Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επίσης,να σαι καλάΚαλησπέρα μικρή μου @Αγγελική
![]()
Εγώ θέλω να κλείσω ραντεβού στις 30 ΦλεβάρηΔιαθέσιμη σήμερα απόγευμα και βράδυ,Σαββατοκύριακο κανένα ραντεβού
Αν δεν γουστάρεις δεν κλείνεις,δεν είναι ανάγκη η ειρωνεία,δεν σε υποχρέωσε κανένας να με συναντήσειςΕγώ θέλω να κλείσω ραντεβού στις 30 Φλεβάρη
Δεν θέλω σεξ έχω μπουχτίσειΑν δεν γουστάρεις δεν κλείνεις,δεν είναι ανάγκη η ειρωνεία,δεν σε υποχρέωσε κανένας να με συναντήσεις
ΑγγελικούλαΠολύχρονη!
Ευχαριστώ πολύ!Πολύχρονη!
Ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχέςΑγγελικούλαΚαλημέρα και
Χρόνια σου Πολλά…..
Σου Εύχομαι ότι Αγαπάς και Ποθείς να το βρείς στη ζωή σου καλό και ευγενικό μου παιδί…..
…Ζήσε την κάθε σου στιγμή και συνέχισε τα όνειρα σου…
Κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθούν….
![]()

Κοριτσάρα μου ευχαριστώ πάρα πολύ! Και εσύ υγεία να έχεις και όλα τα καλαΜέσα από την καρδιά μου μαζί με τις ευχές μου για τη γιορτή σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι επιθυμίες σου!
Αξίζεις όλα τα υπέροχα του κόσμου μικρά και μεγάλα σημαντικά και ασήμαντα γεμάτα από χαρά και αγάπη!
ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ....![]()
Ευχαριστώ πολύ!Αγγέλα, χρόνια πολλά! Σου εύχομαι υγεία. Τώρα,για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι να σου ευχηθώ..καλά γαμήσια τα κάνεις!!!
Το όνειρο σου να πραγματοποιηθεί,
Άντε και Πρεσβυτέρα ρε συ!!!!
![]()
Αγάπη μου σε ευχαριστώ πολύ,και εσύ να έχεις μόνο χαρές και υγείαΑγγελικούλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ, να χαίρεσαι τη γιορτή σου κι όλα τα καλά του κόσμου σου εύχομαι κοριτσάρα όμορφη!
![]()