athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.616
- Πόντοι
- 16.631
Εδω υπαρχει μια μεγαλη αγκαλια για σεναΚανενος καλέ μου γαλαζιε κύριε - ανήκω στα ορφανά του μπουσαν τον Βασιλάκη Καΐλα γυρνάω εδώ μέσα
![]()

Έγραψε ο 62000 posts στον 10000posts ....Τράβα τη ψωλή σου να μακρύνει και βάλε την στον κώλο σου να ηρεμήσεις λίγο, γιατί μας έχεις ζαλίσει το Θυμιατό.
Έγραψε ο 62000 posts στον 10000posts ....
Ειπε ο μιστερ με τα 40 κλωναρια και τα 1 εκατομμυριο ποστΈγραψε ο 62000 posts στον 10000posts ....
Είπε μια πουτανα που κρατούσε κλώνο στην αναμονή για μια δεκαετία για να τα κάνει μπάχαλο (το ίδιο έκανε και με τον whiteman) ή για όταν θα ξεχνούσε κωδικούς λόγω εγκεφαλικούΈγραψε ο 62000 posts στον 10000posts ....
Δεν έχει πολλά γιατί τα μισά τα γράφει με στόμφο και μετά τα σβήνειΓια μαλακίες, λαλίστατος.
Για τη λάσπη όμως σχετικά με τα ψυχοφάρμακα που πέταξες στο Ζεμπού, γαργάρα, δειλό θρασύμι.
Και τώρα που είδαμε πόσο άχτι έχεις με όσους σε ξεφτιλίζουν για πες μας... Μαζί με τους επίσημους κλώνους σου (τους ανεπίσημους στους χαρίζω) πόσα ποστ έχεις;

Βγαίνεις και τις νύχτες να κάνεις πιάτσα; Δεν τρέχει τίποτα, το μεροκάματο να βγαίνει, Ζαν.Πήγαινε κοιμήσου ρε μεσάνυχτα εδώ μέσα η ζωή σου όλη το μπου.εγω μπαίνω γιατί έχω νυχτερινό τώρα και δεν παίρναει η ωρα
Εγώ έκανα αίτημα φιλίας για να τον πετσοκόψουμε τον πούστη Τον Άγιο, ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση και από τους δυο σας.Βρήκες εσύ ατόμο να εμπιστευτεις
Ρε ο Άγιος και τη όλους θα τους έδινε χωρίς ηθικούς φραγμούς
Μιλάμε για το μεγαλύτερο γαμιολα του μπου
Εσύ αντί να πας μπροστά πας πίσωβοήθεια οικονομική για να πληρώσει τον έφκα και το τεκμαρτό![]()

Κατάλαβαν οι άνθρωποι την αξία μου και τις πήραν πίσωΕσύ αντί να πας μπροστά πας πίσω
ποιος πούστης παίρνει πίσω τις ψήφους, από 18 πήγανε 15![]()
Τελικά θέλεις ή δεν θέλεις να διεκδικήσεις τίτλο;Κατάλαβαν οι άνθρωποι την αξία μου και τις πήραν πίσω
Ότι διατάξει ο λαός όπως λέει ο Κος Άδωνης ΑΥΤΟΣ είναι το Μεγάλο Αφεντικό.Τελικά θέλεις ή δεν θέλεις να διεκδικήσεις τίτλο;![]()
Το ότι θα με βρίζεις μέχρι την ώρα που θα ψοφήσεις, το ξαναείπαμε. Χωρίς αντίκρυσμα βέβαια, γιατί τα μόνα αυτιά που θα σε ακούνε, δεν θα καταλαβαίνουν ύβρεις, αλλά μόνο γαυγίσματα.
Πες μας εσύ,γιατί δεν κατάφερε να βγάλει άδεια να πάρει το δίκαννο του παππού. Το ότι ήταν γέρος με παθολογικά που είπες αρχικά, δεν πείθει ούτε μπετά. Το περί φυλάκισης, κατέπεσε ... ρίχτο γέρο ...
Είτε μινιμαλιστικά , αυτό που έχεις να πεις, είτε προσθέτοντας μερικές σειρές/παραγράφους/σελίδες με βρισιές για μένα.
Είπαμε , με μένα στο στόμα σου , θα φύγεις.
Αν βρεις που έχω πει, ήθελα να βγάλω και δεν μου την δώσανε, δεν μου την δίνουν, κάνω ό,τι θέλεις.Πες μας εσύ,γιατί δεν κατάφερε να βγάλει άδεια να πάρει το δίκαννο του παππού.
Ναι, αλλά πρέπει να δώσεις και εσύ ένα boost,Ότι διατάξει ο λαός όπως λέει ο Κος Άδωνης ΑΥΤΟΣ είναι το Μεγάλο Αφεντικό.
Πόσες μαλακίες να γράψει ακόμα στερεψεΝαι, αλλά πρέπει να δώσεις και εσύ ένα boost,
o Al6 έκανε ολόκληρο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ![]()