- γιατί δεν μπορούσατε να κάνετε αλλιώς λόγω ανωτέρας βίας.
Τι να την κάνω την αγκαλιά κορίτσι είμαι? να μου δώσεις λεφτά να πάω στα κορίτσια αυτό θεωρείται αγκαλιά την σήμερον ημέρα - και επειδή δεν μου αρέσει να χρωστάω όταν κερδίσω το τζόκερ θα στα επιστρέψω και με τόκο
Τι να την κάνω την αγκαλιά κορίτσι είμαι? να μου δώσεις λεφτά να πάω στα κορίτσια αυτό θεωρείται αγκαλιά την σήμερον ημέρα - και επειδή δεν μου αρέσει να χρωστάω όταν κερδίσω το τζόκερ θα στα επιστρέψω και με τόκο
Εδώ στήθηκε φιάσκο
Στη πρώτη ψηφοφορία έγινε μαζική εισβολή 20 εως 30 κλώνων
Εδώ τουλάχιστον οποίοι κλώνοι θα αποκαλυφθούν και καλό είναι να μπαναριστουν
Βλέπετε η ψηφοφορία δεν προχωράει τα μέλη του μπου εχουν γυρίσει τη πλάτη σ αυτό το διαγωνισμό και είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος αποτελείται από μία κλειστή ομάδα μελών που έχουν κόντρες και συμμαχίες
Το κοινό δεν ψηφίζει και αυτό αποτελεί απόδειξη στην απάθεια που έχουν απέναντι σε κάποια μέλη τα οποία κυνηγάνε την δημοσιότητα εδω μεσα
Γεροσαιντ βλαροκ ο διαγωνισμός σας έπιασε πάτο με 24 μέλη να έχουν ψηφίσει έως τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα πουστριλικια τα δικά σας ρε και τα αλλαξοκωλιδια
Και εκεί ο Αναπουρνιάρης θα βάλει τα κλάματα, θα ταγκάρει τον Αντισθένη δεν είναι διαγωνισμοί αυτοί και ωχ αμάν μπας και τον λυπηθούν.
Μετά θα πάει να δώσει κανά χιλιάρικο στην Αλβανίδα, θα πάει στο Margi καμία Ουκρανέζα, ή θα πάει μέχρι την Βιέννη για μια Sachertorte με θέα τον Άγιο Στέφανο.
Κατόπιν ΟΜΟΦΏΝΟΥ ψηφοφορίας των Ελλανοδικών και του Διοργανωτή,
βγήκαν εκτός ανταγωνισμού Ανναπούρνα μαζί με Έλγκα που του έχουν σβηστεί οι κριτικές με τα καζίνα και τις πετσέτες.
Θα τους περιλάβουν άλλοι σύντομα, από εμάς στο καλό αρκετά μας τα ζαλίσανε.